Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-01-09 18:35:30
(#41383) nálam azért még ott vannak az: egyéb
amibe minden más beletartózik csak ebből a 2 fajtából van a legtöbb.
amibe minden más beletartózik csak ebből a 2 fajtából van a legtöbb.
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-09 18:34:20
(#41382) A skinheadek szektások?
fuck
fuck
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Erre szoktam mondani valamit, de most nem tenném... Halottakról jót vagy semmit. Nyugodjanak békében, ha tudnak.
Miyu <3
Öhm, jóféle ismeretségi kör >_>
Akkor csak én vagyok ilyen békés, kissé boszi/művészi beütéssel rendelkező ismeretségi körrel körbevéve...?
Még a végén elhiszem, hogy tényleg fura vagyok. Igaz a gothokkal semmi bajom x)
Témának mondjuk elég nyomasztó =/
Miyu <3
Öhm, jóféle ismeretségi kör >_>
Akkor csak én vagyok ilyen békés, kissé boszi/művészi beütéssel rendelkező ismeretségi körrel körbevéve...?
Még a végén elhiszem, hogy tényleg fura vagyok. Igaz a gothokkal semmi bajom x)
Témának mondjuk elég nyomasztó =/
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-09 18:34:57
ez azért egy nagyon durva általánosítás, a szekta nem feltétlen egyenlő a sátánizmussal, sőt... másrészt, aki öngyilkos lesz, annak a szekta csak egy indok, nem maga az ok, de... mindeeegy, jaj istenem, kísért a suli xD lőjetek le xD
Up: Lula, összefoglaltad, szeretlek <3
oké lehet hogy kicsit durva volt de nekem 3 fajta közeli ismerőseim vannak: Up: Lula, összefoglaltad, szeretlek <3
1. Sátánisták, Gothok (mellékesen én is goth vagyok)
2. Skinheadok
3. egyéb...

Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Carol 2011-01-09 18:32:20
beküldve: 2011-01-09 18:29:41
(#41379) teljesen igazad van, egyépként meg a két gyerek gyermekotthonosak voltak, mert a szűleik magukkal és velük is végezni akartak, de a gyerekek meg menekülték. 2 éves koruk óta voltak bent a koleszben. ikrek voltak. mire betöltötték a 18-at rá 1 hétre feldobták a pacskert...
addig 8 évig a szekta hülyítette őket....

ez azért egy nagyon durva általánosítás, a szekta nem feltétlen egyenlő a sátánizmussal, sőt... másrészt, aki öngyilkos lesz, annak a szekta csak egy indok, nem maga az ok, de... mindeeegy, jaj istenem, kísért a suli xD lőjetek le xD
Szerk: miyu 2011-01-09 18:28:17
beküldve: 2011-01-09 18:24:38
(#41377) Engem érdekel az ezotéria, meg hiszek dolgokban, de van az a szint, ami felett már csak szkeptikusan legyintek (pl. mondta már nekem egy "öreglélek", hogy én is az lennék és láthatnák dolgokat vagy meséltek nekem olyat, hogy kerubokat láttak). Ne sértődj meg kérlek, csak ezek már eléggé hihetetlen dolgok ^^
Egyéni vélemény, de tapasztalatok szerint általában azok csatlakoznak efféle szervezetekhez, akik lelkibetegek vagy valami probléma van a hátterükkel és úgy érzik tartozni kell valakihez-valamihez. Szerencsére a legtöbbje érti, hogy nem lesz attól jobb, ha belép efféle helyekre~
Egyéni vélemény, de tapasztalatok szerint általában azok csatlakoznak efféle szervezetekhez, akik lelkibetegek vagy valami probléma van a hátterükkel és úgy érzik tartozni kell valakihez-valamihez. Szerencsére a legtöbbje érti, hogy nem lesz attól jobb, ha belép efféle helyekre~
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-09 18:28:21
beküldve: 2011-01-09 18:00:49
(#41376) nem jók a szekták. belépsz valami árán, boldog vagy hogy bent vagy, és hirtelen arra ébredsz, hogy egy tört kell magadba szúrni mert valami marha azt ültette a fejedbe hogy vétkeztél valamit, miközben semmit nem csináltál.... egyik jó ismerősöm igy halt meg 2 éve a tesója meg vonat elé vetette magát, mert megszegte a 9. törvényt (a szektában) és nem bírta elviselni a szégyent....
szóval mielőtt bárki szekta tag akar lenni gondolja át alaposan hogy bármelyik percben addank rá egy jó okot hogy miért öld meg magad....

Szerk: Carol 2011-01-09 18:06:02
beküldve: 2011-01-09 17:45:56
(#41374) nem hiszem
de azért nézz utána
de akikhez engem hívtak, az pont nem ezzel foglalkozik

Szerk: Carol 2011-01-09 17:48:14
értem *feljegyzi* és olyan van, amelyik megidézi nekem David Boreanazt? mert ahhoz örömmel csatlakozom
attól függ hogy milyen szektáról van szó
Szerk: Carol 2011-01-09 17:43:16
mert ott mit csinálnak? kecskét áldoznak belzebubnak? mókust boncolnak? vért isznak kristálypohárból?
Nemszeressem én az ilyen szektákat.
akkor jó.... nem vagyok semmilyen szektás... az más kérdés hogy vannak érdekes barátaim de én nem vagyok szektás.... mondjuk az nem mondom hogy nem kérdezték hogy beszállok e ilyen szektákba... de én nem vagyok tag... lehet hogy azért mert akiket ismerek úgy vélik hogy bennem lakozik az akit ők imádnakEgyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Carol 2011-01-09 17:39:59
Nemszeressem én az ilyen szektákat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.