Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-04-11 16:19:47
(#41851) Fél évig? Ez így még komolyabban hangzik, én azt hittem, hogy csak meglövöldözik a szemed, aztán pár nap múlva már lehet rohangálni
Le is szoksz? lulz. Nekem is kéne, azt a heti ~2k-t olyan sok minden másra lehetne költeni, oda lehetne adni az éhező pandáknak, meg minden, meg nem lenne annyi kínos helyzetem az eladókkal a babaarcom miatt
Le is szoksz? lulz. Nekem is kéne, azt a heti ~2k-t olyan sok minden másra lehetne költeni, oda lehetne adni az éhező pandáknak, meg minden, meg nem lenne annyi kínos helyzetem az eladókkal a babaarcom miatt
"-Elmúlt már 18?
-Perszehogy
-Személyi van?
-Kinnhagytam a kocsiban
-*rofl*"
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-04-11 14:27:46
műtét kedden volt, kedd, szerda lekötözött szemmel alvás/sóderklúb hallgatás, csüt óvatosan, napszemüveggel tv, péntek, kis számítógép, szombattól minden simán
de fél évig napszemüvegben mehetek csak utcára
meg közben dohányzásról leszokóban, szóval folyamatos jelleggel zabálok
de fél évig napszemüvegben mehetek csak utcára
meg közben dohányzásról leszokóban, szóval folyamatos jelleggel zabálok
-
Szerk: ∂z 2011-04-11 14:19:06
sok az underage ismeretlen arc
WE ARE LEGIONSzemműtét? Az bizony geciderék, én is punci leszek hozzá egész életemben valsz (vagy legalábbis egy ideig biztos, mert most cserélek szemüveget pont)
És mennyi ideig tart a lábadozás belőle? Meddig tévézel/tévéztél napszemüvegben?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-04-11 13:31:35
akkor még szeretsz?
OMG SZEMMŰTÉÉÉT
Egy ideje gyanítom, hogy kábé vak vagyok a bal szememre. Épp most pénteken ez be is bizonyosodott.
De punci vagyok én az ilyesmihez. Meg sok a cécó a napszemüvegezéssel. Meg az hogy azon stresszeljek meg vágjak eret, hogy csak lassan javul fel a szemem a műtét után de esetleg egyszercsak megáll egy ponton és akkor úristenmeghaloknemakarokígyél ni, esetleg vakon kelek fel a műtőasztalról. Áh. Ezt nem.
Csak azért nincsenek itt a régiek mert te nem vagy itt. Kell valaki aki bevonzza a többit.
OMG SZEMMŰTÉÉÉT
Egy ideje gyanítom, hogy kábé vak vagyok a bal szememre. Épp most pénteken ez be is bizonyosodott.
De punci vagyok én az ilyesmihez. Meg sok a cécó a napszemüvegezéssel. Meg az hogy azon stresszeljek meg vágjak eret, hogy csak lassan javul fel a szemem a műtét után de esetleg egyszercsak megáll egy ponton és akkor úristenmeghaloknemakarokígyél ni, esetleg vakon kelek fel a műtőasztalról. Áh. Ezt nem.
Csak azért nincsenek itt a régiek mert te nem vagy itt. Kell valaki aki bevonzza a többit.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
szemműtétem volt (éljen a napszemüvegben tvzés)
meg egyébként se járok már nagyon ide. sok az underage ismeretlen arc, a régiek meg eltűntek
de te örök vagy
fagyi
meg egyébként se járok már nagyon ide. sok az underage ismeretlen arc, a régiek meg eltűntek
de te örök vagy
fagyi
-
Szerk: ∂z 2011-04-10 23:38:54
beküldve: 2011-04-10 22:26:43
(#41845) Hülye vlogger (DW/AmazingAtheist, kinek hogy) megint ragelt a Justin Bieber-jelenségről (csak kicsit van elkésve, nem baj, szeretjük azért) és tinimagazinokról. Erről eszembe jutott, hogy itthon is vannak ilyen újságizék. Megnéztem. Kiderült, hogy bravo.hu = neon.hu. Mondom mi ez. Volt egy olyan, hogy "teszt". "Melyik tinidal illik hozzád?". Megnéztem.
