• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 ... <<>>
beküldve: 2011-01-16 20:18:09
(#41501) Válasz Yaven (#41500) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Sajnos pont ez az a tényező, amitől én is tartok...

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2011-01-16 19:57:01
(#41500)
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Sakuracon lesz, ne aggódjatok.
Időpont: május 14-15.

(Az igaz, hogy nem a MAT szervezi, de ennek inkább örülni kéne. Legalábbis én örülök neki. Meg a Hungexpo is a szívemhez nőtt.)

Exiled: attól még, hogy a yaois cosplayeknél megy a "kya"-zás, még egyáltalán nem biztos, hogy evvel a stratégiával be lehet csajozni...sőt...sztem inkább az ellenkezője fog történni és rádmozdul vmelyik srác.

Szerk: Yaven 2011-01-16 20:14:43
beküldve: 2011-01-16 19:49:25
(#41499) Válasz Hanon (#41498) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
A ragasztózott mikrófon a nap felénél besz.rt (és nem vettük észre, loál), egy csomó aranyos felvételt ezért kellett dobni, a kínai srácot is úgy kergettük fel-alá, hogy felvegyük a halandzsáját mégegyszer

A videók azért készülnek, mert k.rva sok szabadidőnk van, a team meg azért van, hogy valahova tudjuk őket postolni. A mikrofonok meg SingStarhoz jártak szerintem, a piros-fekete biztos, de nem az enyém a "forgatócucc", én csak f.szságokat kérdezek.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-16 19:49:44
beküldve: 2011-01-16 19:41:05
(#41498) Válasz Háté (#41495) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Szegény meghurcolt mikrofon. Nálunk is valahogy így szoktak kinézni.
De a duct tape mindent megold. Ráadásul stílusos.

Amúgymeg mi ez a mugiwara team és mire fel készülnek a videók és honnan loptátok a mikrofon(oka)t?

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-01-16 19:31:20
(#41497) Válasz The Exiled (#41496) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Azon a szinten már semmi érdekes nincs benne.... Elveszti a játék az értelmét. Mert szerintem attól jó a DMC, hogy ésszel-észnélkül, órákig lehet hentelni. De a legnehezebb szinten ez már elveszik... És úgy tök unalmas. Én ugyan végiglövöldöztem azt is, de nem akkora fun, mint az azt megelőző, ami már tényleg megizzasztja az ujjainkat

beküldve: 2011-01-16 19:25:05
(#41496)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Hát, azon a sinten, mikor van 3 életed és egy ütéstől meghalsz, abba már bele sem kezdtem... Viszont a többit kitoltam ^^
Sakora-con meg remélem lesz, mert végre sikerült találni 3 embört is, aki kijönne velem,és illenék már találkozni dragdával is...

az egyetlen dolog ami kissé visszatart, hogy az egyik csajnak eléggé elvetemült haverjai vannak, és rá akar venni, hogy a haverjaival együtt csináljak yaoi cosplay-t, mert a: kéne még 1 ember, és b: tény, hogy egy részük valóban csőbuzi, de a tömeges yaoi cosplay sok csajnak bejön és mindig sajnálkodva mondják a csajoknak, hogy ők maradnak a kölcsönös végbélturkázásnál... Az a baj, hogy tényleg megfontoltam...

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2011-01-16 19:24:25
(#41495)
Háté
Háté
[ True mangafan ]
Ha már Con

Kinn van az unfunny videónk az őszi Mondoconról itt. Akinek tetszett a tavaszi, az nézze meg nyugodtan (az itt van egyébként). Szereplek benne. Én vagyok a gyerek a Dying Fetus pulcsiban.

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-01-16 19:26:11
beküldve: 2011-01-16 19:13:04
(#41494) Válasz Affy (#41491) üzenetére
Vízi~Majom
Vízi~Majom
[ Addiktgyanús ]
a magyar Anime társaság facebook oldalán olvastam h 2011-ben a Mondo con-on kívűl mindne con elmarad ...
Ugye nem?
remélem h nem mert ez lenne első anime con az életemben

*Toronyidézet megnyírva. Trágárság javítva. Felesleges szmájlik törölve. A moderátor*

,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:48:38
beküldve: 2011-01-16 19:12:14
(#41493) Válasz Souichiro (#41492) üzenetére
Merchior
Merchior
[ Megszállott ]
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.

Dmc legnehezebb szinten gyerekjátszma. 5 perc/pálya

Gyerekek, A Day to Remeber függő lettem. Teljesen. Oda meg vissza

beküldve: 2011-01-16 19:05:44
(#41492) Válasz The Exiled (#41488) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Btw tudja vki mikor lesz a tavaszi con?

Na ez jó kérdés,am sztem lassan esedékes az időpont kiírásaÁprilis nincs már annyira messze,ha akor lesz.Május még odébb van.

Am meg Exiled,kiakasztottam a DMC 4-et.Ne tudd meg,megszenvedtem vele,szép volt,jó volt.Valamiért nincs kedvem nekimenni mégegyszer,mostmár a legnehezebb szinten.Egyszer elég volt az akkori legnehezebb fokozaton végigtolni a gémet.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-16 18:54:33
(#41491) Válasz Vízi~Majom (#41490) üzenetére
Affy
Affy
[ Addiktgyanús ]
Ugye nem?

*Felesleges idézetek és szmájlik törölve. A moderátor*

Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:49:40
beküldve: 2011-01-16 18:47:51
(#41490) Válasz Carol (#41489) üzenetére
Vízi~Majom
Vízi~Majom
[ Addiktgyanús ]
Háááát én a magyar Anime társaság facebook oldalán olvastam h 2011-ben a Mondo con-on kívűl mindne con elmarad ...

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*

,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-01-27 18:50:23
beküldve: 2011-01-16 18:35:46
(#41489)
Carol
Carol
[ Gyalog ]
én is jó rég voltam itt... am engem is érdekelne...

Egyszer eljön a mi időnk is. Akkor majd ti, undorító mocskos férgek lesztek a prédák!!!! Ti, emberek!
beküldve: 2011-01-16 18:24:11
(#41488)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
De rég voltam itt... Cöhh... Btw tudja vki mikor lesz a tavaszi con?

beküldve: 2011-01-16 17:31:37
(#41487) Válasz Kotoko (#41481) üzenetére
Nezumi
Nezumi
[ Rászokóban ]
Ömm...neked is...csak azt nem értem hogy ezeknek az egy-két szavas hozzászólásoknak mi értelme van -.-".....akkor már inkább a dumáldába írd léccives ^^

Oda akartam, de végül ide sikerült.

Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
Oldalak: ... 183 184 185 186 187 188 189 190 191 ... <<>>