Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-02-07 17:15:29
(#41580) wáá *-* dejóneked : D énmajdmég győzködöm a szüleimet erről az egészről aztán majdlessz vmi : / (nemtúlbíztató)
beküldve: 2011-02-07 17:13:09
(#41579) beküldve: 2011-02-07 17:10:30
(#41578) én szegedtől délebbre a határnál egy kis falucskában -.- azagond h nemhinném h busszal v vonattal 13 évesen elengednének : ( másmeg nemhinném h benvinne. és ebben a falucskában énvok az egyetlen akit ez érdekel és szeretiis (néha mangagecinek hívnak ^^)
Én Szombathelyen. De az ilyenek mindig Budapesten vannak, ami ugyebár nincs a szomszédban.
-
Szerk: C-san 2011-02-07 17:09:21
beküldve: 2011-02-07 17:00:45
(#41576) beküldve: 2011-02-07 16:53:56
(#41575) dejóneked *-* nekem már alapból az odajutással is gondok vannak : S meg elég félénk is vok -.-''
Én is pont így vagyok.
-
én még sosem voltam conon : ( am milyen szokott lenni? egyszer énis elmennék : D
tökjó ♥___♥
én a 2010-es animekarácsonyon voltam először de olyanszinten imádtam a sok "lélekrokonom" között lenni hogy wáááh ♥_♥ úgy döntöttem megyek a többire is x3
dejóneked *-* nekem már alapból az odajutással is gondok vannak : S meg elég félénk is vok -.-''
hát én egyedül sose találnák oda de barátnőm az nagyon zseniális ilyen téren xD aztán ő elvezet.
engem meg úgy képzelj el hogy 2éven keresztül olyan zárkózott voltam hogy szinte senkivel nem beszéltem.elmentem animekarira mindenkihez még akit nem is ismertem(szóval úgy az összes ember.sőőt az összes ember xDD) hozzászóltam hogy dejóaruhád meg dejólnézelki meg minden ♥.♥
ha egyszer eljössz megkereslek x3
Miya^^Neko-chan^^
én még sosem voltam conon : ( am milyen szokott lenni? egyszer énis elmennék : D
tökjó ♥___♥
én a 2010-es animekarácsonyon voltam először de olyanszinten imádtam a sok "lélekrokonom" között lenni hogy wáááh ♥_♥ úgy döntöttem megyek a többire is x3
dejóneked *-* nekem már alapból az odajutással is gondok vannak : S meg elég félénk is vok -.-''
tökjó ♥___♥
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-02-07 16:34:10
(#41570) én még sosem voltam conon : ( am milyen szokott lenni? egyszer énis elmennék : D
beküldve: 2011-02-07 13:46:47
(#41569) A név mindegy nem? A hangulat és a rendes szervezés a fontos.
Az új példaképem: [Link] Mindy! Brutális a kiscsaj...
Az új példaképem: [Link] Mindy! Brutális a kiscsaj...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Akkor az nem Sakuracon, hanem Mondocon. Mármint szerintem továbbra is MondoCon marad a rendezvény hivatalos neve.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-02-06 22:34:50
Idén nem is lesz Sakuracon. Csak tavaszi MondoCon.
De lesz csak nem a MAT rendezi
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
BAAAWWWWW
Tousen-sama: Én Misty leszek a Pokémonból
Tousen-sama: Én Misty leszek a Pokémonból
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute