Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-04-07 17:25:18
(#41821) lelkésznő?
fantáziálni rossz? ugyanmár : S
ma épp beszélgettem barátnőimmel amikor aztmondják h mennyire sajnálnak engem hogy nincsenek céljaim és folyton az én fantáziavilágomba menekülök , meghogy milyen rosszlehet : S hát kicsit meglepődtem de igazukvan ... nemigazán tudom miért vagyok itt és hogy mért lettem ennyire "depishörcsög" (ígyszokták azokat hívni akik maguk alatt vannak - eléggé) elég fura és nemértem mert eddig énvoltam az aki lelket öntött másokba és most nekem lenne szükségem rá? fogalmamsincs mitörtént de hirtelen minden értelmét vesztette számomra.
fantáziálni rossz? ugyanmár : S
ma épp beszélgettem barátnőimmel amikor aztmondják h mennyire sajnálnak engem hogy nincsenek céljaim és folyton az én fantáziavilágomba menekülök , meghogy milyen rosszlehet : S hát kicsit meglepődtem de igazukvan ... nemigazán tudom miért vagyok itt és hogy mért lettem ennyire "depishörcsög" (ígyszokták azokat hívni akik maguk alatt vannak - eléggé) elég fura és nemértem mert eddig énvoltam az aki lelket öntött másokba és most nekem lenne szükségem rá? fogalmamsincs mitörtént de hirtelen minden értelmét vesztette számomra.
Szerk: misszi 2011-04-07 17:25:59
Nálunk egy lelki nap volt egy olyan prédikáció, ahol a lelkésznő (nem vicc) 45percen keresztül arról prédikált, hogy fantáziálni rossz, mert elcseszi a házasságunk.
1: 17éves vagyok és én személy szerint addig akarok gyerek maradni amíg nem néznek nagyon hülyének.
2: HOLAFENÉBEVAGYOKMÉGÉNAHÁZASS ÁGTÓL?! (ráadásul az előtt kb 2hete szakítottam barátommal)
Mikor kövi hittanon a tanár szemére hánytam a dolgokat, borzasztó gyenge indokokkal próbálta kimagyarázni a nőcit...
Oké, tanuljunk hittant, mert alapműveltség meg mittomén, de azért vannak határok...
1: 17éves vagyok és én személy szerint addig akarok gyerek maradni amíg nem néznek nagyon hülyének.
2: HOLAFENÉBEVAGYOKMÉGÉNAHÁZASS ÁGTÓL?! (ráadásul az előtt kb 2hete szakítottam barátommal)
Mikor kövi hittanon a tanár szemére hánytam a dolgokat, borzasztó gyenge indokokkal próbálta kimagyarázni a nőcit...
Oké, tanuljunk hittant, mert alapműveltség meg mittomén, de azért vannak határok...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
Nem. Belémkötött. Belémkötött a sugárzó együgyűségével. Az meg csak mellékes, hogy miközben valaki ennyire mérhetetlenül retardált, még gyerekeket tanít hinni (?)
Hogy őszinte legyek, én ezen már megsem lepődöm...
beküldve: 2011-04-06 20:23:33
(#41818) Azta, két egymást követő nap postoltam ide.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-04-05 21:11:57
(#41817) Nah igen szép számmal vannak a világon olyan tanárok, akik azt hiszik képesek tanítani de közben nem egészen 100-asok.
Na de még mielött esetleg valaki magára venné, hangsúlyozom h nekem csak a hülyékkel van bajom. Akinek pedig nem inge az ne is vegye magára, ahogy mondani szokták.
Na de még mielött esetleg valaki magára venné, hangsúlyozom h nekem csak a hülyékkel van bajom. Akinek pedig nem inge az ne is vegye magára, ahogy mondani szokták.