12 pont Friday
Rebecca Black első, bugyuta, vidám, hétvégeváró száma, az olyan csajoknak ajánljuk, akik belépnek valahová és máris topon van a hangulat, vidámság, öröm, bódottá - no meg a cukiságérzés minden mennyiségben.
[insert tetszés szerinti trollface here]
Akkora szar vagyok hogy nem járok imidzsbórdokra.
Vannak még ám tesztek.
Amúgy az a szép, hogy "személyiségtesztnek" ; hívják őket. Miért kell folyton a zintellektuális picológiakaros wannabe felembe rúgni. Aucs.
//update:
6 pont Jókislány
Igényes vagy és figyeled a trendeket, de mindent a magad stílusára formálsz. Nem akarsz másnak látszani, mint ami vagy, harmonikus személyiség lehetsz. Jó úton jársz, de lehetsz kísérletezőbb is!
//update2: kihozta, hogy kutya vagyok és megsértődtem
//update miakibaszottisten
"Melyik Michael Jackson lennél?" - oké
Első kérdés: Tudod mi az a szike?
Szoros barátságot ápolunk
Lassan ideje utánanézni...
Az valami növényfaj?
Nem. Abszolúte nem.
Ez most. Ez most vagy valami szleng, vagy én vagyok hülye, vagy a szerkesztők vagy rajtam kívül mindenki más (utóbbi a szimpatikus opció).
12 pont Friday
Rebecca Black első, bugyuta, vidám, hétvégeváró száma, az olyan csajoknak ajánljuk, akik belépnek valahová és máris topon van a hangulat, vidámság, öröm, bódottá - no meg a cukiságérzés minden mennyiségben.
[insert tetszés szerinti trollface here]
Akkora szar vagyok hogy nem járok imidzsbórdokra.
Vannak még ám tesztek.
Amúgy az a szép, hogy "személyiségtesztnek" ; hívják őket. Miért kell folyton a zintellektuális picológiakaros wannabe felembe rúgni. Aucs.
//update:
6 pont Jókislány
Igényes vagy és figyeled a trendeket, de mindent a magad stílusára formálsz. Nem akarsz másnak látszani, mint ami vagy, harmonikus személyiség lehetsz. Jó úton jársz, de lehetsz kísérletezőbb is!
//update2: kihozta, hogy kutya vagyok és megsértődtem
//update miakibaszottisten
"Melyik Michael Jackson lennél?" - oké
Első kérdés: Tudod mi az a szike?
Szoros barátságot ápolunk
Lassan ideje utánanézni...
Az valami növényfaj?
Nem. Abszolúte nem.
Ez most. Ez most vagy valami szleng, vagy én vagyok hülye, vagy a szerkesztők vagy rajtam kívül mindenki más (utóbbi a szimpatikus opció).
Sem a kérdéseket nem értem sem azt, hogy a válaszoknak mi közük a kérdéshez, de azt mondta én vagyok a Twitter
Te bizony a Twitter vagy, ember. Gyorsan és dinamikusan fejlődsz, lassan bedarálod a világot, pedig sokak szerint felületes és felszínes vagy. Bármerre jársz, hírt adsz magadról, vigyázz, nehogy celeb-whore legyen belőled!
:'DDD
CELEB WHORE
--
Igazi vempájör vagyok (így írták) kapuzárási pánikkal, valamint:
Jól teszik, ha ugranak, amikor mondasz valamit, mert te bizony egy Véreskezű Diktátor vagy. Néró és Hitler hozzád képest óvónéni az Én kicsi pónim ovijában. Vigyázz, mert bármelyik barátod börtönbe vethet. Légy paranoid!
Ó. Óh. Hm.
--
Na, stating the obvious után találtam mégegy állatosat. Mostmár kijött a macska. na azért.
Te bizony a Twitter vagy, ember. Gyorsan és dinamikusan fejlődsz, lassan bedarálod a világot, pedig sokak szerint felületes és felszínes vagy. Bármerre jársz, hírt adsz magadról, vigyázz, nehogy celeb-whore legyen belőled!
:'DDD
CELEB WHORE
--
Igazi vempájör vagyok (így írták) kapuzárási pánikkal, valamint:
Jól teszik, ha ugranak, amikor mondasz valamit, mert te bizony egy Véreskezű Diktátor vagy. Néró és Hitler hozzád képest óvónéni az Én kicsi pónim ovijában. Vigyázz, mert bármelyik barátod börtönbe vethet. Légy paranoid!
