Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Háté Con jellemzése:
A narancsbőrös popós, tornadresszes lánykákat, a minuszban is vattafelhőbe öltözött (vagy inkább meztelen) ribiket, a félmeztelenül flangáló Narutardokat, a gagyi parókákat, a még nálam is alacsonyabb, 150 centis menőmanókat - cigivel és sörrel felszerelkezve - és a többi, ezeket kifelejtetted. Pedig this is the real world. Sucks.
A legtöbbért a conra se kell elmenjek... A Narutokoszpléjereken és a gagyi parókákon kívül mind megtalálható a közvetlen környezetemben is (LSD. osztályom...)
AMúgy én Conon először és utoljára két éve voltam amikor apukám kijelentette,hogy ő is jön és akkor el is tiltott,mert láttott egy Hellsing AMV-t...
A Heta fanoknak ajánlanám:[Link]
éniskérdem ilyenszar ? xD am mért tiltott el ? mi volt abban az amv-ben?
Háté Con jellemzése:
A narancsbőrös popós, tornadresszes lánykákat, a minuszban is vattafelhőbe öltözött (vagy inkább meztelen) ribiket, a félmeztelenül flangáló Narutardokat, a gagyi parókákat, a még nálam is alacsonyabb, 150 centis menőmanókat - cigivel és sörrel felszerelkezve - és a többi, ezeket kifelejtetted. Pedig this is the real world. Sucks.
A legtöbbért a conra se kell elmenjek... A Narutokoszpléjereken és a gagyi parókákon kívül mind megtalálható a közvetlen környezetemben is (LSD. osztályom...)
AMúgy én Conon először és utoljára két éve voltam amikor apukám kijelentette,hogy ő is jön és akkor el is tiltott,mert láttott egy Hellsing AMV-t...
A Heta fanoknak ajánlanám:[Link]
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-11 14:40:51
A Con az télleg nemjó.Bezony,ez a kegyetlen valóság.
Én is csak azért megyek idén tavaszal,hogy Hátéval és Szentehénnel berúgjak,mint atom,izé,hogy jókat beszélgessünk az éppen aktuális animékről,valamint az frissen megjelent mangákat is megvitassuk.No meg kíváncsi vagyok a száznyócvan kilós,megabrutál mellmérettel rendelkező cuki csajokra.Az unásig ismert Naruto és Blícs kosz-spílerek is érdekelnek,valamint imádom a Desz-nótos Misa utánzatokat.Sőt,egyenesen Misa-misa fétisem van,ó-jee.
Én is csak azért megyek idén tavaszal,hogy Hátéval és Szentehénnel berúgjak,mint atom,izé,hogy jókat beszélgessünk az éppen aktuális animékről,valamint az frissen megjelent mangákat is megvitassuk.No meg kíváncsi vagyok a száznyócvan kilós,megabrutál mellmérettel rendelkező cuki csajokra.Az unásig ismert Naruto és Blícs kosz-spílerek is érdekelnek,valamint imádom a Desz-nótos Misa utánzatokat.Sőt,egyenesen Misa-misa fétisem van,ó-jee.
Télleg ennyire szar egy con ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
A Con az télleg nemjó.Bezony,ez a kegyetlen valóság.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-02-10 20:27:19
Ébresztőnek Hello Kitty Suicide Club a legjobb, nekem is az van már jó ideje
Azért a Guitar Proval kreált zene befigyel. Amúgymeg végigröhögtem az egészet
Hamár ébresztőnél tartunk, én nem rég keltem. Erre ni
Szerk: Merchior 2011-02-10 07:12:37
Amúgy meg nem is, igazából ez
huhh...ez aztán nem semmi...létezik ilyen zene is ? :) Érdekes volt...az biztos
huhh...ez aztán nem semmi...létezik ilyen zene is ? :) Érdekes volt
Jézusom ez...(H) Sok bizarr zenét hallottam már, de ez made my day. Kösz a posztolást (H)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-02-09 21:39:10
beküldve: 2011-02-09 15:02:32
(#41612)