Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-04-02 22:20:57
(#41806) Én szimplán csak heteró férfiként nem tudom elnézni, ahogy két csákó smárol, na meg "egymás büszkeségét acélozzák"!
Nem félreérteni, nem a homoszexuálisokkal van bajom, hanem csak szimplán a yaoi-t nem szeretem XD
Inkább olvasok más (számomra) normális mangát.
Amúgy megjegyezném, a yurikban, a lányok elképzelésem szerint (tapasztalat hiányában, csak a fantáziámra tudok hagyatkozni) semmivel sem vinnyognak többet, mint a yaoi dolgokban a csókák!
Nem félreérteni, nem a homoszexuálisokkal van bajom, hanem csak szimplán a yaoi-t nem szeretem XD
Inkább olvasok más (számomra) normális mangát.
Amúgy megjegyezném, a yurikban, a lányok elképzelésem szerint (tapasztalat hiányában, csak a fantáziámra tudok hagyatkozni) semmivel sem vinnyognak többet, mint a yaoi dolgokban a csókák!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Akkor nem (csak) az én agyammal történt valami nagy gikszer, mert én se szeretem. Egyszer olvastam egy yaoi oneshotot (azt is véletlenül... ) és nekem egy életre elég volt. Ezt ne úgy vegyétek,hogy aki szereti azt elítélem és számkivetem köreimből csak én személy szerint nem szeretem.
meh....
Végre valaki!!! Ez a kérdés már bennem is felvetődött és rá is kérdeztem, mire azt a választ kaptam, h jobbak mint a hisztis nyávogós p*csák virnyákolása, mire és: mert a langyiké jobb. Tehát az ok továbbra is lóg a levegőben. (elnézést,ha megsértettem valakit, de én személy szerint képtelen vagyok yaoi fogyasztására...) Óvatosan kövezzetek.
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-04-02 18:31:30
(#41803) Valaki válaszoljon meg nekem egy kérdést, mert én, mint tudatlan tini még nem tudom. Miért szereti majdnem minden kortársnőm a yaoit???
meh....
beküldve: 2011-04-01 16:51:58
(#41802) kb. hétfőn derül ki a csapatnév és elvileg a képet is akkor csináljuk . a telefonos ötlet teccik x) csaknemtom kicsodán kipróbálni
Szerk: misszi 2011-04-01 16:52:28
ok nagyon szívesen :)
Egyik haverom is indult még csak nem tudom melyik képpel vannak úgyhogy a biztonság kedvéért te is mond meg majd a csapatnevet is.
Április elsejére a tesómat tréfáltam meg a telefonján az összes számot kicseréltem erre [Link] Rebeca black, friday a számoknak csak a neve maradt meg, amikor elindítja mindíg ugyanezt hallgathatja
De azért annyit hozzátennék nem voltam szemét először lementettem a számait nem töröltem őket véglegesen. :)
Egyik haverom is indult még csak nem tudom melyik képpel vannak úgyhogy a biztonság kedvéért te is mond meg majd a csapatnevet is.
Április elsejére a tesómat tréfáltam meg a telefonján az összes számot kicseréltem erre [Link] Rebeca black, friday a számoknak csak a neve maradt meg, amikor elindítja mindíg ugyanezt hallgathatja
De azért annyit hozzátennék nem voltam szemét először lementettem a számait nem töröltem őket véglegesen. :)
*Felesleges idézet törölve. Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-04-01 20:58:42
beküldve: 2011-03-31 15:43:40
(#41799) mi lehet h indulunk : D majd szólok ha leszfentkép és akkor lájk ;D köszi
másodiknak pedigazt h ugye hnap van ápr. 1. és nemtom mitkéne csinálni ... egy csomóan készülnekmár rá mindenkinek van valami jó ötlete de én nemtok kitalálni semmit : S egy kis segítséget kérhetnék pls :’(
nahés az újkedvencünk erzsi xD : [Link]
másodiknak pedigazt h ugye hnap van ápr. 1. és nemtom mitkéne csinálni ... egy csomóan készülnekmár rá mindenkinek van valami jó ötlete de én nemtok kitalálni semmit : S egy kis segítséget kérhetnék pls :’(
nahés az újkedvencünk erzsi xD : [Link]
Szerk: misszi 2011-03-31 15:49:26
beküldve: 2011-03-30 14:24:36
(#41798) Sziasztok! Erősen offtopic téma következik! :)
A zamárdi kalandpark facebook oldalán indult egy pályázat
ingyen osztálykirándulás a fődíj a kalandparkba.