Ó. Óh. Hm.
--
Na, stating the obvious után találtam mégegy állatosat. Mostmár kijött a macska. na azért.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-04-10 23:21:26
beküldve: 2011-04-09 16:18:17
(#41843) Igen, nálunk is van, csak sajnos ritka mint a fehér várnyú...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-04-08 23:16:20
(#41841) Jóestét embörök.
Gondoltam írok ide is,mivel a Japán Zenék topikot úgyis kevesen olvassák,de ez a hír biztos sokaknak tetszeni fog,ezért ide is leírom.
Naszóóvaaa.
Dir En Grey,európai turnézik megin.De idén agusztusban Magyarországot is belátogassák.Végre!Agusztus 18.-a,Club 202.
Na meg ittenvane a zinfó,ha vki ne mhinné el,meg nem látna a szemétűűű.
Gondoltam írok ide is,mivel a Japán Zenék topikot úgyis kevesen olvassák,de ez a hír biztos sokaknak tetszeni fog,ezért ide is leírom.
Naszóóvaaa.
Dir En Grey,európai turnézik megin.De idén agusztusban Magyarországot is belátogassák.Végre!Agusztus 18.-a,Club 202.
Na meg ittenvane a zinfó,ha vki ne mhinné el,meg nem látna a szemétűűű.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-04-08 23:17:06
Viszont az a szerencse hogy vannak nagyon nagyon jó tanárok is, ezt is tapasztalatból tudom ^^
beküldve: 2011-04-08 22:10:01
(#41839) Sajna minden hülyét nem lehet kiszürni sehonnan, de az is lehet hogy rosszul emlékeztem és a fineket magyarázta, passz valamelyik skandináv országot ( de gondolom a tanár sem személyesen csekkolta hogy igaz-e az info amit mond illetve hogy még reális-e a megállapítás róluk. )
Az ivásal kb én is így vagyok
Az ivásal kb én is így vagyok
Igggen? Nekem van egy svéd ismerősöm, aki ki van készülve, hogy tiszta szar a tanári kar náluk... És ott is ugyanígy folyik az arcra osztályzás, meg "ezt birom, azt nem" dolog...
Ez a beszéd! Akár meg is hívhatsz xD
Egyébként én a hazakiséret szoktam lenni, de attól még én is csiccsentek. Főleg a partypéntekeken
Ez a beszéd! Akár meg is hívhatsz xD
Egyébként én a hazakiséret szoktam lenni, de attól még én is csiccsentek. Főleg a partypéntekeken
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-04-08 19:38:01
(#41837) Kyoro-chan sajnos tévedsz pont hogy nincs pszichológiai vizsgálat (legalábbis ezt vettük az egyetemen) s egyre kevesebben mennek tanárnak ezért probálják minél vonzobbá tenni. pl: régen biztositottak a tanároknak lakást és ezt vissza akarták vezetni.
Ha jól rémlik a skandináv országokban (pontossaban talán a svédeknél ....) ott nagyon magas szinten megy az oktatás pedig kevesebb pénzt költenek rá. Az ok a tanárképzésnél nem tréfálnak sokan jelentkeznek mert ott jól megfizettik de nagy is a rosta hogy minél jobbak kerüljenek a gyerekek közelébe .
A papságot inkább passzolom ha refoprmátus lennék akkor még talán... de túlzottan is elkötelezett híve vagyok a női nemnek
Hát igen a Bandibá jófej, olyan akivel akár el lehet menni sörözni a mise után (pedig már nem fiatal)
Ha jól rémlik a skandináv országokban (pontossaban talán a svédeknél ....) ott nagyon magas szinten megy az oktatás pedig kevesebb pénzt költenek rá. Az ok a tanárképzésnél nem tréfálnak sokan jelentkeznek mert ott jól megfizettik de nagy is a rosta hogy minél jobbak kerüljenek a gyerekek közelébe .
A papságot inkább passzolom ha refoprmátus lennék akkor még talán... de túlzottan is elkötelezett híve vagyok a női nemnek
de ha valaha is bekattanok akkor a pápaságig megsem állnék
Hát igen a Bandibá jófej, olyan akivel akár el lehet menni sörözni a mise után (pedig már nem fiatal)