Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Mármint, kis hazánkba elférne egy-két véresszájú horror pánk, meg sötöbö.
Nekünk kéne, baszkiMilyen jó lenne már a "Hogy alakultatok meg?" kérdésre azt válaszolni, hogy "Egy animés fórum offtopicjában futottunk össze"
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-13 17:13:26
not
Süket már inkább. Szegény fülem.
Jé, egy billentyűzet amin még látszik az a-w-s-d + a play/pause gomb. És nem zörög a szotyihéjtól. Zseniális, imádom.
És annyira... *yumm*... puhán nyomódik. Ezt is tönkre fogom tenni, igen. De az első napok annyira csodálatosak.
Süket már inkább. Szegény fülem.
Jé, egy billentyűzet amin még látszik az a-w-s-d + a play/pause gomb. És nem zörög a szotyihéjtól. Zseniális, imádom.
És annyira... *yumm*... puhán nyomódik. Ezt is tönkre fogom tenni, igen. De az első napok annyira csodálatosak.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És még csak azt sem tudom, mi az a 4chan. Bár egy régebbi mondo-ban olvastam róla, már kiesett....
Gyűlöllek luggi&co. Gyűlöllek.
Ja, igeeeen, merhogy a mondó az fánkiszabadtrollmagazin, ezmegvicces, értitek? Értitek hogy tökvicces a mondó?
Most abba nm megyek megint bele hogy a firkászaikat is milyen alapon válogatják össze, mert felidegelem magam.
beküldve: 2011-01-13 09:54:03
(#41467) Kis OFF jön.
Ez a mai nap vmi csodálatos. Elvileg reggel 8-tól van tárgyfelvétel, de a Neptun 8 óra 2 perckor elszállt. Azóta kb. 3x sikerült belépnem, de a menü eltűnt. Ez már vicc kategória. Inkább tanulok a menedzsment vizsgára.
Ez a mai nap vmi csodálatos. Elvileg reggel 8-tól van tárgyfelvétel, de a Neptun 8 óra 2 perckor elszállt. Azóta kb. 3x sikerült belépnem, de a menü eltűnt. Ez már vicc kategória. Inkább tanulok a menedzsment vizsgára.
beküldve: 2011-01-12 23:28:00
(#41466) Ha már így a VisualKei a téma. Nem láttma még egy igényes magyar Glam együttest sem. Mármint, kis hazánkba elférne egy-két véresszájú horror pánk, meg sötöbö.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-12 22:01:59
(#41465) Hmm.... Akkor én vajon hova vagyok sorolható? Nagyon nem ragadtam le sem a kukásruhásnál, sem a fehérítőnél, sem az egy darabnál. Összességében is kevés animét néztem meg. Szerintem két kezemen meg tudnám számolni, hányat. Igazából alig néztem az elmúlt hónapokban bármit is... Gyerekcipőben járó animéshez képest is túl keveset.... Aztán ugye a Gazette nem mond semmit, visual-kei-ből is futólag hallgattam muzsikát (Nightmare) de azt is azért, mert tetszett, amit műveltek, nem azért, ahogy kinéztek. Az utolsó kapocs a japán világgal az Abingdon Boys School és az Asian Kung-fu Generation névre hallgató zenekarok. Őket szoktam még hallgatni... De azonkívül... És még csak azt sem tudom, mi az a 4chan. Bár egy régebbi mondo-ban olvastam róla, már kiesett....
úristen én még ottis voltam. tulajdonképp ott vert gyökeret a fejemben az az elmélet, hogy ezek a vizuálkéjesek meg jérokisták noobok és mégis mennyi van belőlük. mint pl mondo fórumon is, ottis mennyi van bazmeg. és van egy egész szóndofdzsapán. brrr.
Hát mívelődnek ezek a Vizúál-kéjesek,meg Dzsírokkörök,de ettű függetelnű tényleg ugyanolyan noobok,mint régen.Na jó,vannak páran,aki képviselik itt is-ott is az értelmes fanokat.Viszont akárhány topikba benézek,mindig csak a nyáladzás,meg a cicaharc zajlik a fanok között a Visual és Jrock pasikért.Meg hogy ki melyik JRocker pasival feküdt már le...álmodoznak,nem is baj,de hogy 16-20 évesen...
Szóndofdzsöpen.Basszus,ott van kimondott B'z topik.Nem,most nem fogok elkezdeni ujjongani mint egy ötéves,az iylen rajongási formából már kinöttem 10 éve,viszont ez tényleg jó hír.2004-ben nyitották a témát,ezek páran tudhatnak vmit.Na meg vagyunk Inaba-Tak fanok úgy huszan-harmincan, mostmár biztos.Igen,fele fangörcs,de sebaj,ez még mindig nincs akkora divat,mint a Gazette(volna meg) vagy az Erü-emszí ami egy trash...izé nagyon jó kis izé Oshare kei banda,csak én útálom,túlerőltetett.
Minitokyo: jó fórum volt,csak néha olyan volt,mint a sakktábla,sok (volt) rajta a paraszt.Kezdők-régi tagok egyaránt.Bár egész jó volt a dizájn is,meg a funkciók.Blogolni is lehetett vagy WTF volt még.Szerettem azért.A rendszerváltást nem,amikor a nyaligátorok moderátoros jogot kaptak,mert elért a nyelvük egy-két személy seggéhez.Az olyanoknak headshotot adtam volna legszívesebben,shotgunnal,1 méterről...vagy orosz rulezhettek volna,teli tárral...onnantól kezdve az oldal színvonala elkezdett zuhanni,majd rá 2 hónapra meg is halt végleg.
