Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Meg tudná vki mondani hogy idén hol meg mikor lesz con? Am nagyon érdekel h milyen is pontosan egy con mert még soha sem sikerült eljutnom...
[Link]
meh....
Szerk: Maryke 2011-02-19 16:03:46
Tavaszi Mondókon lesz május közepe fele.
Ha visszaolvasol pár oldalt, ecseteltük páran, hogy milyen egy Con. Miho postja gyönyörűen összefoglalja az egész feelinget (#41608).
Ha visszaolvasol pár oldalt, ecseteltük páran, hogy milyen egy Con. Miho postja gyönyörűen összefoglalja az egész feelinget (#41608).
Ezer köszi!
Tavaszi Mondókon lesz május közepe fele.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-02-19 15:13:48
(#41667) Meg tudná vki mondani hogy idén hol meg mikor lesz con? Am nagyon érdekel h milyen is pontosan egy con mert még soha sem sikerült eljutnom...
A Földtenger varázslója :I
Nauszika: S
Laputa: T
Totoro: U
Kiki: D
Porco Rosso: I
Chihiro:O
A Vándorló palota:G
Yesterday: H
Pom Poko: I
A Yamada család: B
A könyvek hercege:L
A Földtenger varázslója:I
ÁÁÁÁÁ Kösziiiii!!!!! A többit is!;)
meh....
Csak azért kimegyek, hogy ezt láthassam, mert amúgy sz.r lesz az egész, mint ahogy azt mind tudjuk
Én is ma vettem meg, amit majd valsz viselni fogok Conon. Meg mindenhol. Mindig. Kép róla:
4k ki az ablakon
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-02-19 15:10:09
....a Földtenger varázslója DVD tokon melyik betű van.. . ?
A Földtenger varázslója :I
Nauszika: S
Szerk: Beelzenef 2011-02-19 13:56:35
Highschool of the Dead: Drifters of the Dead OVA is scheduled to be released on April 26, 2011.
-
beküldve: 2011-02-19 13:26:06
(#41662) Egy gyors kérdés. Valaki akinek megvan a Földtenger varázslója mondja már el nekem, hogy a magyar kiadáskor a DVD tokon melyik betű van. . Mármint pl. a Nauszika az S a Laputa a T stb... Köszi előre is!
meh....
Ez nagyon csodálatosnak hangzik. Eggyel több indok hogy elmenjek conra.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2011-02-18 22:33:35
(#41660) Na de hogy menjen anime irányba is a téma nem tudja v'ki h' a HOTD-nek mikor jön ki a 13. bonus epizódja ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Azér' fikázzák hogy ne nézze senki és így ne ismerje fel h olyan "szar zenéket" nyomatnak azokban a hűde "előkelő és felsőbbrendű" műsorokban...de besz_pt#k xD
Van benne valami...XD Amúgy maga a japán popzene is nagyon terjed.Pl. hip-hopon már többedszerre táncolunk Jpopra.
meh....
én a vacsora csatában hallottam pl a narutonak az egyik betét dalát0_o mondom mi ez itt gyerekek??
A kövi részbe már "Katon" jutsuval készítik el a kajájukat a 'celebek' xD
beküldve: 2011-02-18 22:27:41
(#41657) én a vacsora csatában hallottam pl a narutonak az egyik betét dalát0_o mondom mi ez itt gyerekek??
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
már régebb óta lopják az animék zenéit.
én már ezelőtt is észrevettem már ilyen repül-esik műsorokban...
és nem is az a gáz, hogy fikázzák, közben meg naponta hallják, hanem az hogy a tévések ennyit adnak magukra, holott ők a "hűdenagyon"
én már ezelőtt is észrevettem már ilyen repül-esik műsorokban...
és nem is az a gáz, hogy fikázzák, közben meg naponta hallják, hanem az hogy a tévések ennyit adnak magukra, holott ők a "hűdenagyon"
Azér' fikázzák hogy ne nézze senki és így ne ismerje fel h olyan "szar zenéket" nyomatnak azokban a hűde "előkelő és felsőbbrendű" műsorokban...de besz_pt#k xD