Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ó *márérti* A világ valódi oldalát? Csakhogy, ha nyitott szemmel is állandóan ábrándozunk, az az önámítás. A valóság meg csak egyre csúfabb lesz mellette.
Persze nekem mindegy *tündérkemosoly*
Persze nekem mindegy *tündérkemosoly*
beküldve: 2011-01-09 17:24:27
(#41366) te is csak csukott szemmel álmodó vagy... mint a többség.... csak néhányan vagyunk akik látják a világ valódi oldalát...
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
"nyitott szemű lány"? akkor létezik a csukott szemű lány is, vagy mi a manó?...
beküldve: 2011-01-09 17:18:49
(#41364) én járok 0-ával egy nyitott szemű lány pedig a testvérével.
új családtag. sok szerencsét a sógorral!!!
új családtag. sok szerencsét a sógorral!!!
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-09 17:14:26
(#41363)
Szerk: miyu 2011-01-09 17:14:52
Járok Zero ikertestvérével.
*Ha! Ha! Guy*
Jah... örülök, hogy örülsz.*Ha! Ha! Guy*
Ha mások postolhatnak teljesen random a magánéletükről, akkor én is
beküldve: 2011-01-09 15:14:29
(#41361) Járok Zero ikertestvérével.
*Ha! Ha! Guy*
*Ha! Ha! Guy*
Ha mások postolhatnak teljesen random a magánéletükről, akkor én is
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Rögtönöztem.
Szerintem ne erőltesd cica.
Ja. Én nem néztem meg. Úgyis láttam DW reviewját róla thatguyon, elég volt az alapnak.
Nekem még mindig az I tetszik legjobban.
Szerintem ne erőltesd cica.
Hanon:
>EP III review
Plinkettre gondolsz?
nekem a 2es jobban tetszett, meg emiatt meg kellett néznem a 3ast, amit eddig sikerült kihagynom az életemből
>EP III review
Plinkettre gondolsz?
nekem a 2es jobban tetszett, meg emiatt meg kellett néznem a 3ast, amit eddig sikerült kihagynom az életemből
Ja. Én nem néztem meg. Úgyis láttam DW reviewját róla thatguyon, elég volt az alapnak.
Nekem még mindig az I tetszik legjobban.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-01-09 14:26:03
Ezt mind tegnap este óta okoskodtad össze? Ügyi, mostmár elmodhattad, figyeltünk rád, pihenhetsz
no pussy, just the dicks
biztos mindegyik felületes utolsó tuskó bunkó szemét
Hanon:
>EP III review
Plinkettre gondolsz?
Hanon:
>EP III review
Plinkettre gondolsz?
-
Szerk: ∂z 2011-01-09 13:59:15
beküldve: 2011-01-09 13:55:19
(#41356) Nyem. Azzi a kamu alfahím.
Egyetlen baj vele hogy máig elhiszi, hogy az emberek a trollkodásaira reagálnak, adott esetben akadnak ki.
Pedig én pölö már a legeslegelején azzal kezdtem, hogy nincs-e valami törvény vagy szabályzás a kritikán aluli poénok és lecsengett memek ismételgetésére.
Mert az bezony idegesítő.
Bár valószínűleg valamit ő is megérezhetett a dologból. Különben nem járna ide és minden idejét kitöltenék a zimidzsbórdok látogatásai.
Merőbizonycsak trollkodni jár ide.
pszichológiai elemzés /end
Eh. Nemhogy valami értelmessel foglalkoznának az emberek. Mint például eddig hányszor sikerült megnézni az EP III reviewt?
Sejtettem.
Egyetlen baj vele hogy máig elhiszi, hogy az emberek a trollkodásaira reagálnak, adott esetben akadnak ki.
Pedig én pölö már a legeslegelején azzal kezdtem, hogy nincs-e valami törvény vagy szabályzás a kritikán aluli poénok és lecsengett memek ismételgetésére.
Mert az bezony idegesítő.
Bár valószínűleg valamit ő is megérezhetett a dologból. Különben nem járna ide és minden idejét kitöltenék a zimidzsbórdok látogatásai.
Merőbizonycsak trollkodni jár ide.
pszichológiai elemzés /end
Eh. Nemhogy valami értelmessel foglalkoznának az emberek. Mint például eddig hányszor sikerült megnézni az EP III reviewt?
Sejtettem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Egyébként én is letegadnálak téged^^
Ebből is látszik, h a trollok (köztük én, h világos legyen) olyan élőlények akik könnyedén szereznek barátokat :3
no pussy, just the dicks
Dz! Beleolvastam, hogy mi folyik chatboxban és most eléggé félek Ezeket mi lelte? Ismeri valaki valamelyiküket? Nem baj, ha nem, mármint én is letagadnám őket
Ebből is látszik, h a trollok (köztük te, h világos legyen) olyan élőlények akikkel nem érdemes törődni.
Egyébként én is letegadnálak téged^^
-
Szerk: C-san 2011-01-09 07:20:28