Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem volt egy kb ezer éves cseh gyártmányú les paul Jolana gitárom
Aztán elcseréltem...már bánom :(
Aztán elcseréltem...már bánom :(
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Ha les paul-t akarsz venni akkor én a vorson-ra szavazok egy haveromnak ilyenje volt nagyon kényelmes majd eladta ((én akartammegvenni mert nagyon kényelmes de én Basser lettem)
aki próbálta azt mondta mind hogy kényeles és szép a hangja
Úgy hogy sztem Vorson-t vegyél használtan 30-35 ezerért már jót kapsz! De nem szeretnék beleszólni a te dolgod!!!
aki próbálta azt mondta mind hogy kényeles és szép a hangja
Úgy hogy sztem Vorson-t vegyél használtan 30-35 ezerért már jót kapsz! De nem szeretnék beleszólni a te dolgod!!!
Az élet ojan mint a manga, nem értjük de szeretjük :)
Szerk: Ryuuzaky 2011-04-14 06:49:19
brotip: az Epiphone a Gibson leányvállalata, ha csak nem vagy stúdiózenész vagy valami ilyesmi, tök felesleges Gibsont venned, főleg tanulni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-04-14 06:17:51
Azt hiszem, a cigi is olyan téma, amiről minden létező embernek külön véleménye van. Nekem konkrétan az, hogy magát a cigarettát gyűlölöm. Átveszi mindenem a szagát, kétméteres cigifüstaurám lesz másfélpillanat alatt, csak mert áthaladtam egy szobán... És utána még három kötőjel öt órát azt szagolom a ruhámon, a hajamon, mindenhol. Úgyhogy valószínűleg kerülni fogom. Merthogy ugyan ezt magamnak csináljam, na az már mazochizmus
Teljesen egyetértek! Remekül fogalmaztál!
beküldve: 2011-04-13 21:22:20
(#41877) ROFLMAO
Eldöntöttem,h ha beledöglik is,de venni fogok egy jóféle Les Paul gitárt.Heee.De nem azt a kínaji szutyok óccó,óccó,ezeröccá forintból összedobott,de a bótban meg 50 és 60 ezer forint körül kapható "Epiphone" kódnév alatt futó Les Pault,aminek a festésétől a falra mászok.Faerezet minta 60 ezerért nem jár,vagy miafaszvan?
Egy "Gibson Les Paul Studio" félét akarok inkább helyette,igen,tudom,elég ratyi,mivel a kurvajó Ginsonok 500 ezernél kezdődnek,meg okádékul van lefestve a Studio verziómintha spóroltak volna itt-ott a lakkozással,meg egyébb festési hibák bukkannak elő,hiába a Gibson logó,a 220 ezer forintos kezdőár,meg minden,de akkorisgibson és kész! A Les Paul forma annnyira nem izgat,inkább az,h normálisan nézzen ki,szóljon,mint állat,és legutolsósorban ne úgy nézzen ki,mint amit most szedtek ki a kutya szájából...dehát ennek is szar a festése,nembaj,jóvanazaparaszt nak.
Majd amikor oylan híres leszek,mint Matsumoto' bá,akkor nekem is készít a Gibson saját Les Pault,amit természetesen az aláírásommal díszítek majd.
Nana Kitade,kiapinaaz? Hm...
Nemtom,de szekszi,a hangja is jó,hát még,ahogy az ehavi Mondo-ban pózol egyik képen egy hasonlóan szekszi Rickenbacker gitárral.Olyaniskéne,de azisegyvagyon,bassza meg! Minden jó gitár fél millánál kezdődik? A kínajiak meg mijé okádják össze gyorsan és szarul a középkategóriás készülékeket,hogyha a márka adott? Tuti,h a Gibson Les Paul Studio is kínábú gyün,a zamcsik meg rányomják,h Gibzon Leszpól Stúdijó.Kettőhúszért.Kíná ból...
Mind1,nem értek hozzá,csak józan paraszti ésszel eszembe jutott,h mi is a helyzet és mennyibe is kerül,ami nem is ér annyit...meg átverés az egész.
ESP gitárok,nem is merek álmodni egy olyanról.
Kitade kisasszonyra visszatérve,valaki innen megy az április 21.én a koncertjére? Ittlesz valahol Pesten a csajszi,sokaknak meg az FMA valamelyik endingjéből rögtön ismerős is lehet a dolog,igazam van?
Szokás szerint én megint lekéstem egy nagyobbacska sztár koncertjéről,de nembaj.Ha lesz Luna Sea,vagy B'z,arra tuti menni fogok.Kitade meg volt már régebben is európában turnézni,legközelebb ha jön magyarhonba ismét,körbeudvarolom xD
Szerk: most nézem,h elég hosszú postot sikerült összedobnom annak ellenére,h alig járok ide mostanában fárasztani a népet.Osszátokbe egy darabig.
Eldöntöttem,h ha beledöglik is,de venni fogok egy jóféle Les Paul gitárt.Heee.De nem azt a kínaji szutyok óccó,óccó,ezeröccá forintból összedobott,de a bótban meg 50 és 60 ezer forint körül kapható "Epiphone" kódnév alatt futó Les Pault,aminek a festésétől a falra mászok.Faerezet minta 60 ezerért nem jár,vagy miafaszvan?