-
Szerk: C-san 2011-04-05 21:13:03
beküldve: 2011-04-05 21:06:52
(#41816) Nem. Belémkötött. Belémkötött a sugárzó együgyűségével. Az meg csak mellékes, hogy miközben valaki ennyire mérhetetlenül retardált, még gyerekeket tanít hinni (?)
beküldve: 2011-04-05 19:22:51
(#41815) Kajak leálltál egy hittantanárral veszekedni?! LOL!
beküldve: 2011-04-05 14:45:06
(#41813) Ehheh, olyan polkorrekt módon küldtem el eddig ~10 fácbúkos levélben egy emberkét (vagyis kettőt, de az egyik halmozottan hátrányos helyzetű, szóval nem számít) a picsába, hogy még én is meghatódtam rajta.
Legutoljára sikerült úgy felhúzni hogy bedobta az ütőkártyát, hogyaszondja "de persze ilyen a magyar mentalitás" ami egyenlő azzal, hogy totál elvesztette a csatát és azt se tudja mit beszél. És ez mer hit(tan)tanár lenni. Elszomorító.
Nem kell bannolni és nincs baaaj, ahahaha
Ne, várjunk, most nézem hogy blockolt. Mindkét accountjával. NEEEM.
Punci.
dz hol vagy, veled álmodtam.
Hazudtam. De tényleg hol van dz.
Legutoljára sikerült úgy felhúzni hogy bedobta az ütőkártyát, hogyaszondja "de persze ilyen a magyar mentalitás" ami egyenlő azzal, hogy totál elvesztette a csatát és azt se tudja mit beszél. És ez mer hit(tan)tanár lenni. Elszomorító.
Nem kell bannolni és nincs baaaj, ahahaha
Ne, várjunk, most nézem hogy blockolt. Mindkét accountjával. NEEEM.
Punci.
dz hol vagy, veled álmodtam.
Hazudtam. De tényleg hol van dz.
beküldve: 2011-04-05 14:18:34
(#41812) Én vagyok, de én már leírtam a véleményem... és azóta nem hangzott el olyan amihez különösebben hozzá lehetne szólni.
-
beküldve: 2011-04-04 19:53:32
(#41811) Na most én kérdezem: Sehol senki?
beküldve: 2011-04-04 18:49:04
(#41810) Eliza-chan: Neeeeeeeeeem. Miket feltételezel?
misszi: Szerintem oszthatod nyugottan, végülis arra van a topik
misszi: Szerintem oszthatod nyugottan, végülis arra van a topik
beküldve: 2011-04-04 15:20:12
(#41809) beküldve: 2011-04-04 14:13:02
(#41808) beküldve: 2011-04-03 07:13:28
(#41807) Én olvasok/nézek yaoit is meg yurit is nézek (sajnos eddig magyarul még nem naon találtam yuri mangát, nem t'om miért nem adnak ki ilyet magyarul. A buzik jobbak lennének mint a leszbik, vagy mi?) és nekem egyikkel sincs semmi bajom. A yuri egy fokkal jobban bejön nekem, de talán csak azért mert abból többet láttam és így a csajos felállás már megszokottabb számomra mint a pasik.
Ja, és hogy miért nézek ilyet? Nem t'om pontosan, de ezeknek is lehet jó történetük, jó megrajzolásuk és a többi. Viszont ami csak a szexről szól (hentai) az nekem se annyira bejövős.
De azért ez nekem is csak mangába ill. animébe tetszik, élőbe nem feltétlenül szeretnék ilyet látni (nem mintha nekem is bajom lenne homoszexuálisokkal, csak ne elöttem csinálják ha lehet). Viszont van egy barátnőm akinek bejönne ha élőbe látna két pasit smárolni, én ezt nem naon tudom megérteni.
Ja, és hogy miért nézek ilyet? Nem t'om pontosan, de ezeknek is lehet jó történetük, jó megrajzolásuk és a többi. Viszont ami csak a szexről szól (hentai) az nekem se annyira bejövős.
De azért ez nekem is csak mangába ill. animébe tetszik, élőbe nem feltétlenül szeretnék ilyet látni (nem mintha nekem is bajom lenne homoszexuálisokkal, csak ne elöttem csinálják ha lehet). Viszont van egy barátnőm akinek bejönne ha élőbe látna két pasit smárolni, én ezt nem naon tudom megérteni.
-
Szerk: C-san 2011-04-03 08:02:59