Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csak szektázás meg animekarakterfuttatás kellett hozzá.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Legalább újra van élet a fórumon.
Nájsz
Nájsz
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-09 20:04:44
(#41409) hát van ez igy....
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-09 20:03:10
(#41408) Szépen végigolvastam én itt mindent, amit az elmúlt órákban termeltetek, de hogy nagyon kevés dolog volt, amit meg is értettem belőle (2-5%) az fix
beküldve: 2011-01-09 20:01:42
(#41407) mi nem megy?
Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
Tudom, hogy ez lenne a családi hagyomány, de nem megy :C
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-01-09 19:58:07
(#41405) nekem kicsit sokáig tartana vissza gondolnom az életem minden percére
sorry
sorry
Szerk: Carol 2011-01-09 19:59:23
beküldve: 2011-01-09 19:57:52
(#41404) nekem kicsit sokáig tartana vissza gondolnom az életem minden percére
Szerk: Carol 2011-01-09 19:59:04
Nem is kell olyan sok időnek eltelnie, most már pl. jót derülök azon, hogy pár hónapja még azt hittem, hogy kocsmába járni és beb.szni aztán meg dicsekedni vele raj
Szerk: Háté 2011-01-09 19:55:37
Amikor még azt hittem, hogy raj (10-12 évesen), akkor a haverokkal sátánisták voltunk, onnan tudom, loál.
Az ilyen emlékeken nevet jót később az ember, hehe.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-09 19:35:40
(#41401) olálá, megérte felkelni. már kezdtem megijedni, hogy még az ateizmus fogalmát is rosszul tudom. ha egyszer eljutok a könyvtárba, majd tényleg keresek valami könyvecskét erről, most már frusztrál. (a nyomtatott betűknek jobban hiszek, mint a wikinek :')
Samurai Champloo.
EDIT: ja, lol, ezzel már elkéstem
EDIT: ja, lol, ezzel már elkéstem
Szerk: Háté 2011-01-09 19:30:33