Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Időpont: május 14-15.
(Az igaz, hogy nem a MAT szervezi, de ennek inkább örülni kéne. Legalábbis én örülök neki. Meg a Hungexpo is a szívemhez nőtt.)
Exiled: attól még, hogy a yaois cosplayeknél megy a "kya"-zás, még egyáltalán nem biztos, hogy evvel a stratégiával be lehet csajozni...sőt...sztem inkább az ellenkezője fog történni és rádmozdul vmelyik srác.
A videók azért készülnek, mert k.rva sok szabadidőnk van, a team meg azért van, hogy valahova tudjuk őket postolni. A mikrofonok meg SingStarhoz jártak szerintem, a piros-fekete biztos, de nem az enyém a "forgatócucc", én csak f.szságokat kérdezek.
De a duct tape mindent megold. Ráadásul stílusos.
Amúgymeg mi ez a mugiwara team és mire fel készülnek a videók és honnan loptátok a mikrofon(oka)t?
Sakora-con meg remélem lesz, mert végre sikerült találni 3 embört is, aki kijönne velem,és illenék már találkozni dragdával is...
az egyetlen dolog ami kissé visszatart, hogy az egyik csajnak eléggé elvetemült haverjai vannak, és rá akar venni, hogy a haverjaival együtt csináljak yaoi cosplay-t, mert a: kéne még 1 ember, és b: tény, hogy egy részük valóban csőbuzi, de a tömeges yaoi cosplay sok csajnak bejön és mindig sajnálkodva mondják a csajoknak, hogy ők maradnak a kölcsönös végbélturkázásnál... Az a baj, hogy tényleg megfontoltam...
Kinn van az unfunny videónk az őszi Mondoconról itt. Akinek tetszett a tavaszi, az nézze meg nyugodtan (az itt van egyébként). Szereplek benne. Én vagyok a gyerek a Dying Fetus pulcsiban.
*Toronyidézet megnyírva. Trágárság javítva. Felesleges szmájlik törölve. A moderátor*
Dmc legnehezebb szinten gyerekjátszma. 5 perc/pálya
Gyerekek, A Day to Remeber függő lettem. Teljesen. Oda meg vissza
Na ez jó kérdés,am sztem lassan esedékes az időpont kiírásaÁprilis nincs már annyira messze,ha akor lesz.Május még odébb van.
Am meg Exiled,kiakasztottam a DMC 4-et.Ne tudd meg,megszenvedtem vele,szép volt,jó volt.Valamiért nincs kedvem nekimenni mégegyszer,mostmár a legnehezebb szinten.Egyszer elég volt az akkori legnehezebb fokozaton végigtolni a gémet.
*Felesleges idézetek és szmájlik törölve. A moderátor*
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Oda akartam, de végül ide sikerült.