Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ANimekarácsony. Meglepően jó volt. Alisterrel találkoztam fórumról egyedül mondjuk, azt hittem lesz valami fórumtali szerűség :K
Igazából csak akkor találkozunk inkább, ha a nagy tömegben véletlenül meglátjuk egymást. Valamint néha odacsapódunk a másik(ok)hoz, majd el máshova. Én ma vagy 4 társaságban mozogtam leginkább, de sokat voltam Yavenékkel is azért :)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-12-18 22:29:15
Tényleg elég hardcore volt. Fórumról én is csak futólag találkoztam emberekkel mondjuk, de ez inkább az én hibám volt, szvsz
Kiome: Ha nincs otthon féreghajtód vagy valami hasonlód, akkor nem hiszem, hogy tudsz csinálni akármit is...
Kiome: Ha nincs otthon féreghajtód vagy valami hasonlód, akkor nem hiszem, hogy tudsz csinálni akármit is...
jameg 1922
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-12-18 22:24:41
Ezt a linket nézted már? [Link]
Szegény szőrmók, jobbulást neki :):)
Szegény szőrmók, jobbulást neki :):)
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2010-12-18 22:01:53
(#41289) ANimekarácsony. Meglepően jó volt. Alisterrel találkoztam fórumról egyedül mondjuk, azt hittem lesz valami fórumtali szerűség :K
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-12-18 21:58:31
(#41288) Hahó!Rég jártam erre! Egy gyors kérdés, ami aggaszt és nem mangákkal kapcsolatos, de remélem van itt fent valaki aki tud tanácsolni valami jót:A 6 hetes kutyuska férget és kis vért hányt, olyan bágyadt és alszik, valószínű fáj a hasa is! Mit tudnék vele tenni,holnap vasárnap, az állatorvos nem fogadja, de azt olvastam,hogy minél előbb meg kellene kapnia a féregtelenítőjét...eddig eleven volt és most gyenge, tudtok valamit javasolni, mit tegyek vele hogy kibírja hétfőig? előre is Köszönöm(Tudom ez nem társalgásos téma itt, de nem hiszem,hogy netes orvosok fenn lennének és gyors választ adnának ilyenkor)
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-12-18 11:23:26
(#41287) azt tuggya valaki hogy az animekarácsonyra a Mangattack és a Delta Vision kiad valamit?
aki tud valamit az légyszi válaszoljon
aki tud valamit az légyszi válaszoljon
Az én osztályomban több animés van..
Könnyű azt mondani...amikor 10en körbeállnak,aztán meg hívják a haverokat...és mire felnézel 50en vannak...Amúgy nálunk 4 animés van ,de ebből 2 lány,meg a haverom és én...Körülbelül 5
Am meg ha nem akarod h ezzel jöjjenek akkor mond azt h nemNincs szükségem drogokra.Egy manga is elég lesz.
Jössz, ugye? mert csak akkor cipelem a könyveket
(nem mintha nem tudnék hazaugrani egy megállót)
(nem mintha nem tudnék hazaugrani egy megállót)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-12-17 00:58:51
(#41284) Ha valakinek ígértem volna valamit az AnimeKarácsonnyal kapcsolatban, az biztos ami biztos szombat reggelig varrja ide, küldjön e-mail-t vagy sms-t, illetve hívjon fel, jó?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Sok-sok partykép, ztán mész állásinterjúra, ahol nem vesznek fel.
Még szép hogy az olyan embereket nem veszik fel akiknek olyan a partyképük is. Megnézem azt amikor te látsz valakiről olyan képeket hogy szétdrogozta az agyát és ennek ellenére felvennéd beosztottnak. Na meg az sem mindegy hogy hova akarják felvenni, mivel egy komoly céghez nem fog alkalmazni olyan csajt aki a diszkókba felsőruha nélkül táncikál a korláton (pénzért). Az ilyen menjen el hostesnek.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-12-15 21:35:13
(#41282) Facebook: másnak nem jó,mint fegyvernek... Önmagad ellen... Ha fun-ból bejelölöd a tanárod, majd bejegyzel róla, hogy fasz volt, akkor neked annyi. Ugyan ez szülőknél. Sok-sok partykép, ztán mész állásinterjúra, ahol nem vesznek fel. Vagy ami velem történt: Sok idegesítő osztálytárs + hirtelen a semmiből bejelölöd, hogy kapcsolatban állsz ( természetesen barátnő unszolására, mert ő is kitette ) = idegesítő kérdésfolyam... ÉS persze sok mindent lehetne még mondani... Am szvsz facebook sem jó másra, mint mafia wars-ra <3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az én osztályomban több animés van..
Körülbelül 5
Am meg ha nem akarod h ezzel jöjjenek akkor mond azt h nemLolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Lesz más is, aki helyben vesz jegyet? Lehet majd egyáltalán?
Hát nagyon remélem, hogy lehet, mert én is ott vennék, helyben jegyet
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
AK-n leszek valsz. Lesz más is, aki helyben vesz jegyet? Lehet majd egyáltalán?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute