Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
úristen ez.
ez nem volt vicces.
ÚRISTEN EZ ANNYIRA VÁRATLAN FOOOORDULAT
miért próbálkozol ennyire kétségbeesetten.
és én miért próbálkozom egyáltalán.
indexnél bebasztak így húsvéthétfőre és fotosoppoltak egy ilyet.
Ez annyira rossz hogy vicces.
ez nem volt vicces.
ÚRISTEN EZ ANNYIRA VÁRATLAN FOOOORDULAT
miért próbálkozol ennyire kétségbeesetten.
és én miért próbálkozom egyáltalán.
indexnél bebasztak így húsvéthétfőre és fotosoppoltak egy ilyet.
Ez annyira rossz hogy vicces.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nyugodtság a hosszú élet titka :) Ne idegesítsd magad sztem ilyeneken : /
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Moderátor 2011-05-13 01:54:36
De te miért dobálsz ilyen magas labdákat?
Én én miért dobálok ilyen magas labdákat? Azért mert mindig enyém az utolsó szó, jó.
De te buzi vagy? Vagy buta? Vagy mi volt az ebédedben? Mit szórnak minden ebédedbe?
Aáágh. Miért kell engem mindig felidegesíteni. Hülye játék.
Én én miért dobálok ilyen magas labdákat? Azért mert mindig enyém az utolsó szó, jó.
De te buzi vagy? Vagy buta? Vagy mi volt az ebédedben? Mit szórnak minden ebédedbe?
Aáágh. Miért kell engem mindig felidegesíteni. Hülye játék.
Szerk: Hanon 2011-04-25 19:50:14
Boldog nyulat, meg zombi Jézust mindenkinek!
Neked is!
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-04-25 14:50:48
(#41950) Boldog nyulat, meg zombi Jézust mindenkinek!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
én elkísérnélek conra és még a kezedet is fognám, h el ne tévedj
De te egy darab szar vagy és nem szeretlek.
Amúgy meg nesze neked zene: [Link]
Keblemre drága barátom!!
Con: Nekem mindkét nap fesztiválozás van. Szóval kivételesen nem a gyávaságom az oka, hogy senki nem ismer meg.
Más: Csak engem hangolt le teljesen ez a miakuki, khöm, húsvét?
Ezt 5 másodpercnél tovább nem bírtam...
És valóban nem veszekedni akarok, úgyhogy elismerem h télleg nincs sok közöm hozzá h mi okoz nektek élvezetet.
Ja és Háté bocs h belekevertem anyádat az nem volt túl szép tőlem, de a csúnyabeszéd (amit nálad már többször észrevettem) olyan dolog amit teljesen fölöslegensek érzek én meg nem szeretem a fölösleges dolgokat (de ha úgy jobban tetszik mondhatjátok azt is h maradi vagyok ebből a szempontból).
Na tessék ez meg öreg nénisre sikeredet, pedig csak 18 vagyok^^"
-
Szerk: C-san 2011-04-25 06:33:17
Az nem az én hibám, hogy hajlok a gyors véleményváltoztatásra. A spektrum is megmondta, hogy spontán vagyok. Lehet aznap délben eldöntöm, hogy mégis van kedvem, ahogy az is előfordult már, hogy aznap szombat este/vasárnap hajnalban hazaérkezéskor döntöttem el, hogy "áh, inkább legyen elbaszott pénz az a 2napos jegy, vasárnap már nincs kedvem".
És amúgyis eddig mindig szóltam előtte, hogy végülis megyek-e vagy sem, kivételt képeznek a miniconok (télicon meg miafasz), amik valóban aznap reggel/előző nap este dőltek el. Reggel telefonhívás "-Indulsz? -Aha. -Biztos megyünk? Hideg van. -Neszarozzveleeemmmm-"
De most gyűjtöm a pénzt pólóra, koncertre, telefonra, persze f1re mint minden évben, és amúgysincs kedvem meg ember akivel mehetnék. Mármint az úgy volt, hogy a liftnél állva megbeszéltük "ember: és mondta hogy majd conon fussunk össze" "én: jó de én nem megyek" "ember: ja, akkor én sem"
Ez meg már hivatalosnak számít. Aztán lehet megint meggondolom magam.
Yaven ne legyél butageci mert a butageciket senkisem szereti.
És amúgyis eddig mindig szóltam előtte, hogy végülis megyek-e vagy sem, kivételt képeznek a miniconok (télicon meg miafasz), amik valóban aznap reggel/előző nap este dőltek el. Reggel telefonhívás "-Indulsz? -Aha. -Biztos megyünk? Hideg van. -Neszarozzveleeemmmm-"
De most gyűjtöm a pénzt pólóra, koncertre, telefonra, persze f1re mint minden évben, és amúgysincs kedvem meg ember akivel mehetnék. Mármint az úgy volt, hogy a liftnél állva megbeszéltük "ember: és mondta hogy majd conon fussunk össze" "én: jó de én nem megyek" "ember: ja, akkor én sem"
Ez meg már hivatalosnak számít. Aztán lehet megint meggondolom magam.
Yaven ne legyél butageci mert a butageciket senkisem szereti.
Majd figyelek. A közös fotó meg 'must have'. (Remélem tényleg sikerül megcsinálnom addigra Danbot.)
Na majd sok jó fórumos emberkével találkozhatsz. XD Hanon is minden Conon ott van, azokon meg főleg, ahol bejelenti, hogy nem lesz. ;)
Csak azt nem értem fiúk, hogy min húzzátok fel magatokat? Nekem sem okoz zenei élvezetet az a hangzavar; leginkább a bátyám régi drum&bass kreálmányaihoz tudnám hasonlítani a kiváltott érzelmeket. És ha most jön a flame özön, akkor még büszke is leszek, hogy a fórum megint él.
Na majd sok jó fórumos emberkével találkozhatsz. XD Hanon is minden Conon ott van, azokon meg főleg, ahol bejelenti, hogy nem lesz. ;)
Csak azt nem értem fiúk, hogy min húzzátok fel magatokat? Nekem sem okoz zenei élvezetet az a hangzavar; leginkább a bátyám régi drum&bass kreálmányaihoz tudnám hasonlítani a kiváltott érzelmeket. És ha most jön a flame özön, akkor még büszke is leszek, hogy a fórum megint él.
HKSC. Büszke vagyok
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Lol, ha nem akarsz veszekedni, akkor minek írsz le eleve olyan dolgot, ami tökéletes magva egy jó húszoldalas flamenek?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-04-24 22:08:03