Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tessék, itt biztos megtalálsz mindent ami szükséges. :)
[Link]
[Link]
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2011-02-09 13:29:52
(#41609) Bocsi, nem találtam más olyan topicot ahová ez illene... Sz'al meg tudná valaki mondani, mi az a Vocaloid? Csak mert elösszőr azt hittem az is anime, de aztán kiderült h mégse anime és most már nem naon értem... . Mindenesetre, előre is köszi a választ.^^
-
beküldve: 2011-02-09 12:30:00
(#41608) Necro és Háté linkjéhez:
Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen az ébresztőm. Ezt a dilemmát, utállak Titeket fiúk!T_T
Háté Con jellemzése:
A narancsbőrös popós, tornadresszes lánykákat, a minuszban is vattafelhőbe öltözött (vagy inkább meztelen) ribiket, a félmeztelenül flangáló Narutardokat, a gagyi parókákat, a még nálam is alacsonyabb, 150 centis menőmanókat - cigivel és sörrel felszerelkezve - és a többi, ezeket kifelejtetted. Pedig this is the real world. Sucks.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen az ébresztőm. Ezt a dilemmát, utállak Titeket fiúk!T_T
Komolyra fordítva a szót, állati. Elborult pillanataiban biztos jól esne... csak nehogy elkapjon a feeling és összetörjek valamit.*angyalka*
Háté Con jellemzése:
A narancsbőrös popós, tornadresszes lánykákat, a minuszban is vattafelhőbe öltözött (vagy inkább meztelen) ribiket, a félmeztelenül flangáló Narutardokat, a gagyi parókákat, a még nálam is alacsonyabb, 150 centis menőmanókat - cigivel és sörrel felszerelkezve - és a többi, ezeket kifelejtetted. Pedig this is the real world. Sucks.
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-02-09 12:30:16
Szerk: ∂z 2011-02-07 20:34:30
Néköm.
Te kis imidzsbórdfag. :I
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Erre most muszáj rákontráznom egy hasonlóan kellemes darabbal.
[Link]
[Link]
Vagy 2 hónapig ilyen kedvenc kategóriába volt nekem ez a banda, lawl.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
am vki tudja h mi az a zene amivel az animax kezdődik ?
Az animax oldalán fenn van
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-02-07 20:03:52
(#41600) beküldve: 2011-02-07 19:56:22
(#41599) Furcsa ez. Én vagyok az egyetlen, akit már 13-14 éves korától ilyen 300 kilóméteres körzetbe bárhová elengedtek, ha vitt magával telefont? /Amit csomószor kikapcsoltam./
Engem is elengednek, csak elötte kicsit győzködni kell őket...de volt hogy egyszerüen kijelentettem hogy megyek, másnap jött a válasz hogy oké, menj. ^^ bár még 300 kilométert nem mentem sehova^^ max 140-et Pestig.(na igen a telefon, azt én se kapcsolom ki mer ugyse hallok semmit ha épp megy a zene)
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
fiúk smárolnak egymással meg kövér lányok tartanak majdnem topless busójárást
fap like crazy
-
Szerk: ∂z 2011-02-07 19:42:07
Szomorú dolgok ezek. =(