Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A Forevű májn-nál nem úgy értettem,hogy abban öltöztek így,hanem hogy abban a vállogatásos videóban pont volt egy olyan pillanat,ahol Tak-bá viselte ezt a szekszi ruhát.No.Mer a MAD nevezetű tag iylen videókat vagdos össze,mint egy szusimester xD
Néha elég funny,ahogy Koshi öltözik,de amúgy meg bírom a tagot.Bár Tak azzal a huszárfelszerelésével a 2010-es live gym-en űberbrutálul nézett ki xD Lehet jövőre azt Cosplayelem,mer csak.
Pedig szerintem igencsak 2000 utáni a videó,Shane akkor hogy van ott? Vagy Shane mióta tollja együtt B'z-ékkel? Én aszondó vagyok,hogy 2003-as a Párducos-Tak.Vagy nem...de az sem kizárt,hogy többször is volt ilyen EPIC pillanat.Megkőkeresni,na.
szerk: fasz kivan,Tak Matsumoto cosplayen gondolkodok mostmeg.Még mindig szekszibb,meg a példaképem,Koshi a második helyre szorult vissza tavaly nyár óta.
Közben az Ain't no Magic 1. DVD-jét most nézem.Meghaltam.Sírtam.Nevette m.Meg nézem is tovább.
*Ain't no MAgic-es fehérmellényes Tak Matsumoto verzsönön gondolkodik* De a 2008-as Pleasure utolsó nótájában látható Tak,full feketében,bézbólsapis verzsönben is nájsz.No,megálmodjuk még mi legyen.
És avatart válltottam ismét,annyira kurvajó fejet vág most Tak,meg kellett örökíteni eme mesés pillanatot.
Nem pont, bár az a ruha, igen.
De én határozottan emlékszem, hogy valami oldschool (Run≥) live felvételt néztem amin mind a ketten ősembernek voltak öltözve.
Nem vagyok hajéandó elhinni hogy az új évezredben ilyenben pattogtak volna. Neeem.
Akarom.
Vicces mert ott öltözött leggayebbül és mégis az a legbadassebb live-gym sorozat.
Vörös kabát? Akkor garantált az összetvésztés. Vagy, részemről, a messziről hunyorogva rápislogós bizonytalankodás: "mi, az ott Alucard? Mi, vagy nem?" lol
Vicces lenne cosplayelni, de rájöttem, hogy nem az én asztalom. Szipp. Az embernek néha áldozatokat kell hoznia. Pedig a cosplay olyan mókás. Jaj ne, most megint kedvem lett hozzá... ^^'
Am eldöntöttem,h a Monster's garage-os Koshi stílust öltöm magamra,majd kövi tavasszal lesz Tak-san,párducosos stílusban xD Meg hátha lesz pár igazi idióta animés,aki majd Alucardal összetéveszt a vörös kabát mijatt.LOL
Egyre jobban úgy néz ki,hogy Koshi Inaba cosplayben fogok rohangálni majd tavaszi conon.Persze,ha egyáltalán lesz energiám beőtözni.Nem ígérem 100%-ra,de megpróbálom a lehetettlent.Heee.Nem lesz nehéz felismerni majd engömet,hasonló térdig érő vörös (jóféle Hellsinges Alucard koppincs) kabát lösz majd rajtam,mint Koshi-n a 2006-os Monster's Garage-ban is látthatták az embörök.Meg egy kibaszott nagy B'z felirat a kabáton,hátha valaki lesz annyira noob,h nem ismer fel.
Miért nem inkább valami korábbi erából, valami Jap The Ripper környékéről amikor még kezeslábasban nyomta.
Búúh, most nem találom melyik live-gymen hordta Tak azt a kurvaszexi párducmintás hózentrógerét. De azlenne azigazi.
na ez az amit én soha nem fogok tudni megcsinálni.. meg nem is cosplayezek soha mert nem jó a kézügyességem és nem tok jó ruhákat csinálni
de sebaj fotózni azért tudok
Háhá,márcsak másfél óra és lentvan a "B'z 2010-es Ain't no magic" DVD 1. lemeze.El se hiszem.Erre várok már több,mint fél éve.
Akkor már van egy Háté,pár K-ON cosplayer,meg egy Eruka,akiket keresnem kell majd Conon xD
A K-ON-os csajokkal egy "B'z Koshi Inaba és K-ON" csoportképet tervezünk.
dwahahahahahahhaaaa
Valaki Tak Matsumoto-nak nem akar beöltözni? De most komolyan kérdezem.Vagy Ohta Shinichiro-nak esetleg? Barry Sparks cosplay-t valaki? xD
És ne csak offoljunk,ezen behaltam,fészbúkon ismerősömnél láttam kiírva,mi a rák lehet ez,olvassuk el,kár volt.Szakadok még most is.[Link]
hátez xD ....
Helyes,helyes.Amúgy meg remélem,hogy felismerlek majd én is,figyelni fogom hogy ki visel majd ilyen pólót.Meg ha interjúvulsz idén is,nem lesz nehéz megtalálni téged xD
Am remélem nem lesz sz*rabb a Con,mint amilyen úgy általában lenni szokott,majd csinálunk hangulatot,eléneklem a B'z - Shodo című nótát,ha elég söröcskét ittam meg xD A többiek meg pogóznak rá.Meg Tak-san is feltűnik...Meg az igazi Inaba is...kiderül,hogy idén Kokia helyett a B'z látogat el a Conra,mint meglepi sztárvendég.Meg ingyen whiskey-t osztogatnak az egyik mangastandon.Meg sztriptíztáncosok szórakoztassák a nézőket a nagyszínpadon.Stb,stb.
Tsuna: örülök,ha így látod.Jólesz.Remélem a cosplay is összejön tökéletesen,a kabát nehéz feladatnak bizonyul,de semmi sem lehetettlen.
És ne csak offoljunk,ezen behaltam,fészbúkon ismerősömnél láttam kiírva,mi a rák lehet ez,olvassuk el,kár volt.Szakadok még most is.[Link]