Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hanon: izé... Megkérdezhetem, hogy miért utálod ennyire a bagósokat...?
Nem utálom. Csak buta gecik. Vagy gecibuták.
A megvetés és a szánás távol áll az utálattól.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Úgygondolom először az indulataid felett kéne győzedelmeskedni, és akkor nem lenne szükség ilyen "stresszoldókra". Persze megértelek egyébként, mert mástól is hallottam már ilyet. De te legalább le akarod tenni, míg mások kijelentik hogy "szeretnek cigizni"...
Szerk: レオン (Leon) 2011-04-12 19:43:16
Hanon: izé... Megkérdezhetem, hogy miért utálod ennyire a bagósokat...?
Háté: Te is dohányzol nem?
Nem mondtam, hogy lol, csak azt, hogy fílinges. Egyébként te legalább beismered és én ezt tökre tisztelem! Vannak akik az istennek se nyögnék ki, még ha totál nyilvánvaló is.
竜崎 (Ryuuzaki): Gondolkoztam rajta, de van egy stresszoldó hatása (legalábbis én így érzem) és most pont olyan időszakot élek (elszökött a kiskutyám :"( ), hogy muszáj valahogy levezetnem a feszültséget, különben nem lehetne hozzám szólni anélkül, hogy hisztirohamot vagy idegbajt ne kapnék. Tehát még nem. De tutira le fogok.
Tudom ez tök úgy hangzik, mintha olyan gyengus lennék, hogy a hétköznapi gyűrődéseket nem bírnám, de sajnos ilyen vagyok ^^;
És nyugi, nem vettem dirigálásnak (:
Háté: Te is dohányzol nem?
Nem mondtam, hogy lol, csak azt, hogy fílinges. Egyébként te legalább beismered és én ezt tökre tisztelem! Vannak akik az istennek se nyögnék ki, még ha totál nyilvánvaló is.
竜崎 (Ryuuzaki): Gondolkoztam rajta, de van egy stresszoldó hatása (legalábbis én így érzem) és most pont olyan időszakot élek (elszökött a kiskutyám :"( ), hogy muszáj valahogy levezetnem a feszültséget, különben nem lehetne hozzám szólni anélkül, hogy hisztirohamot vagy idegbajt ne kapnék. Tehát még nem. De tutira le fogok.
Tudom ez tök úgy hangzik, mintha olyan gyengus lennék, hogy a hétköznapi gyűrődéseket nem bírnám, de sajnos ilyen vagyok ^^;
És nyugi, nem vettem dirigálásnak (:
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Szerk: Kyoro-chan 2011-04-12 19:26:58
aki cigizik az buzi
vagy segg vagy hülye vagy fasz vagy pöcs vagy görény vagy retardált vagy kretén vagy degenerált vagy köcsög vagy sötét vagy véglény vagy mocsadék vagy pancser vagy geci vagy egy büdös nagy senki vagy a fasz kivan.
vagy segg vagy hülye vagy fasz vagy pöcs vagy görény vagy retardált vagy kretén vagy degenerált vagy köcsög vagy sötét vagy véglény vagy mocsadék vagy pancser vagy geci vagy egy büdös nagy senki vagy a fasz kivan.
mostmár tudom mit vágjak pár ismerősöm fejéhez xD
Szerk: ∂z 2011-04-12 19:18:07
Néha eltolok egyet-kettőt. Főleg ha party van, vagy ha éppen várok. Partizáskor van egy külön fílingje. (Ne értsen félre senki, nem azért bagózok, mert mások szerint "menő". Engem pont nem érdekel ki mit gondol.)
És nem szeretnél róla esetleg véglegesen leszokni? Elég káros következményei lehetnek (félreértés ne essen, nem akarom megmondani mit tegyél, csak megemlítettem ^^)
és egyébként is mindenkinek a kurva anyját (aki cigizik)
Kyoro-chan: Akkor miért, lol? Én magamról tudom, hogy azért kezdtem el, mert mindenki más is csinálta. Cink, de ez van, az unokáimnak is meg fogom mondani, h majmolós gci voltam
Kyoro-chan: Akkor miért, lol? Én magamról tudom, hogy azért kezdtem el, mert mindenki más is csinálta. Cink, de ez van, az unokáimnak is meg fogom mondani, h majmolós gci voltam
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-04-12 18:41:12
aki cigizik az buzi
nincs teám
nincs teám
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Néha eltolok egyet-kettőt. Főleg ha party van, vagy ha éppen várok. Partizáskor van egy külön fílingje. (Ne értsen félre senki, nem azért bagózok, mert mások szerint "menő". Engem pont nem érdekel ki mit gondol.)
Szerk: Kyoro-chan 2011-04-12 18:12:56
Én csaj vagyok, buzi nem lehetek ;P
beküldve: 2011-04-12 01:26:33
(#41853) Most néztem meg az új Harry Potter filmet. Nem tudom ki hogy van vele, de én teljesen le vagyok nyűgözve!
Full darkos volt az egész. Mivel olvastam mind a 7 Potter könyvet így nagyjából tudtam mi fog történni, de még ígyis tudtam rajta izgulni, és volt amikor meg is ilyedtem
Szerintem össze sem lehet hasonlítani a 6. filmmel. Ez nagyon jóra sikerült. Szeretettel várom az utolsó befejező részt
Full darkos volt az egész. Mivel olvastam mind a 7 Potter könyvet így nagyjából tudtam mi fog történni, de még ígyis tudtam rajta izgulni, és volt amikor meg is ilyedtem
Szerintem össze sem lehet hasonlítani a 6. filmmel. Ez nagyon jóra sikerült. Szeretettel várom az utolsó befejező részt