![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én is arra gondolok,hogy külföldön lehetnek az új album munkálatai miatt,bár azért jelezhetnének vagy valami,hogy "jólvagyunk,nem kell aggódni értünk".
Masuda most lett 50,Tak-san 27.-én lesz 50,apum 29.-én lesz 55 éves.Jóösszejönnek az ünnepléses dolgok xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
háténponterreértemhaza : S épp bejövök amikor ezt hallom a tvben ... szörnyű... am én kiszeretnék költözni japánba (aminemvalósulmeg)nemistudommi rt ^^" de a kiutazá(mármint látogatás) az tuti . hacsak párnapra is de ez minden álmom : D
Jaja Borzasztóan sokkolt a hír mikor olvastam az újságban... Viszont mindezek mellett nagyon ki szeretnék költözni/jutni Japánba! Nekem is valamilyen álom vagy micsoda
![](/var/images/emotions/12.png)
De jaaaj bele se merek gondolni mi a helyzet most odakint!!
![](/var/images/emotions/21.png)
"Dattebayo"
Naegen, miután lenyugodtam, hogy ődagadtsága rendben van beugrott, hogy "de várjunk, van egy Inaba megy egy Tak is, akkor meg már Masuda úr is aki a napokban lett 50 - állandó B'z supporting billentyűs."
Most van pár lehetőség. Ha otthon volt teszem azt szülőlátogatás gyanánt, vagy esetleg ott is él ahol született, Tsuyamában, akkor nincs gond, mert ott elméletben nem volt valami nagy földrengés, vagy asszem ott nem is volt egyáltalán.
Aztán az is lehet, hogy nincsenek is itthon, mert mondjuk veszik fel az új albumot valahol külföldön. Vagy akármi.
Most van pár lehetőség. Ha otthon volt teszem azt szülőlátogatás gyanánt, vagy esetleg ott is él ahol született, Tsuyamában, akkor nincs gond, mert ott elméletben nem volt valami nagy földrengés, vagy asszem ott nem is volt egyáltalán.
Aztán az is lehet, hogy nincsenek is itthon, mert mondjuk veszik fel az új albumot valahol külföldön. Vagy akármi.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Hát így járt,vagy mi xD
De legalább a mester jól van és ez a lényeg.
Én meg kezdek aggódni Inabáékért,Shane meg baszik fészen írni akármit is róluk,de ha nem tud ő sem többet
Bár Shane tesót is eszi az ideg biztosan...
De legalább a mester jól van és ez a lényeg.
Én meg kezdek aggódni Inabáékért,Shane meg baszik fészen írni akármit is róluk,de ha nem tud ő sem többet
![](/var/images/emotions/15.png)
beküldve: 2011-03-12 14:10:41
(#41756) Első dolgom volt csekkolni Hirano-sama twitterjét. Még mindig óránként tweetelget, ő jól van. Nem úgy mint a doujinshi kollekciója. Szegény. Jobb polcot kellett volna szánni nekik, eh?
![](/var/images/emotions/14.png)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-03-12 12:46:40
(#41755) beküldve: 2011-03-11 21:42:41
(#41754)
Szerk: C-san 2011-03-11 21:46:59
beküldve: 2011-03-11 20:29:38
(#41753) Ha beszéltek angolul valamennyit, akkor a CNN egyszerűbb
Nálunk csak én beszélek, szóval amióta hazaértem, apámnak azóta fordítani kell, hogy mit magyaráznak
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-03-11 20:26:05
(#41752) Aktív
Már mondják is.
![](/var/images/emotions/14.png)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2011-03-11 20:25:27
(#41751) szegényeket úgysajnálom : ( és menniy halott.... elképzelni is rossz h mekkora sokk lehetett számukra...
beküldve: 2011-03-11 20:22:10
(#41750) beküldve: 2011-03-11 20:14:55
(#41749) utazás, hajaj. elhiszitek, hogy most fog ott beindulni a katasztrófa-turizmus?...
(ez nagyon ijesztő)
(ez nagyon ijesztő)
beküldve: 2011-03-11 20:05:28
(#41748) háténponterreértemhaza : S épp bejövök amikor ezt hallom a tvben ... szörnyű... am én kiszeretnék költözni japánba (aminemvalósulmeg)nemistudommi rt ^^" de a kiutazá(mármint látogatás) az tuti . hacsak párnapra is de ez minden álmom : D
Szomorú,hogy mi történt a Japánokkal...
Egyszer ki szeretnék ennek ellenére utazni oda,pár napos szétnézős-kirándulós akármi lenne,meg a Japán kultúrát jobban meg akarom ismerni,mint amit a Mondo-ból és a néhai Animestarsból láthattunk,olvashattunk róla.
Egyszer ki szeretnék ennek ellenére utazni oda,pár napos szétnézős-kirándulós akármi lenne,meg a Japán kultúrát jobban meg akarom ismerni,mint amit a Mondo-ból és a néhai Animestarsból láthattunk,olvashattunk róla.
És megnyugtatok mindenkit,hogy oda letelepedni ne próbáljon senki sem,jobb élet meg megélhetőség reményében,úszik az államadósságban,akárcsak szerény hazánk...ha azt hiszik itt páran,hogy a Japánoknál,mert onnan jön minden technológiai csoda,meg manga,jó ott,hát akkor mellényúltak.A természeti csapásokról nem is beszélve,de aki a netet zsebhokizás,meg faszbúknézegetés mellett/helyett aktuális hírek olvasására,művelődésre is használja,az vágni fogja miről is van szó.
Plusz valamelyik Animeszarszban is írtak egyszer egy jó kiadós cikket,sokkoló képekkel nyakonöntve,hogy milyen is egy-avgy több igazi földrengés Japánban.
Szerk: Souichiro 2011-03-11 20:04:37
Nem, annak nem lenne sok értelme. Aki ebben a szekszi rózsaszín ködben él Japánnal kapcsolatban, hogy ott mindenki mangázik 24/7, és nem is döglenek meg a gyárakban meg az irodákban dolgozva, leszarva kb. minden mást, azt az se fogja zavarni, hogy a szigetet pár évente szétcsapja egy földrengés
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-03-11 19:58:17