Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-05-02 14:01:20
(#42016) Akkor csinálj te pár képet róla a sorozatból.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az a pár kép ami ilyen egyszerűen megszerezhető az már meg van. Csak hát elég nehéz róla jó képeket találni. Ezért is írtam ide.
Mármint ezzel azt akarom mondani h már szétnéztem a Devin, a Zerochanon, Pixiv.neten, a google-n meg még pár képes oldalon és alig párat találtam róla (És már az egész délelöttömet ezzel töltöttem úgyhogy sejthető h már unom egy kicsit).
Mármint ezzel azt akarom mondani h már szétnéztem a Devin, a Zerochanon, Pixiv.neten, a google-n meg még pár képes oldalon és alig párat találtam róla (És már az egész délelöttömet ezzel töltöttem úgyhogy sejthető h már unom egy kicsit).
-
Szerk: C-san 2011-05-02 14:12:29
Szerintem nézz szét deviantarton, vagy írd be google-ba hogy claymore jeane, és ha szerencséd van biztos találsz jókat.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-02 13:42:48
(#42013) Ezt megint nem tudtam hova írjam. Szóval, egy barátomnak kellenének a Claymore-ból Jeane-ről képek és ha valaki véletlenül találna ilyet akkor hálas lennék ha betenne egy linket v ilyesmi. Előre is köszönöm.
-
Dehát az mégsem ugyanaz.
Plusz nem jutott eszembe helyette semmi.
Plusz nem jutott eszembe helyette semmi.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
De van szerkesztés gomb.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2011-04-30 22:36:48
beküldve: 2011-04-30 21:31:18
(#42010) boldog szülinapot azzi
//update: hm, itt nem is. akkor a skype hazudik.
ezek szerint ez a post totálisan jelentéktelen
így jár az a fórum ahol nincs törlés gomb
//update: hm, itt nem is. akkor a skype hazudik.
ezek szerint ez a post totálisan jelentéktelen
így jár az a fórum ahol nincs törlés gomb
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-04-30 21:34:11
beküldve: 2011-04-30 16:27:34
(#42009) Sziasztok!
Valaki olvasta Agatha Christie : Tíz kicsi Néger c. regényét ???
Csak mert valamit nem értettem és érdekelne
Valaki olvasta Agatha Christie : Tíz kicsi Néger c. regényét ???
Csak mert valamit nem értettem és érdekelne
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Én a helyében elmennék mekis pultosfiúnak
Az veszélyes lenne az ő esetében, hiszen ott könnyű megdobálni hamburgerrel vagy más hasonló dologgal.
-
Rendezvényszervezőként erre nyilván jobb rálátásod van, én a sóbiznisztől távol állóként szeretem azt hinni, hogy ezek az emberek a TV-ben mind többet keresnek, mint egy átlagember. Úgy látszik, hogy Fluor esetében ez nem így van, ráadásul minden második ember utálja is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-04-30 08:37:49
Fluorban meg a társaiban egyedül az az idegesítő, hogy ebből tök jól megélnek,
HT... Erre csak annyit mondok, hogy, mint rendezvényszervező, már 2 Fluor koncerten túl vagyok. Mindkettőnek tudom fillérre a pontos költségvetését... hidd el, nem él meg belőle tök jól!
Nem sokkal jobb egy mcdonaldsos vagy szórólapos fizetésnél, ami egy hónapban összejön ÉS azért mégiscsak előadó művészetről van szó, ugye átérzed mi a különbség lehúzni 30 órát pénztárban, vagy kiállni 400 ember elé 2 órát? Akár playback, akár nem, akár minőségi, akár nem.
És a mekis pultosfíút nem fikázzák egész nap a neten meg az újságokban, igaz nem is dícsérik annyian.
Ez a showbuisness. DEAL WITH IT!
no pussy, just the dicks
Szuper, köszi. Na most plusz motivációt adtál, hogy megcsináljam Danbot. Csak a könnyen észrevétel érdekében.
Okés.
A jegy természetesen megvan még,márcsak meg kell találnod majd,de nem lesz nehéz,az elővételes sort pásztázzad majd,utána mihánt átvettük az előrendelt jegyeket,adom is oda az 1 kimaradt jegyet.
A jegy természetesen megvan még,márcsak meg kell találnod majd,de nem lesz nehéz,az elővételes sort pásztázzad majd,utána mihánt átvettük az előrendelt jegyeket,adom is oda az 1 kimaradt jegyet.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Én-én-én nagyon örülnék neki. Már ha nem adtad még el. Úgyis terveztük a közös fényképezkedést, szóval nagyon szívesen megfejelném ezt a találkozást egy occsó conjegy vásárlással.