Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-04-22 19:16:20
(#41911) aztán pont
azokkal meg, akik 12-13 évesen már szívnak meg isznak nem kell foglalkozni. amikor összefuttok velük 10 év múlva, jót lehet majd rajtuk röhögni. rajtam is biztos fognak majd sokan, de én kész vagyok rá
azokkal meg, akik 12-13 évesen már szívnak meg isznak nem kell foglalkozni. amikor összefuttok velük 10 év múlva, jót lehet majd rajtuk röhögni. rajtam is biztos fognak majd sokan, de én kész vagyok rá
Véleményem szerint azért ezt nem így kéne. Sajnos manapság úgy vettem észre hogy ezeket a fiatalokat nagyon sokan elítélik a viselkedésük miatt. Bele leheg gondolni hogy ezzel a dologgal esetleg egyre leljebb csúszhatnak erkölcsileg.
Én azt mondom hogy ezeknek az embereknek segítségre van szüksége. Persze nem úgy, hogy most elkezdkük velük a lelki fröccsöt, mert arra nem mindenki hajlandó. De például a viselkedéssel is példát lehet mutatni nekil. Mennyien, de mennyien hivatkoznak arra, hogy ők azért kezdtek el dohányozni meg alkoholt fogyasztani, mert hogy a társaság...
Én ha ilyen társaságba kerülök, akkor éppen az, hogy sohasem károsítom magam. ^^ Nagyon fel tud ám tűnni az embereknek hogy lehet ígyis élni. Aztán lehet, hogy ebből a példából kiindulva ők is törekednek majd arra hogy egészségesebben éljenek
aztán pont
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-04-20 22:12:45
(#41908) engem sem annyira,csak hogy füstölnek telibe a pofámba az kellemes :)
Miya^^Neko-chan^^
beküldve: 2011-04-20 21:58:12
(#41907) Mondjuk engem nem zavar, ha valaki iszik/cigizik/drogozik addig, amíg tiszteletben tartja, hogy én nem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-04-20 21:23:38
(#41906) mára sajnos tényleg normálisnak számít =/
barátnőm 13éves és 12éves kora óta cigizik,iszik,már füvescigit is szívott...és akárhányszor találkozok 16 évesekkel mind cigizik....már eléggé elkeserítő...nekem a fejemben meg sem fordult hogy kipróbáljam,pedig osztálytársaim itt izélnek hogy jajj ő már cigizett -.-" mondom legyél büszke magadr,itt van anyukám 49évesem ki sem próbálta a cigit soha...
barátnőm 13éves és 12éves kora óta cigizik,iszik,már füvescigit is szívott...és akárhányszor találkozok 16 évesekkel mind cigizik....már eléggé elkeserítő...nekem a fejemben meg sem fordult hogy kipróbáljam,pedig osztálytársaim itt izélnek hogy jajj ő már cigizett -.-" mondom legyél büszke magadr,itt van anyukám 49évesem ki sem próbálta a cigit soha...
Miya^^Neko-chan^^
kérdezemén normálisez? n
Nem mintha valami hatalmas tapasztalt bölcs tibeti szerzetes lennék, de én azt mondom, hogy ma sajnos már igen...
Nekem is vannak ilyen ismerőseim, de olyan is akivel a detoxba közölték h ha megint inni mer meghal.
Az olyanok meg csak menőzésből csinálják...
Az olyanok meg csak menőzésből csinálják...
Ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.
beküldve: 2011-04-20 20:09:36
(#41902) az én barátnőim isznak amíg be nem állnak ... nomeg cigiznek 10 éves koruk óta ... kérdezemén normálisez? meg egyik bnőm volt barátja drogozott és ilyenekkel vagyok körülvéve ... nemisértem
A ciginél, meg a piánál már csak jobb lehet akármi is (kivéve a drogok!).
Mondjuk az ivást én is űzöm nagyiparban XD
Na igen, a drogok az a "sorolhatnám"ban benne van.
Különben én nem naon tudom megérteni azokat, akik isznak. Mármint nem az h most példamutató akarnék lenni, de én kerülöm az efféle dolgokat és mégis, józanul is megvagyok nem hiányzik az h igyak v ilyesmi.
-
Nekem nem azért. Én kísérgetem általában a nagyonrészegeket, vagy fogom a hajat, ha jön a róka... Nem szoktam részeg olyan lenni, hogy ne tudjak magamról, ellenben az ivópajtikkal xP
Nekem is.
Én már egy üveg sörtől be tudok állni XD
Mondjuk éppen ezért nekem a legjobb. Gyorsan, és olcsón jól tudom érezni magam XD
Én már egy üveg sörtől be tudok állni XD
Mondjuk éppen ezért nekem a legjobb. Gyorsan, és olcsón jól tudom érezni magam XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Én azt csak kicsiben Általában még az is sok...
Szerk: Kyoro-chan 2011-04-20 19:25:19
A ciginél, meg a piánál már csak jobb lehet akármi is (kivéve a drogok!).
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar