Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tudnátok nekem ajánlani valami samurai-os animét ? az Afro samurait már láttam
Sámán király?? Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Az ateista és a teista sátánizmus két külön dolog, de az ateista sátánizmus is létező vallás (LaVey-i sátánizmus), ami az egyént helyezi minden fölé, vagy valami ilyesmi.
Church Of Satan
Wiki
Amikor még azt hittem, hogy raj (10-12 évesen), akkor a haverokkal sátánisták voltunk, onnan tudom, loál.
én ehez majdnem hülye vagyok... na mind egy de legalább az tudom hogy van egy téma amiben bármire tudok válaszolni... te tudod is hogy mi az... Church Of Satan
Wiki
Amikor még azt hittem, hogy raj (10-12 évesen), akkor a haverokkal sátánisták voltunk, onnan tudom, loál.
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Az ateista és a teista sátánizmus két külön dolog, de az ateista sátánizmus is létező vallás (LaVey-i sátánizmus), ami az egyént helyezi minden fölé, vagy valami ilyesmi.
Church Of Satan
Wiki
én ehez majdnem hülye vagyok... na mind egy de legalább az tudom hogy van egy téma amiben bármire tudok válaszolni... te tudod is hogy mi az... Church Of Satan
Wiki
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-09 19:26:50
(#41394) Tudnátok nekem ajánlani valami samurai-os animét ? az Afro samurait már láttam
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Church Of Satan
Wiki
Church Of Satan
Wiki
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-09 19:25:46
ateista = sátánista? tényleg nem tudom, eeekkora ártatlan cicaszemekkel nézek rád. valahol egyszer olvastam tán, h sátánizmus amúgy nem is létezik, és ezért vagyok homályban
sátánizmussal
Fuckyeah, mégegy ember, akinek fogalma sincs arról, mi is az a sátánizmus. Szerintem ti a diabolistákra gondoltatok. A sátánisták /másnéven ateisták/ nem hisznek semmiben, csak az egyház aggatta rájuk ezt a nevet. Dö olvassatok utána.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A napokban újra elővettem, hogy végiglapozzam; hihetetlen, hogy már több, mint 3 éve megvan, de még ma is lenyűgöz a képi világa. Egyetértek Veled, ez az a képregény, ami tényleg minden pénzt megér
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
igazán nincs mit
"Muszáj hinnetek olyan dolgokban, amik nem igazak. Különben hogyan válhatnának valóra?"(Terry Pratchett: Vadkanapó)
Szerk: Balus 2011-01-09 18:49:50
beküldve: 2011-01-09 18:46:59
(#41387) Balus: köszönöm szépen a régi linkelést, megszereztem én is a 300 könyvecskét :)
beküldve: 2011-01-09 18:40:13
(#41386) beküldve: 2011-01-09 18:37:49
(#41385) Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Szerk: Carol 2011-01-09 18:41:11
A skinheadek szektások?
fuck
nem... de azt is nagyon sokat ismerek... fuck
Szerk: Carol 2011-01-09 18:38:33