Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-02-07 19:34:56
(#41595) Engem is elenged anyukám mindenhova, régen is elengedett. Még pénzt is szokott adni. Apukám meg értem is jön néha, ha amúgy bajos lenne, hogy hazataláljak és nincs pénzem taxira (mondjuk ilyen már nincs azóta, hogy jól viselkedek és úszni járok kocsmázás helyett)
Conra meg ne gyertek, nem jó, hiába állítja mindenki, hogy az. Csak fiúk smárolnak egymással meg kövér lányok tartanak majdnem topless busójárást
Conra meg ne gyertek, nem jó, hiába állítja mindenki, hogy az. Csak fiúk smárolnak egymással meg kövér lányok tartanak majdnem topless busójárást
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-02-07 19:33:40
(#41593) beküldve: 2011-02-07 19:28:52
(#41592) Furcsa ez. Én vagyok az egyetlen, akit már 13-14 éves korától ilyen 300 kilóméteres körzetbe bárhová elengedtek, ha vitt magával telefont? /Amit csomószor kikapcsoltam./
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-02-07 19:22:09
(#41590)
Szerk: misszi 2011-02-07 19:22:28
én szegedről megyek conra, ha akarod nagyon szívesen elkísérlek, mondd meg anyukádnak, h vigyáznak rád
amúgy pedobearnek fogok öltözni XDDD
ugyanitt rufalin eladó
amúgy pedobearnek fogok öltözni XDDD
ugyanitt rufalin eladó
-
velem úgy volt hogy bnőmnek mondtam h csak 1000ft meg millenáris ő máris mondta h oké aztán mondtam anyámnak ami úgy szokott kinézni:
-anya elmehetek a animekarira?*-*ugye hogy elmehetek?*-*viola is jön velem*-*léccilécci
*anyám rámnéz*
-akkor megyk^^
xDD
meg reggel amikor indultunk:
-mikor jössz?
-nemtudom xD
-anya elmehetek a animekarira?*-*ugye hogy elmehetek?*-*viola is jön velem*-*léccilécci
*anyám rámnéz*
-akkor megyk^^
xDD
-mikor jössz?
-nemtudom xD
xD mondjukneked jó mivel budapesti vagy így könnyeb . am a szitu ismerős énis ígyszoktam csinni (csakén mondjuk kissebb dolgoknál xD vagynéha nemis szólok : P)
beküldve: 2011-02-07 17:40:53
(#41587) velem úgy volt hogy bnőmnek mondtam h csak 1000ft meg millenáris ő máris mondta h oké aztán mondtam anyámnak ami úgy szokott kinézni:
*anyám rámnéz*
-akkor megyk^^
xDD
-mikor jössz?
-nemtudom xD
*anyám rámnéz*
-akkor megyk^^
xDD
-mikor jössz?
-nemtudom xD
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-02-07 17:40:46
(#41586) hát a tavaszira tuti nem mék : ( majd a nyárira hajtok ésmég beszervezek valakit h nelegyek egyedül (mondjuk a szüleim elmennek öcsivel vhova aztaddigén ottlennék : D)
egyrejobban menniakarok : S
és am elsö Con-om nekem 13 évesen volt, szal még most sem vok öreg(és néha még gyözködni kell egy kicsit az én szüleimet is^^)<- szal nyugi, a szülök már csak ijenek (féltik a gyereket,amit meglehet érteni)^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-02-07 17:30:54
(#41584) beküldve: 2011-02-07 17:23:29
(#41583) Bevallom egyszer egyedül kellett elmennem és meg sem mertem nyikkanni,mert nem voltak velem a megszokott emberek, aztán következő konra szerveztünk találkozókat, és marha jó volt(2010.-es animekarira)^^
Szal a kon az egy leirhatatlan esemény, mert sosem lehet tudni mikor mit fogsz tenni vagy mit nem...(pl.:beszélgetsz vagy beállsz bulizni vagy elkezdesz helybenrajzolós versenyen a földön rajzolni és egy csomo ember is ezt teszi^^ vagy bármi mást)
Szal a Con-t csak ajánlani tudom^^
Szal a kon az egy leirhatatlan esemény, mert sosem lehet tudni mikor mit fogsz tenni vagy mit nem...(pl.:beszélgetsz vagy beállsz bulizni vagy elkezdesz helybenrajzolós versenyen a földön rajzolni és egy csomo ember is ezt teszi^^ vagy bármi mást)
Szal a Con-t csak ajánlani tudom^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Affy 2011-02-07 17:25:01
wáá *-* dejóneked : D énmajdmég győzködöm a szüleimet erről az egészről aztán majdlessz vmi : / (nemtúlbíztató)
mondmeg hogy vigyázok rád x3 és most hogy 20 éves vagyok xDD
már így is megyek vagy 4emberrel majd és megkeresek vagy 21embert xD
xD errenemtokmitmondani LOL
wáá *-* dejóneked : D énmajdmég győzködöm a szüleimet erről az egészről aztán majdlessz vmi : / (nemtúlbíztató)
mondmeg hogy vigyázok rád x3 és most hogy 20 éves vagyok xDD
már így is megyek vagy 4emberrel majd és megkeresek vagy 21embert xD
Miya^^Neko-chan^^