Van másfél kilométer vízicsúszda (12 pálya), akadálypályák és még csomó más is. :)
Akit érdekel annak a részletekért: [Link]
Az indulókért:[Link]
hátha van kedvetek szavazni :)
Én már nem járok suliba ezért nekem ez már kicsit későn jön, de a hely tényleg jó, esetleg van köztetek is aki ismeri. Úgyhogy mindenképpen figyelemre érdemes az akció.
Ha esetleg indultok írjatok mert 1 szavazatotok már lesz :)
A zamárdi kalandpark facebook oldalán indult egy pályázat
ingyen osztálykirándulás a fődíj a kalandparkba.
Van másfél kilométer vízicsúszda (12 pálya), akadálypályák és még csomó más is. :)
Akit érdekel annak a részletekért: [Link]
Az indulókért:[Link]
hátha van kedvetek szavazni :)
Én már nem járok suliba ezért nekem ez már kicsit későn jön, de a hely tényleg jó, esetleg van köztetek is aki ismeri. Úgyhogy mindenképpen figyelemre érdemes az akció.
Ha esetleg indultok írjatok mert 1 szavazatotok már lesz :)
Szerk: Imre kun 2011-03-30 14:27:08
http://www.mangaupdates.com/auth ors.html?id=494
ez egy mangaka páros.Milyen mangát vettél tőlük Ryuuzaki? ^^
ez egy mangaka páros.Milyen mangát vettél tőlük Ryuuzaki? ^^
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Szerk: Lamia 2011-03-29 18:49:47
rájöttem, hogy a kar szinonímája a cica
Nah arra a folyamatra kíváncsi lennék, hogy ez honnan jött XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-03-29 18:02:52
beküldve: 2011-03-29 17:36:07
(#41795) Nagy az érdeklődés a már most, picit előrepromózott con iránt?
És május 14-15? Gondolom akkó vót ocsó a hungekszpó bérlése.
Ma meg abban a röpke 3 eseménytelen órában (szabadidő?) amim volt rájöttem, hogy a kar szinonímája a cica. Kiokoskodtuk.
És május 14-15? Gondolom akkó vót ocsó a hungekszpó bérlése.
Ma meg abban a röpke 3 eseménytelen órában (szabadidő?) amim volt rájöttem, hogy a kar szinonímája a cica. Kiokoskodtuk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-03-25 23:33:59
(#41794) Sziasztok!
Tök rég voltam már itt
Nem olyan rég MSN-en írták nekem hogy lesz Miskolcon animecon Mondjuk már eleve gyanút kellett volna fognom, mert nem olvastam ilyenről, de végülis elmentem. Hát ha jól emlékszem nem animecon volt, és egyáltalán nem olyan volt amilyennek elképzeltem...Nem akarok megbántani senkit, ezért inkább nem részletezném xD
Viszont mégiscsak megérte elmenni oda, mert vége sikerült szeretnem egy eredeti Japán nyelvű mangát, amelynek a címe: Peach-Pit ^^ Tökre örülök neki, mert ilyenem még sosem volt
Aztán ugye most kikapott a Magyar labdarúgó válogatott EB selejtezőn 4-0-ra a VB ezüstérmes Hollandiától :-/ Azért jólenne ha Amszterdamban a jövőheti visszavágón javítanánk.
Hajrá magyarok
Tök rég voltam már itt
Nem olyan rég MSN-en írták nekem hogy lesz Miskolcon animecon Mondjuk már eleve gyanút kellett volna fognom, mert nem olvastam ilyenről, de végülis elmentem. Hát ha jól emlékszem nem animecon volt, és egyáltalán nem olyan volt amilyennek elképzeltem...Nem akarok megbántani senkit, ezért inkább nem részletezném xD
Viszont mégiscsak megérte elmenni oda, mert vége sikerült szeretnem egy eredeti Japán nyelvű mangát, amelynek a címe: Peach-Pit ^^ Tökre örülök neki, mert ilyenem még sosem volt
Aztán ugye most kikapott a Magyar labdarúgó válogatott EB selejtezőn 4-0-ra a VB ezüstérmes Hollandiától :-/ Azért jólenne ha Amszterdamban a jövőheti visszavágón javítanánk.
Hajrá magyarok
Szerk: レオン (Leon) 2011-03-25 23:35:18
beküldve: 2011-03-25 21:14:10
(#41793) Ezen pedig elsírtam magam. Mi ez? Miért hagyják olyan zenekaroknak, hogy feldolgozzanak akármit is, mint az Oceano?
Másodszorra hal meg ma a fülem... Először megasztáros válogatáson egy khmmm...nem túl tehetséges előadót láttam és hallgattam...Pontosabban nézették velem...
meh....