Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A Budapest csodálatod elárulja, hogy nem vagy itteni. Bár tényleg szép város ez, csak van egy sötét és koszos oldala is, amit az itt lakók túl jól ismernek.
Én jelenleg miskolci vagyok, de imádom Budapestet! Világviszonylatban is az egyik kedvenc városom, szerintem nagyon szép, éppen ezért külön örülök annak, hogy lehetséges, februárban látogatást teszek ott
Miho: Köszönöm szépen az ismertetést, érdekesnek hangzik, szinte meghoztad a kedvemet, hogy ellátogassak oda
Miho: Köszönöm szépen az ismertetést, érdekesnek hangzik, szinte meghoztad a kedvemet, hogy ellátogassak oda
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-02-02 14:34:18
beküldve: 2011-01-31 00:13:09
(#41548) Yaven, 1000 köszi a linket Te Budapesti vagy egyébként?
Nincs mit. Most így belegondolva sztem pont Miho ajánlotta nekem is a helyet. És igen, budapesti vagyok. Te merre laksz?
beküldve: 2011-01-30 17:29:53
(#41547) Hát nem belefutottam a vilég leglelkiismeretesebb bkv ellenőrébe?
oi
oi
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Valóban nem rossz, sőt. Az elején elkezdett gondolat, az öngyilkosság és annak oka mondjuk egy kicsit elveszett a részletekben a vers köztes részein, de a végére visszatért, és megoldódott.
Helyenként a kényszeres rímakarás miatt kissé erőltetett lett egy-két sor - pl.: "A kérdés sok van,..." - de ezek helyesen alkalmazott központozásokkal megoldhatóak.
Csak így tovább!:)
Ryuuzaki: A Yaven által linkelt Hanami Teaház tökéletes azoknak, akik csendesen és tradicionálisan szeretnének elfogyasztani egy teát. Minden ázsiai térségből vannak teáik, és mindezeket az adott ország hagyományainak megfelelően szolgálják föl. A tealapjaik megfelelő tájékoztatást adnak a teákról, minőség és származás szempontjából, de ha így sem tiszta minden, bizalommal fordulhat az ember a kiszolgáló személyzethez.
Helyenként a kényszeres rímakarás miatt kissé erőltetett lett egy-két sor - pl.: "A kérdés sok van,..." - de ezek helyesen alkalmazott központozásokkal megoldhatóak.
Csak így tovább!:)
Ryuuzaki: A Yaven által linkelt Hanami Teaház tökéletes azoknak, akik csendesen és tradicionálisan szeretnének elfogyasztani egy teát. Minden ázsiai térségből vannak teáik, és mindezeket az adott ország hagyományainak megfelelően szolgálják föl. A tealapjaik megfelelő tájékoztatást adnak a teákról, minőség és származás szempontjából, de ha így sem tiszta minden, bizalommal fordulhat az ember a kiszolgáló személyzethez.
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-01-30 15:06:56
Szerintem első próbálkozásaidra jó lett a vers! Nagyon tetszik a rövid négysoros szerkezete is, és tartalmailag sem utolsó. Pl a : "Azt sose vedd észre, S pengét ne végy kézbe!" kifejezetten tettszik nekem. Tehettségesnek tartalak, nyilván az embernek általában mindig van hova fejlődnie ezért valószínű hogy még ennél is jobb leszel
Sok sikert hozzá!
Sok sikert hozzá!
Köszi! Fejlődnőm még van hova ez igaz. Azért örülök,hogy tetszett.*büszkefej*
meh....
Budapesten egy japán teázóról tudok, ez a Hanami Teaház. Én ugyan még nem voltam ott, de jókat hallottam róla.
[Link]
Két új versusos kedvenc: [Link] Darth Vader vs Die Hard és az új kedvencem: [Link]
[Link]
Két új versusos kedvenc: [Link] Darth Vader vs Die Hard és az új kedvencem: [Link]
ÁÁÁ a Darth Vaderes nagyon üt !!!
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Nekem is naon tetszett a vers, meg naon jó meg minden, már amennyire meg tudom itélni. (Én nem nagyon értek az ilyenekhez.)
-
Szerintem első próbálkozásaidra jó lett a vers! Nagyon tetszik a rövid négysoros szerkezete is, és tartalmailag sem utolsó. Pl a : "Azt sose vedd észre, S pengét ne végy kézbe!" kifejezetten tettszik nekem. Tehettségesnek tartalak, nyilván az embernek általában mindig van hova fejlődnie ezért valószínű hogy még ennél is jobb leszel
Sok sikert hozzá!
Yaven, 1000 köszi a linket Te Budapesti vagy egyébként?
Sok sikert hozzá!
Yaven, 1000 köszi a linket Te Budapesti vagy egyébként?
*Felesleges idézet törölve. Előző hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-02-02 15:00:00
beküldve: 2011-01-29 21:23:08
(#41540) Hali mindenki!
Erre jártam gondoltam rátok írok, bár nem minden hátsószándék nélkül ;)
Erre jártam gondoltam rátok írok, bár nem minden hátsószándék nélkül ;)
Örülnék ha elolvasnátok, sőt ha lehet kritikát is firkantanátok rövid szösszenetemhez amit az irodalom csak versnek titulál. Nézzétek el, hogy béna, de ez az első próbálkozásaim egyike.[Link] És ez most nagyon off...
meh....
Budapesten egy japán teázóról tudok, ez a Hanami Teaház. Én ugyan még nem voltam ott, de jókat hallottam róla.
[Link]
[Link]
Szerk: Yaven 2011-01-29 14:34:54
beküldve: 2011-01-29 13:46:21
(#41538) ,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-01-29 13:48:14
Jó estét mindenkinek
Tudna nekem ajánlani valaki Budapesten Japán teaházat, ami aránylag azért közel van a XIV kerülethez?
A választ előre is köszönöm
Tudna nekem ajánlani valaki Budapesten Japán teaházat, ami aránylag azért közel van a XIV kerülethez?
A választ előre is köszönöm
Ez engem is érdekelne. Azt tudom, hogy valamennyire a Japán dolgok azért Magyarországon is elterjedtek, márcsak elég ha a műszaki cikkekre, vagy az animékre és mangákra gondolunk. De hogy Japán teaház lenne e nálunk ?
Ha valaki tud ilyet, akkor abban énis érdekelt lennék
Szerk: Yaven 2011-01-29 13:20:06
beküldve: 2011-01-29 09:53:24
(#41535) [Link] Chuck Norris vs. King Leonidas. A többi is durva.
Németh Kira: Nekem van egy, de az már nincs jó állapotban... a szíjait gyakorlatilag az ima tartja egyben, a lapja kissé beszakadt, és eredetileg fehér volt. Amúgy Death Note-os, Light és Ryuk van rajta.
Németh Kira: Nekem van egy, de az már nincs jó állapotban... a szíjait gyakorlatilag az ima tartja egyben, a lapja kissé beszakadt, és eredetileg fehér volt. Amúgy Death Note-os, Light és Ryuk van rajta.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.