Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-01-26 15:32:46
(#41518) De nem az
A wikipédiai is megmondta h "japán rajzfilm" (felnőtteknek:P) nem mese!
A wikipédiai is megmondta h "japán rajzfilm" (felnőtteknek:P) nem mese!
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-26 13:56:10
(#41516) Javítsatok ki ha tévedek de az anime NEM mese!!!
Nem az!Ugye ? igazam van ?
Mert már az őrületbe kergetnek!
Nem az!Ugye ? igazam van ?
Mert már az őrületbe kergetnek!
beküldve: 2011-01-25 21:56:40
(#41515) beküldve: 2011-01-24 18:31:20
(#41514) Valaki tudja,hogy az Elfen Lied-ben
Lucy/Nyuuu meghalt a végén ?Mert elvileg igen a manga szerint de az animében a végén valaki megy a kapuhoz és megáll a zene doboz és elindul az összetört óra amit Nyuuu javítgatott és egy árnyék áll a kapu előtt..
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-24 18:31:52
beküldve: 2011-01-24 16:01:55
(#41513) Hellsing után új kedvencem van: Fairy Tail. Igazi, tesztoszteron-szagú és kellően idiotisztikus történet, utóbbi illusztrálására íme pár kép...
Ja, és a Vampire Knight e héten 1600 forint az Alexandrában. :)
Ja, és a Vampire Knight e héten 1600 forint az Alexandrában. :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-01-24 16:06:16
Szerintem ez egy nagyon elhasznált pop punk alap, szal azon se lepődnék meg, ha száz ugyanilyet találnál.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-01-23 08:52:37
(#41511) Nem ismerek sok Avril LAvigne de nekem kicsit a Hotra hasonlít ? Szerintetek ?
beküldve: 2011-01-22 18:27:14
(#41509) Sziasztok! Aki tud segítsen!!!!
Na arról lenne szó,hogy az Elfen lied Endingjében mielőtt elkezd énekelni csak a gitár megy és az a dallam az valami zene számban benne van vagy nagyon hasonlít rá...(mielőtt az okosok mondanák,hogy "az elfen lied endingjében"..nem csak ott mert most nézem először és ezelőtt már halottam valaholplussz a barátnőm is aki rühelli az animéket...)
Köszi előre is!
[Link]
Na arról lenne szó,hogy az Elfen lied Endingjében mielőtt elkezd énekelni csak a gitár megy és az a dallam az valami zene számban benne van vagy nagyon hasonlít rá...(mielőtt az okosok mondanák,hogy "az elfen lied endingjében"..nem csak ott mert most nézem először és ezelőtt már halottam valaholplussz a barátnőm is aki rühelli az animéket...)
Köszi előre is!
[Link]
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-22 18:57:03
Erről az jut eszembe, amikor kérdezi a riporter Lédi Gagát, hogy mit üzen azoknak, akik megkérdőjelezik a nemi hovatartozását. Válasz: Hát azok kapják be a "kukim"!!
Szerintem ezzel mindent elmondtam
Szerintem ezzel mindent elmondtam
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:43:34
beküldve: 2011-01-16 21:52:37
(#41505) Az alapvetően perverz egyénekkel nincsen semmi bajom, az egyetlen probléma, az, ha melegekkel vagyok körülvéve, akik be akarnak vonni a köreikbe ( oké, bisex csajok kivétel...). Am én sem tudom pontosan, elméletileg vmi csoportos cosplay lenne bandaszellem miatt ( -> sok farok kis helyen is elfér )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én ártatlan bárányka vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Am. mit értenek yaoi cosplay alatt? Csak kíváncsi lennék, hogy ez külsőben nyilvánulna-e meg, avagy a színpadon akartok előadni vmit...?
Sztem am. az a legbiztosabb, ha megígéred nekik a yaoit, aztán amikor már ott vagy a Hungexpóban, szépen eltávolodsz tőlük és megkeresel minket. ;) Bár mi is perverzek vagyunk...
Sztem am. az a legbiztosabb, ha megígéred nekik a yaoit, aztán amikor már ott vagy a Hungexpóban, szépen eltávolodsz tőlük és megkeresel minket. ;) Bár mi is perverzek vagyunk...
beküldve: 2011-01-16 20:31:04
(#41502) Valaki láta a Kurozuka című animét?...csak azért mert mikor már azt hittem, hogy mindent megértettem, az utolsó rászben megint összezavartak XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)