Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-01-28 20:15:34
(#41534) Jó estét mindenkinek
Tudna nekem ajánlani valaki Budapesten Japán teaházat, ami aránylag azért közel van a XIV kerülethez?
A választ előre is köszönöm
Tudna nekem ajánlani valaki Budapesten Japán teaházat, ami aránylag azért közel van a XIV kerülethez?
A választ előre is köszönöm
愛するときに私は少し値する。なぜなら私は彼を必要とし (Akkor szeress, amikor legkevésbé érdemlem. Mert akkor van rá nagy szükségem)
beküldve: 2011-01-28 19:05:08
(#41533) valakinek nincs olyan manga táskája ami nem kell neki és jó állapotban van. mert nem sokára szülinapom van és otthoniak mondták ha tudok szerezni megveszik nekem.lécci ha valaki tud az szójjon nekem örök hála lesz érte
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-01-28 18:02:02
(#41531) Near: bestsellers.hu-n is lehet rendelni, nem annyira drágán. Vagy bookline-on. Ha mindenképpen boltot akarsz, a trilliannál is vannak meg rendelni is lehet, de az igen drága.
Köszi Szépen és mindenki más is aki utána nézett az én kedvemért ^^ :$ Nagyon köszi!
beküldve: 2011-01-27 20:55:01
(#41529) Misszi: most a 39-es résznél tartok, és nem emlékszem, hogy láttam pont ilyenben, de ez az égvilágon semmit nem jelent, hisz annyiféle ruhája van és olyan sokszor változik át...
Near: bestsellers.hu-n is lehet rendelni, nem annyira drágán. Vagy bookline-on. Ha mindenképpen boltot akarsz, a trilliannál is vannak meg rendelni is lehet, de az igen drága.
Near: bestsellers.hu-n is lehet rendelni, nem annyira drágán. Vagy bookline-on. Ha mindenképpen boltot akarsz, a trilliannál is vannak meg rendelni is lehet, de az igen drága.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Magyarországon hol lehet angol nyelvű mangát beszerezni ? Mert én sehol se találok
az animeland-en be lehet szerezni egy rakat angol mangát ,csak hát megvan az áruk .... ˇˇ" http://www.animeland.hu/
*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:45:37
beküldve: 2011-01-27 18:21:23
(#41527) valaki megtudná mondani hogy Erza (Fairy Tail) melyik részben van ebben a ruhában? azt megköszönném
beküldve: 2011-01-27 17:57:49
(#41526) Köszi a linket :)
Am valaki játszik a Soul Arena netes játékkal ?
[Link]
Ha igen vagy megtetszett neki és regisztrált játszhatnánk együtt
Am valaki játszik a Soul Arena netes játékkal ?
[Link]
Ha igen vagy megtetszett neki és regisztrált játszhatnánk együtt
beküldve: 2011-01-26 21:05:31
(#41525) i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-26 21:12:21
ÁÁÁ xd megfogadom
Magyarországon hol lehet angol nyelvű mangát beszerezni ? Mert én sehol se találok
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:34:50
Hát igen, a mesék között is óriási különbség van műfajilag is , meg hogy milyen korosztályt céloz meg.
Annyit tehetsz, hogy azoknak, akik azt mondják, hogy az animék teletabi szintűek, megpróbálod elmagyarázni, hogy mekkorát tévednek...ha meg nem értik meg, vagy nem akarják, mert igazából fogalmuk sincs hogy milyen is az anime, azoknak meg csak azt tudnám üzenni, hogy nyugodtan nézzék a Teletabikat XD
Annyit tehetsz, hogy azoknak, akik azt mondják, hogy az animék teletabi szintűek, megpróbálod elmagyarázni, hogy mekkorát tévednek...ha meg nem értik meg, vagy nem akarják, mert igazából fogalmuk sincs hogy milyen is az anime, azoknak meg csak azt tudnám üzenni, hogy nyugodtan nézzék a Teletabikat XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
beküldve: 2011-01-26 16:48:48
(#41521) Oké...akor fogalmazok máshogy...azzal kergetnek az örületbe h olyan mesének gondolják mint a Teletabyt meg ki tudja még milyen mesék vannak ma...Nem tudom h a teletubbiban mikor vágják ketté egymást azok a TV hasú izék
A mese "Csodás, valószerűtlen elemekkel átszőtt általában fiktív térben és időben lejátszódó eseményeket ábrázol, a csoda természetes benne."
Tulajdonképpen a Gyűrűk ura is egy vaskos mese. Meg minden fiktív történetet illethetünk a mese jelzővel. Tehát that's right, az animék/mangák is mesék.
Tulajdonképpen a Gyűrűk ura is egy vaskos mese. Meg minden fiktív történetet illethetünk a mese jelzővel. Tehát that's right, az animék/mangák is mesék.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Javítsatok ki ha tévedek de az anime NEM mese!!!
Nem az!Ugye ? igazam van ?
Mert már az őrületbe kergetnek!
Nem az!Ugye ? igazam van ?
Mert már az őrületbe kergetnek!
Engem is
de én is azt olvastam több helye hogy nem mese
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."