Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"hardcore" ... "hardcore"
hm...
Dz, kocsonya? Természetesen a többiek is invited.
Fiszi! Miértnem hívtad ki egy pokémon párbajra? :P Vagy etted meg a lelkét? Ne légy már nyúl!
hm...
Te ugye még szűz vagy?
Dz, kocsonya? Természetesen a többiek is invited.
Fiszi! Miértnem hívtad ki egy pokémon párbajra? :P Vagy etted meg a lelkét? Ne légy már nyúl!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2011-01-08 19:36:49
beküldve: 2011-01-08 19:21:30
(#41337) Micsoda macsek XD Nem ijesztő, inkább riadtan tanácstalan, mint aki nem tudja, hogy került oda...
Ma jártam a húgommal a Moonlight Meidónál. Bent le voltak festve a falak... Előtte egy kis papír feküdt, Rest in peace felirattal..alá akartam írni, de egy dülöngélő koldus közeledett felénk, és elmenekültünk.
Ma jártam a húgommal a Moonlight Meidónál. Bent le voltak festve a falak... Előtte egy kis papír feküdt, Rest in peace felirattal..alá akartam írni, de egy dülöngélő koldus közeledett felénk, és elmenekültünk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerintem én rosszat fogok álmodni ettől XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Aztak_rva!
Én megijednék tőle, ha így nézne rám, bár nem vagyok egy beszari fajta! XD
Én megijednék tőle, ha így nézne rám, bár nem vagyok egy beszari fajta! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-01-07 22:13:53
(#41334) Ez csak engem rémiszt meg? XD
[Link]
[Link]
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Ezek a képek ismét rávilágítottak kicsiny buksimban arra, hogy sosem szabad valamiről meggyőződnöm. Mert mindig, amikor azt hiszem, hogy az éppen aktuális dologtól már nem létezik rosszabb, kiderül, hogy de. És természetesen némi idő elteltével ismét el fogom ezt sütni, amikor újra találok valami égbemenően hatalmas baromságot.
De ezek a... butuskák, akiknek a jóisten nem adott elég észt. Csak sajnálni tudom őket
De ezek a... butuskák, akiknek a jóisten nem adott elég észt. Csak sajnálni tudom őket
Szerk: Merchior 2011-01-03 21:02:37
A harmadik képen miaf.sz?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: ∂z 2011-01-03 15:35:32
beküldve: 2011-01-03 15:05:09
(#41330) Hö. Véletlen rábukkantam arra a ribancra aki legutóbbi ekszpós conon (mittomén mivoltaz) egy barátnőjével "hardcore live yaoi Naruto cosplayt" adtak elő.
Értem amúgy a viccet. Csak ez szar.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
ruhaipari szakközép
sose mondtam hogy nem vagyok előítéletes. meg aztse hogy nincs túl sok szabadidőm. nahátakkormeg.
Értem amúgy a viccet. Csak ez szar.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
ruhaipari szakközép
sose mondtam hogy nem vagyok előítéletes. meg aztse hogy nincs túl sok szabadidőm. nahátakkormeg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Részemről nincs akadálya, Dz-n múlik a dolog.
EDIT: Jó, hogy eszembe jut, a hajfesték nem lesz elég, paróka kell, mert gonoszok letolták a szép hajam, és tavaszig nem nő meg újra
EDIT: Jó, hogy eszembe jut, a hajfesték nem lesz elég, paróka kell, mert gonoszok letolták a szép hajam, és tavaszig nem nő meg újra
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-03 15:13:46
beküldve: 2011-01-02 21:40:33
(#41328) 2011 első Miho Társalgó bejegyzése. Gondoltam legyen valami értelmes... De hagyjuk, értelmet majd a vizsgaidőszakban keresek eleget. (Remélem találok is...)
Túl vagyok egy elég... Mihos szilveszteren - az ősfórumozók szerintem el tudják képzelni. XD Fiúk és lánykák nem maradtak szárazon, ahogy én sem. Azt hiszem sokan megjegyezték a nevem ilyen-olyan okokból.
Remélem idén többször látom majd a pofikátokat, akár fórumtalin, akár Conon.
Háté: Szexi lennél abban a cosplayben bishikém. Hajrá, látni akarom.
Túl vagyok egy elég... Mihos szilveszteren - az ősfórumozók szerintem el tudják képzelni. XD Fiúk és lánykák nem maradtak szárazon, ahogy én sem. Azt hiszem sokan megjegyezték a nevem ilyen-olyan okokból.
Remélem idén többször látom majd a pofikátokat, akár fórumtalin, akár Conon.
Háté: Szexi lennél abban a cosplayben bishikém. Hajrá, látni akarom.
Mondanám, hogy segítek, de nem cosplayelek régóta.
Cosplay.hu fórumát ajánlanám, rengeteg tipp, ötlet van ruhák, kiegészítők készítésére, különféle beszerzési helyekre. Általában válaszolnak is a kérdésekre, szóval szerintem nyugodtan kérdezd őket ^^
És utólag is boldog új évet mindenkinek!
Cosplay.hu fórumát ajánlanám, rengeteg tipp, ötlet van ruhák, kiegészítők készítésére, különféle beszerzési helyekre. Általában válaszolnak is a kérdésekre, szóval szerintem nyugodtan kérdezd őket ^^
És utólag is boldog új évet mindenkinek!
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2011-01-02 20:36:59
beküldve: 2011-01-02 14:44:48
(#41326) Tesco gazdaságos kiírás XD
Szerk: Kotoko 2011-01-02 14:46:25
Deal.
én szerzek neked kissortot hózentrógerrel és sárga toppot és persze narancs hajfestéket is, ha télleg beöltözöl
-