Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-01-01 20:23:39
(#41323) Nekem is. Misty szeretnék lenni a Pokémonból SakuraConon. Címem a profilomban. Előre is köszi.
Ja meg BÚÉK mindenkinek, BTW. Jókor.
Ja meg BÚÉK mindenkinek, BTW. Jókor.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy a Sakuraconra szeretnék cosplay-ezni. Akinek van gyakorlata/tapasztalata és tudna nekem segíteni, az lenne olyan rendes és jószívű hogy jelentkezik?
msn-em, ha valaki segítene
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy a Sakuraconra szeretnék cosplay-ezni. Akinek van gyakorlata/tapasztalata és tudna nekem segíteni, az lenne olyan rendes és jószívű hogy jelentkezik?
Shin@mailbox.hu
Nekem is igazán segíthetne valaki ^^ Köszönöm előre is
kisd325@hotmail.com
msn
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-01 16:13:35
(#41321) Sziasztok!
Shin@mailbox.hu
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
Ha Devil Hunteren végigkaszaboltad, a Heaven or Hell gyerekjáték lesz.
Bulldog újévet néktek! Mink metál-szilvesztert tartottunk. Gyakorlatilag bulit a buli kellős közepén. Amíg a többiek unott, álmos fejekkel társasoztak, 3 összedugtuk a koponyákat, és elkezdtük metálozni, bár ennek senki sem örült valamiért De mi legalább jóléreztük magunkat, és az összes hangunkat elordíbáltuk/röhögtük
Oké. Csak most esett le, hogy Velvet trolljainak nagy része lóherés.
Rule 1 és 2!!!
Valamint helyesen lohere blog.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2011-01-01 11:14:02
(#41318) Boldog Új Évet mindenkinek ^^
Szal jó volt az egész szilveszter.
Frankó társaság,hangulat,kaja,majd az Oldboy film megtekintése így éjfél környékén.Egy kis gémelés,stb.
Szal jó volt az egész szilveszter.
Frankó társaság,hangulat,kaja,majd az Oldboy film megtekintése így éjfél környékén.Egy kis gémelés,stb.
LOL
Nem hittem volna,h pont az év utolsó napján akasztom ki a Devil May Cry 4-et,Devil Hunter módban,szépvolt.Sztem nekimegyek másodjára is,mostmár a leghárdkórabb szinten,ami a végigvitellel nyílt meg,csak az íze kedvéért.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-01 11:23:01
beküldve: 2011-01-01 02:10:28
(#41317) Boldog új évet ^^
Eddig jónak tűnik az új év: leszedtem az assassin's creed 2-t, működő crackel és offline emulatorral, és megnézem még ma az amerikai pit 6-ot eredeti hangon ^^ És a csajprobléma is hamarosan orvoslásra kerül...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-12-31 20:25:21
(#41316) Sziasztok!
Hűű de rég voltam itt :) Hát hazajöttem végülis külföldről mostmár itt vagyok Magyarországon. Megvettem a Death Note 8. kötetét, meg a 3., 4. DVD-t. Viszont kíváncsi vagyok a mangafan kiadó újdonságaira is, mert azokat még nem vettem szemügyre :)
Egyébként nem tudom hogy ki szereti itt a konzolokat, de tegnap vettem egy Nintendo Wii-t. Tesómmal játszottunk vele, valami fantasztikus élményt nyújtott...Sose volt még ilyen videójátékélményben részem, lenyűgöző a konzol :)
Egyébként pedig mindenkinek nagyon boldog új évet
Hűű de rég voltam itt :) Hát hazajöttem végülis külföldről mostmár itt vagyok Magyarországon. Megvettem a Death Note 8. kötetét, meg a 3., 4. DVD-t. Viszont kíváncsi vagyok a mangafan kiadó újdonságaira is, mert azokat még nem vettem szemügyre :)
Egyébként nem tudom hogy ki szereti itt a konzolokat, de tegnap vettem egy Nintendo Wii-t. Tesómmal játszottunk vele, valami fantasztikus élményt nyújtott...Sose volt még ilyen videójátékélményben részem, lenyűgöző a konzol :)
Egyébként pedig mindenkinek nagyon boldog új évet
Szerk: レオン (Leon) 2010-12-31 20:25:34
beküldve: 2010-12-31 16:23:34
(#41315)
Szerk: ∂z 2010-12-31 16:30:49
beküldve: 2010-12-31 14:16:16
(#41314) beküldve: 2010-12-31 10:49:17
(#41313) Üdvözöllek titeket!
Shin@mailbox.hu
"A metafizika az, amikor egy vak ember egy sötét szobában keres egy fekete kalapot, ami nincs is ott"
beküldve: 2010-12-31 09:57:08
(#41312) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-12-31 10:01:02
A srác teljesen úgy nézett ki mint Tak Matsumoto. Egy csodaszép pillanatig azt hittem hogy tényleg ő.
OMG! Deszépislenne ^^
De sajnos tényleg lehetettlen...a srác meg biztos Tak fan lehet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A számodra fontos dolgokat, bármilyen nehéz és fájdalmas, akár az életed árán is meg kell védened!
Az a kép Kurtről csodálatos. Ezért meg van bocsájtva.
Beszarás mik vannak. Tegnap megyek le a metróba. Hallom, hogy előttem japánok beszélgetnek. Na tök jó, gondoltam. Épp felpillantok, mert épp fel akartam pillantani. A srác teljesen úgy nézett ki mint Tak Matsumoto. Egy csodaszép pillanatig azt hittem hogy tényleg ő. De rájöttem hogy lehetetlen.
Beszarás mik vannak. Tegnap megyek le a metróba. Hallom, hogy előttem japánok beszélgetnek. Na tök jó, gondoltam. Épp felpillantok, mert épp fel akartam pillantani. A srác teljesen úgy nézett ki mint Tak Matsumoto. Egy csodaszép pillanatig azt hittem hogy tényleg ő. De rájöttem hogy lehetetlen.
Gravity is a habit that is hard to shake off.