Egy "Gibson Les Paul Studio" félét akarok inkább helyette,igen,tudom,elég ratyi,mivel a kurvajó Ginsonok 500 ezernél kezdődnek,meg okádékul van lefestve a Studio verziómintha spóroltak volna itt-ott a lakkozással,meg egyébb festési hibák bukkannak elő,hiába a Gibson logó,a 220 ezer forintos kezdőár,meg minden,de akkorisgibson és kész! A Les Paul forma annnyira nem izgat,inkább az,h normálisan nézzen ki,szóljon,mint állat,és legutolsósorban ne úgy nézzen ki,mint amit most szedtek ki a kutya szájából...dehát ennek is szar a festése,nembaj,jóvanazaparaszt nak.
Majd amikor oylan híres leszek,mint Matsumoto' bá,akkor nekem is készít a Gibson saját Les Pault,amit természetesen az aláírásommal díszítek majd.
Nana Kitade,kiapinaaz? Hm...
Nemtom,de szekszi,a hangja is jó,hát még,ahogy az ehavi Mondo-ban pózol egyik képen egy hasonlóan szekszi Rickenbacker gitárral.Olyaniskéne,de azisegyvagyon,bassza meg! Minden jó gitár fél millánál kezdődik? A kínajiak meg mijé okádják össze gyorsan és szarul a középkategóriás készülékeket,hogyha a márka adott? Tuti,h a Gibson Les Paul Studio is kínábú gyün,a zamcsik meg rányomják,h Gibzon Leszpól Stúdijó.Kettőhúszért.Kíná ból...
Mind1,nem értek hozzá,csak józan paraszti ésszel eszembe jutott,h mi is a helyzet és mennyibe is kerül,ami nem is ér annyit...meg átverés az egész.
ESP gitárok,nem is merek álmodni egy olyanról.
Kitade kisasszonyra visszatérve,valaki innen megy az április 21.én a koncertjére? Ittlesz valahol Pesten a csajszi,sokaknak meg az FMA valamelyik endingjéből rögtön ismerős is lehet a dolog,igazam van?
Szokás szerint én megint lekéstem egy nagyobbacska sztár koncertjéről,de nembaj.Ha lesz Luna Sea,vagy B'z,arra tuti menni fogok.Kitade meg volt már régebben is európában turnézni,legközelebb ha jön magyarhonba ismét,körbeudvarolom xD
Szerk: most nézem,h elég hosszú postot sikerült összedobnom annak ellenére,h alig járok ide mostanában fárasztani a népet.Osszátokbe egy darabig.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-04-13 21:23:49
beküldve: 2011-04-12 22:22:47
(#41876) Azt hiszem, a cigi is olyan téma, amiről minden létező embernek külön véleménye van. Nekem konkrétan az, hogy magát a cigarettát gyűlölöm. Átveszi mindenem a szagát, kétméteres cigifüstaurám lesz másfélpillanat alatt, csak mert áthaladtam egy szobán... És utána még három kötőjel öt órát azt szagolom a ruhámon, a hajamon, mindenhol. Úgyhogy valószínűleg kerülni fogom. Merthogy ugyan ezt magamnak csináljam, na az már mazochizmus
Én mostanában gondolkodtam azon, hogy áttérek vegetáriánus / konkrétan vegán/ életmódra, de nem igazán megy, tekintve hogy a legtöbb kedvenc ételem hús, és pl a pulykáról nem igazán tudnék lemondani x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én mondjuk nem a cigiseket utálom, hanem magát a cigizést.
Akiket viszont még ennyire sem értek, azok a vegetáriánusok. Nem tudják mit hagynak ki! XD
Akiket viszont még ennyire sem értek, azok a vegetáriánusok. Nem tudják mit hagynak ki! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-04-12 21:41:37
(#41873) beküldve: 2011-04-12 21:40:02
(#41872) A dohányzás szerintem is hülyeség, nem is értem. Meg úgy az alkohol is. Meg akkor már az állati eredetű dolgok fogyasztása is.
Straight Edge powwa
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Semmi, én ilyen kis zokni vagyok, szal nekem mindent meg kell magyarázni :P
De nem túlzod el egy kicsit...?
De nem túlzod el egy kicsit...?
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
jaj bocsi O.o"
^^" azt hittem nem sokat kell ezen magyarázni ;_;
csak azt akartam mondani h sztem hülyeség a dohányzás *3*
-.- sry
^^" azt hittem nem sokat kell ezen magyarázni ;_;
csak azt akartam mondani h sztem hülyeség a dohányzás *3*
-.- sry
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Aha! Rögtön le kellett volna vágnom... :P
Szerk: Kyoro-chan 2011-04-12 20:59:13
[insert screenshot of cpt. Picard here]
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
De ennyire?? O.o Bocsi, nem akarok nagyon belefolyni a személyes dolgaidba, csak kicsit ijesztő voltál ^^;
Csak mégegyet...! Miért veted meg őket/minket ennyire?
Csak mégegyet...! Miért veted meg őket/minket ennyire?
Szerk: Kyoro-chan 2011-04-12 20:30:45