Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Anyukád tudja, hogy milyen csúnya szavakat használsz az interneten?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Maryke 2011-03-17 22:51:56
Ebben csak én nem látom az értelmet, vagy télleg nincs benne? xD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-03-17 22:41:17
beküldve: 2011-03-17 18:55:30
(#41771) Ilyenkor olyan g.cinek érzem magam, hogy én jégzselét meg a csernobili katasztrófáról szóló dokumentumfilmeket akarok nekik küldeni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A mi osztályunk már gyűjtést szervezett
Suliban kiraktunk egy plakátot, hogy lehet adakozni, remélem sok minden jön majd össze
Suliban kiraktunk egy plakátot, hogy lehet adakozni, remélem sok minden jön majd össze
Ez nagyon jó ötlet!!!(Y)
Lehet ha engedélyezi a vezetőség énis csinálok valami hasonlót!!
"Dattebayo"
beküldve: 2011-03-17 13:08:53
(#41769) A mi osztályunk már gyűjtést szervezett
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-03-16 19:15:46
(#41768) nem tudok semmit az internetről
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-03-15 17:48:25
(#41767) Jaj Istenem ez a katasztrófa egyre rosszabbb... :((
Énis azt próbálom csekkolni, hogy az ismerős előadók stbk. jól vannak-e. Borzasztó....
Énis azt próbálom csekkolni, hogy az ismerős előadók stbk. jól vannak-e. Borzasztó....
"Dattebayo"
Hál istennek,hogy egyre több emberről tudni,h jól van.
De a többiekről még semmi hír...
Szerencsére a B'z tagok is jól vannak,olvastam pont a jóelőbb az infókat.
Füligmosoly nincs,mert az új albummal milesz így? Meg biztos az idei teljesítményüket befolyásolja a katasztrófa.
De a többiekről még semmi hír...
Szerencsére a B'z tagok is jól vannak,olvastam pont a jóelőbb az infókat.
Füligmosoly nincs,mert az új albummal milesz így? Meg biztos az idei teljesítményüket befolyásolja a katasztrófa.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-03-15 00:23:49
(#41765) Jouji Nakata is él.
De Yoshiko Sakakibaráról és Junjiról még mindig nem tudok semmit.
De Yoshiko Sakakibaráról és Junjiról még mindig nem tudok semmit.
beküldve: 2011-03-14 20:08:54
(#41764) Sziasztok!
Valaki megtudná mondnai nekem,hogy a Legacy of Kain : Soul Reaver 1 játékot honnan tudnám pc-re letölteni lehetleg olyat ami működik is.Mert 2. részét 600 helyen megtaláltam de az nem kell.
szerk.:Végre megvaan! azért köszönöm :$ xD
Valaki megtudná mondnai nekem,hogy a Legacy of Kain : Soul Reaver 1 játékot honnan tudnám pc-re letölteni lehetleg olyat ami működik is.Mert 2. részét 600 helyen megtaláltam de az nem kell.
szerk.:Végre megvaan! azért köszönöm :$ xD
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-03-14 20:28:14
Masuda bá' is twitterezik. Taktól még elnézném, mert ő az elején még egészen noobnak vallotta magát - de azóta már macen komponál, szóval nem kifogás.
Japánoknál valamiért nagyon menő a twitter.
Japánoknál valamiért nagyon menő a twitter.
Nem twittereznek,mert ők nem ebben a világban nőttek fel,ahun a számítógéphasználat mindennapos,bár mivel tőlük jön szinte minden technikai csoda,így kicsit ez furcsa...de biztosnemígyvan.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Masuda-san megmarad, de ő sem említ semmiféle Inabát vagy Takot.
Nemigazmár, hogy pont ők ne twitterezzenek.
Amúgy így lassan kezdenek beugrani az ember, elég nyomasztó. "És Nakatával mi van? És Yoshiko nénivel? És úristen, merrefelé lakik Junji Ito?!!!"
Lehet elbaszok egy délutánt arra, hogy előkutatom mindegyik blogját és twitterét.
//update: nabazmeg, meganimálják a Gyot. Miért pont azt. Nehogy azt mondják, hogy azt találták legalkalmasabbnak Junji történetei közül.
Szeretem a Gyot de UZUMAKI ANIMÉT AKAROK GRAAAWRH DDDD:
/fag off
//update2: bár azt még mindig nem tudom Junji bácsi él-e vagy hal.
Nemigazmár, hogy pont ők ne twitterezzenek.
Amúgy így lassan kezdenek beugrani az ember, elég nyomasztó. "És Nakatával mi van? És Yoshiko nénivel? És úristen, merrefelé lakik Junji Ito?!!!"
Lehet elbaszok egy délutánt arra, hogy előkutatom mindegyik blogját és twitterét.
//update: nabazmeg, meganimálják a Gyot. Miért pont azt. Nehogy azt mondják, hogy azt találták legalkalmasabbnak Junji történetei közül.
Szeretem a Gyot de UZUMAKI ANIMÉT AKAROK GRAAAWRH DDDD:
/fag off
//update2: bár azt még mindig nem tudom Junji bácsi él-e vagy hal.
Szerk: Hanon 2011-03-12 15:56:48