Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-03-05 20:16:33
(#41730) most komolyan kinek van gusztusa Hanna Montana chipset enni?
nekem. íze nincs, de ócsó, ez egy komoly szempont xD. az meg kit érdekel, hogy mi a manó van rányomtatva, de úgy őszintén? :'D
Sztem is lényegtelen mi van a csomagolára nyomtatva, viszont ha az íze pocsék az már komolyabb probléma egy chipsnél.
elvileg valamivel "egészségesebb" mint a többi chips xD
most komolyan kinek van gusztusa Hanna Montana chipset enni?
nekem. íze nincs, de ócsó, ez egy komoly szempont xD. az meg kit érdekel, hogy mi a manó van rányomtatva, de úgy őszintén? :'D
Sztem is lényegtelen mi van a csomagolára nyomtatva, viszont ha az íze pocsék az már komolyabb probléma egy chipsnél.
-
most komolyan kinek van gusztusa Hanna Montana chipset enni?
ó, disneyről meg alice-ről jut eszembe: [Link]
ez annyira édes~
Szerk: miyu 2011-03-05 19:56:43
beküldve: 2011-03-05 16:44:19
(#41726) beküldve: 2011-03-04 16:07:00
(#41725) Azért nem kéne ennyire savazni ezt az egészet, mert minden ember, aki megteheti, ugyanezt csinálja, csak nem Hannah Montanával, hanem (mittudomén) Gorenjével, Nikeval, Djarummal, vagy amivel csak akarja.
Én is most készülök Dropdead pólót venni 6-7k-ért, pedig ugyanaz, mint amit a kínai piacon árulnak, csak ilyen vicces kis minta van rajta, meg bele van varrva sok címke
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Föleg ha anyuci és apuci igen befolyásolható a kölyökkutya szemekkel...Hozzá tenném,hogy a Hanamontana vagy egyéb Disney "sztárokkal" fémjelezett cuccok 2x olyan drágák, és bár még nem próbáltam szerintem 5x olyan ehetetlenek...Apukámmal múltkor láttunk és röhögőgörcsöt kaptunk mondván ki az a hülye aki megveszi...Melettünk ment el egy kisgyerekes anyuka és a kislány kikönyörögte...
meh....
Szerk: Maryke 2011-03-04 15:44:01
Jó múltkor haverokkal jártunk 1 eurós voltba, és láttam Hannah Montana-s spray-t!
Gondoltam viccből megszagolom milyen.
Nagyon undorító! Kb tutti frutti, és hajlakk keveréke! XD
Amúgy a Chips a kiskölköknek van, akik nem látnak a saját szemüktől, és még bekajolják, hogy milyen menő a kedvenc énekesnőjükkel fémjelzett chipset enni (és mit ne mondjak szerintem ez a marketing, tényleg be is válik náluk! :S)
Gondoltam viccből megszagolom milyen.
Nagyon undorító! Kb tutti frutti, és hajlakk keveréke! XD
Amúgy a Chips a kiskölköknek van, akik nem látnak a saját szemüktől, és még bekajolják, hogy milyen menő a kedvenc énekesnőjükkel fémjelzett chipset enni (és mit ne mondjak szerintem ez a marketing, tényleg be is válik náluk! :S)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-03-04 15:16:05
(#41722) Mármint azokból nevelnek akik hagyják magukat befolyásolni, vagy akiknek a szülei megveszik..... most komolyan kinek van gusztusa Hanna Montana chipset enni?
Mindenesetre nekem nagyon nincs....
Mindenesetre nekem nagyon nincs....
"Dattebayo"
Nem tudom, szvsz a Tronban is az a szemüveg volt a legnagyobb parti, amit a moziban adtak hozzá. Meg a kukorica.
Ja meg Olivia Wilde frizurája is komoly volt
Ja meg Olivia Wilde frizurája is komoly volt
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
épp ezt mondtam tegnap este én is, hogy goyg hagyhatja el ennyire magát egy stúdió. anno egyik órán beszélgettünk erről eg tanárommal (talán médiaszoc volt), hogy a tv alakítja a nézőközönség igényeit, vagy a közönségigény a tvműsort.
és most itt hirtelen bevillant a bevásárlóközpontban látott tüncitánc hanna montanas chips
picsagenerációt nevelnek, gyerekek
és most itt hirtelen bevillant a bevásárlóközpontban látott tüncitánc hanna montanas chips
picsagenerációt nevelnek, gyerekek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2011-03-03 21:48:05
(#41719) Drága édesanyám,akit nem lehet megkérni már arra sem,hogy engedélyem nélkül ne folytassa a Tak Matsumoto-s Ain't no Magic turnés mellényemet,sikeresen elrontotta az egész MondoConos cosplayemet.Most hirtelen ordítani tudnék,na meg szombaton szerintem még agyvérzést is fogok kapni,amikor élőben látni fogom,hogy mi sült ki a mellényből.Mivel Csongrádon van muter,én meg Csanyteleken tengetem mindennapjaimat,így faszbúkra küldött fényképen,nagy büszkén megmutatta fél órája az én drága mellényemet,hogy mire számítsak majd,amikor szombaton megnézem és még büszke volt rá,nézd miylen jó lett.Jobbanmondva a díszítést csak egy "picit" ronotta el,magyarra fordítva újraszerkesztős az egész mellény.Fuckyeah! Megyek és próbálok lehiggadni,de ez most nem fog menni...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-03-03 21:48:44
A dízni jó cuccokat csinál(t) szerintem is, bár az ilyen ostoba blődségeket igazán hanyagolhatták volna, mint a High School Musical, a Rocktábor (mi köze van egyáltalán a rocknak, azon kívül hogy néhány nyomott gyökér gitárokkal próbál bohóckodni benne) Jonas Brothers, meg a Hannah Montana.
Ezektől konkrétan idegbajt kapok, mert ezzel megcsúfolja a Disney, a korábbi minőségi munkáit.
Igaz vannak olyan munkáik, amik élő szereplősek és jónak számítanak (szerintem).
Például: Karib tenger kalózai 1-2-3, Dokik tv sorozat, Tron-Örökség.
Az utóbbi egy két évben sokat esett a stúdió szinvonala a szememben :(
Kár érte!
Ezektől konkrétan idegbajt kapok, mert ezzel megcsúfolja a Disney, a korábbi minőségi munkáit.
Igaz vannak olyan munkáik, amik élő szereplősek és jónak számítanak (szerintem).
Például: Karib tenger kalózai 1-2-3, Dokik tv sorozat, Tron-Örökség.
Az utóbbi egy két évben sokat esett a stúdió szinvonala a szememben :(
Kár érte!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
(csak mert állítólag ez úgy beépült a magyar nyelvbe, meg minden)
űMit ne mondjak.A magartanárnak készülő nővérem is előszeretettel használja...
Oroszlánkirály meg a világ leggecibb rajzfilmje amúgy, amikor
Mufasza meghalt
egy világ dőlt össze bennemÉn is mindig megsiratom...Szefény Simba
meh....
beküldve: 2011-03-03 19:35:38
(#41716)