Minitokyo R.I.P.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-12 10:23:29
veled hogy jön szembe?
index
és érted hogy ezzel az alapvető emberi kíváncsisággal csinálunk nekik pénzt. aágh.
Am én nagyon hiányolom a Minitokyo fórumot
... 8D
úristen én még ottis voltam. tulajdonképp ott vert gyökeret a fejemben az az elmélet, hogy ezek a vizuálkéjesek meg jérokisták noobok és mégis mennyi van belőlük. mint pl mondo fórumon is, ottis mennyi van bazmeg. és van egy egész szóndofdzsapán. brrr.
viszont annál az incidensnél nem voltam már jelen, egy idő után meguntam hülyéskedést. de a topicra határozottan emlékszem xD
Szerk: Hanon 2011-01-11 14:02:37
szerintem nem az a baj, ha a 4csün jut el a közemberhez, hanem ha a közember, főleg a 12éves narutardok jutnak el a 4csünhoz
Egyszerűen túl noobok ezek a maji tizenkétéves,kezdő animés-palánták.
Nem tudnak túllépni a Narutodroidon,meg a fehérítőn,bajos nekik egy rendes hozzászólás legyártása,no meg mindenki animés magyarországon,igen,a szomszéd kislánya is.Meg a Piri néni turmixgépe is,de az japánból jött,neki elnézzük.Túlzottan is eljutott a köznéphez és ez részben baj,de ez ellen má nincs mit tönni...csinálni kell egy fórumot,ahol csak a hárdkór önimésök lösznek fönn,oszt jólössz.
Am én nagyon hiányolom a Minitokyo fórumot,azzalmiaf*sz van? Jó ideje,több,mint egy éve semmi hír róla.Na azon ment ám még a hülyeség ezerrel.Volt 2009 nyarán ott egy nagy vita,két tag nagyon összeveszett egy ilyen képkitalálós játékban,ment az anyázás is,meg vagy 100 tag figyelte a sót.A régi szép idők...az az esemény Oszkár díjat érdemelt volna.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-01-11 10:07:04
mert azt tudjuk h olyan ember nincs aki azért jár velvetre mert érdekli amit ott írnak.
veled hogy jön szembe? nekem az igoole szokta random kidobálni a főlapra. tele van olyan szalagcímekkel, amire egyszerűen muszáj rákattintani, mert nem hiszem el, hogy ilyen van.
velvethez még nem nagyon volt szerencsém, most kcisit körbenéztem, de elég érdekes főcímeket találtam
Felrobbanó celebek, terhes apácák miatt fáj a cenzorok feje
A pilótákat zavaró szex miatt nem szállhat fel többé a hálószobával felszerelt repülőgép
és megtudtam, h kaphatok egy transzit fél órára 6ezerért
juhúúú
Felrobbanó celebek, terhes apácák miatt fáj a cenzorok feje
A pilótákat zavaró szex miatt nem szállhat fel többé a hálószobával felszerelt repülőgép
és megtudtam, h kaphatok egy transzit fél órára 6ezerért
juhúúú
-
csak rávágtam h apokalipszis és hanyagoltuk a témát. túl nyomasztó.
ellenben ez a velvet dolog nem hagy nyugodni. vagy a szerkesztők síkhülyék, vagy nagy trollok, vagy nem is léteznek, vagy ez egy hatalmas nagy összeesküvés.
mert azt tudjuk h olyan ember nincs aki azért jár velvetre mert érdekli amit ott írnak.
btw ezt pont úgy mondod mintha a mangafan úgy indított volna mint egy potenciális kult-fórum magasröptű gondolatokkal megáldott netikettet és mindenfaszomat betartó ujezerkkel. ez már az elején nem így volt. nem olyan a célközönség.
ellenben ez a velvet dolog nem hagy nyugodni. vagy a szerkesztők síkhülyék, vagy nagy trollok, vagy nem is léteznek, vagy ez egy hatalmas nagy összeesküvés.
btw ezt pont úgy mondod mintha a mangafan úgy indított volna mint egy potenciális kult-fórum magasröptű gondolatokkal megáldott netikettet és mindenfaszomat betartó ujezerkkel. ez már az elején nem így volt. nem olyan a célközönség.
Szerk: Hanon 2011-01-11 00:09:43
vagyok, csak tanulok közben
szerintem nem az a baj, ha a 4csün jut el a közemberhez, hanem ha a közember, főleg a 12éves narutardok jutnak el a 4csünhoz
elég hogy a mangafon a martaléka lett ezekneknek és naponta nyitank egy már létező topikot v vmi olyat, h te melyik típusú animeszemet szereted legjobban rajzolni holdtöltekor kézenállva
ti mire jutottatok?
elég hogy a mangafon a martaléka lett ezekneknek és naponta nyitank egy már létező topikot v vmi olyat, h te melyik típusú animeszemet szereted legjobban rajzolni holdtöltekor kézenállva
ti mire jutottatok?
-
Szerk: ∂z 2011-01-11 00:00:59
beküldve: 2011-01-10 23:28:13
(#41457) sokáig tartott
//update: aw. itthagytá.
nemrég arról elmélkedtünk haverommal, hogy mi lesz mikor a 4chan (és társai) eljut a közemberhez
és ha most lörülnéz az ember fagbookon azt veszi észre, hogy kezd beszivárogni
és ez nagyon ijesztő ha belegondol az ember
Nem. Most tényleg.
//update: aw. itthagytá.
nemrég arról elmélkedtünk haverommal, hogy mi lesz mikor a 4chan (és társai) eljut a közemberhez
és ha most lörülnéz az ember fagbookon azt veszi észre, hogy kezd beszivárogni
és ez nagyon ijesztő ha belegondol az ember
Nem. Most tényleg.
Szerk: Hanon 2011-01-10 23:46:17