Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-02-18 21:52:47
(#41655) Egyre jobban úgy néz ki,hogy Koshi Inaba cosplayben fogok rohangálni majd tavaszi conon.Persze,ha egyáltalán lesz energiám beőtözni.Nem ígérem 100%-ra,de megpróbálom a lehetettlent.Heee.Nem lesz nehéz felismerni majd engömet,hasonló térdig érő vörös (jóféle Hellsinges Alucard koppincs) kabát lösz majd rajtam,mint Koshi-n a 2006-os Monster's Garage-ban is látthatták az embörök.Meg egy kibaszott nagy B'z felirat a kabáton,hátha valaki lesz annyira noob,h nem ismer fel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-02-18 22:00:55
csórikák xD
pontosan :3
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
beküldve: 2011-02-18 16:54:51
(#41653) beküldve: 2011-02-18 14:21:57
(#41652) már régebb óta lopják az animék zenéit.
én már ezelőtt is észrevettem már ilyen repül-esik műsorokban...
és nem is az a gáz, hogy fikázzák, közben meg naponta hallják, hanem az hogy a tévések ennyit adnak magukra, holott ők a "hűdenagyon"
én már ezelőtt is észrevettem már ilyen repül-esik műsorokban...
és nem is az a gáz, hogy fikázzák, közben meg naponta hallják, hanem az hogy a tévések ennyit adnak magukra, holott ők a "hűdenagyon"
"Pedig egyszer esküszöm a lelkemre, a butaság plázájának üvegét öklömmel verem be "
Na ne, a Való Világban animezenéket nyomnak? Fúj, ez kiábrándító. Szörnyű, hogy ez a sz@rság a központi téma a bulvársajtóban és a tévében. Múltkor újságcímlap: Szandikát fölizgatta Évi vagy valami hasonló borzalom....
Ha most Fészbuk lenne belájkolnám, de lévén,hogy nem az csak megjegyzésként írom le... Komolyan. Vicces, hogy az animéket úgy és ott fikázzák ahol csak lehet mégis anime zenéket használnak csomó helyen. Meg néhány animében jóval több az értelem és a gondolat, mint az ilyen rieliti sókban mint pl. a VV...
meh....
beküldve: 2011-02-18 12:24:30
(#41650) Na ne, a Való Világban animezenéket nyomnak? Fúj, ez kiábrándító. Szörnyű, hogy ez a sz@rság a központi téma a bulvársajtóban és a tévében. Múltkor újságcímlap: Szandikát fölizgatta Évi vagy valami hasonló borzalom....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Én a Kész Átverés egyik részében hallottam a Bleach 3, OP-jának az instru változatát.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
nemtom szoktátok e nézni a való világot de én igen xd és észrevettem h egy csomószor nyomatják benne a naruto zenéjét meg ma pl a deathnote zenéje is benne volt : D
Meg .hack, Final Fantasy, Code Geass és amit így hi8rtelen elő tudnak kotorni. Mániákusan akkor kapcsolok oda mikor épp az egyik kedvenc sorozatomat "gyalázzák"
Ike Ike Don Don!
Szerk: Rumoris 2011-02-17 21:40:11
Én szoktam nézni, ha eszembe jut. Az tetszik a legjobban (amellett, hogy milyen mesésen primitív embereket kaptak össze, az a szilikonnal felfújt szőke izé a kedvencem), hogy így önszántukból beköltöztek "luxuskörülmények" közé, etetik-itatják őket, kapják a cigit, meg mittudomén, és mégis mindenki nagyon depi meg ilyesmi.
A zenét mondjuk rohadtul nem szoktam figyelni
A zenét mondjuk rohadtul nem szoktam figyelni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ha már vér meg elborultság, ajánlom neked ezt [Link]
más:
4chan, csak rossz? hmmm...
onnan van 1910es Budapest térképem 3,4K*4,5K px méretben...
//mellesleg a 4chan maga az űbernagy szabadság egyenesági következménye. Az meg hogy az internet alja, a Puruttya és társai után elég vitathatő. 4chanon van értelem is: /hr, /k, /sci, /g... csak az emberek hajlamosak a negatívat észrevenni//
más:
4chan, csak rossz? hmmm...
onnan van 1910es Budapest térképem 3,4K*4,5K px méretben...
//mellesleg a 4chan maga az űbernagy szabadság egyenesági következménye. Az meg hogy az internet alja, a Puruttya és társai után elég vitathatő. 4chanon van értelem is: /hr, /k, /sci, /g... csak az emberek hajlamosak a negatívat észrevenni//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2011-02-17 19:53:47
beküldve: 2011-02-17 19:38:45
(#41644) nemtom szoktátok e nézni a való világot de én igen xd és észrevettem h egy csomószor nyomatják benne a naruto zenéjét meg ma pl a deathnote zenéje is benne volt : D
beküldve: 2011-02-16 20:23:12
(#41643) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azért 18+, mert meglehetősen véres(nek tűnik), és őrült, tehát ijesztő. Már dolgozom a teapartis fanarton. ^^ (és yay, cosplay-ötletek...el vagyok ragadtatva attól a kisebb kártyákból összefércelt óriáskártyától!)
nekem bejövős bár távol állok a 18-tól ^^ nemvagyok horrorimádó de erről az egyik álmom jutott eszembe ezért olyan ... hm nemistomhogymondjam ... érdekel ezalényeg xD am cosplayötletnek télltökjó : D
Azért 18+, mert meglehetősen véres(nek tűnik), és őrült, tehát ijesztő. Már dolgozom a teapartis fanarton. ^^ (és yay, cosplay-ötletek...el vagyok ragadtatva attól a kisebb kártyákból összefércelt óriáskártyától!)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.