Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-05-12 22:57:09
(#42051) Convenient. Hogy így elő lett hozva a Társalgó a főoldalra, mert két kattintást már nem lett volna türelmem ráfordítani.
Nem mintha sok embert érintene, innen tudtommal kettőt, de emesenre felmenni mégtöbb energiát ígényel, blah blah blah. Tegnap rájöttem, hogy egy lusta szar vagyok és talán mégse akarok elbuszozni+metrózni a város nem teljesen, de viszonylag távoli másik végébe. Aztán ma láttam meg a dátumot, hogy most hétvége. -25% kedv.
Ősszel biztosan. Vagy ha az őszi a vidék, vagy nyár a vidék, fogalmam sincs. Monnyuk nyáron nyaralás is közbe jöhet, szóval tessék a zőszit azt Pestre tenni. Ha alapvetően nem úgy lenne.
Szóicsiró Mester, képet elvárok, tessék fabulousnak lenni, meg dazzling ezerrel. Szurkolok, hogy felismerhető legyen a kosztüm, sörrel meg én fogok tartozni ha valaha összefutunk, mióta halasztom már.
Nem mintha sok embert érintene, innen tudtommal kettőt, de emesenre felmenni mégtöbb energiát ígényel, blah blah blah. Tegnap rájöttem, hogy egy lusta szar vagyok és talán mégse akarok elbuszozni+metrózni a város nem teljesen, de viszonylag távoli másik végébe. Aztán ma láttam meg a dátumot, hogy most hétvége. -25% kedv.
Ősszel biztosan. Vagy ha az őszi a vidék, vagy nyár a vidék, fogalmam sincs. Monnyuk nyáron nyaralás is közbe jöhet, szóval tessék a zőszit azt Pestre tenni. Ha alapvetően nem úgy lenne.
Ha valaki megy és lát Yume Nikki, vagy Crows, vagy valami abszurd, felismerhetetlen, érdekes koszpléjt, egy fotót hálásan megköszönök.
Szóicsiró Mester, képet elvárok, tessék fabulousnak lenni, meg dazzling ezerrel. Szurkolok, hogy felismerhető legyen a kosztüm, sörrel meg én fogok tartozni ha valaha összefutunk, mióta halasztom már.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Hát egészen őszintén teljesen keygetlenül de tényleg angyon nem vágom miről beszélsz de ha jól vettem le és a kocka,gyíkokról akkor egyetértek...Bármit is Írtál.
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-05-12 21:26:38
(#42049) Ezt pár napja akartam elmesélni. De aztán mégsem.
Végülis annyi a lényeg, hogy a con közeledtével rámtörtek a lázálmok a sötét múltból. Konkrét flashbacket éltem át a minap. És ezzel felszakadtak a régi sebek - "Úristen. Hogy lehet ilyen ember életben? Ennyire nyomoréknak lenni nem illegális?"
Szóval azok a már tradicionális mondatok amik minden conon elhangzottak, mint például "NÉZDOTTVANLUGGI!!111" ;
És akkor egy perces néma csend ameddig vizsgáljuk azt az érdekes életformát aki a sarokban gubbasztva ül és bassza a laptopját. Hát ez az ember meg egyáltalán hogy van? Van ennek a kérdésnek értelme?
A másik meg a "NÉZDOTTVANREV!!111!!" ;. És ilyenkor már nem is reagálunk. Ez már egy külön kategória.
Most olyan nyomorultul érzem magam.
Búúú
Végülis annyi a lényeg, hogy a con közeledtével rámtörtek a lázálmok a sötét múltból. Konkrét flashbacket éltem át a minap. És ezzel felszakadtak a régi sebek - "Úristen. Hogy lehet ilyen ember életben? Ennyire nyomoréknak lenni nem illegális?"
Szóval azok a már tradicionális mondatok amik minden conon elhangzottak, mint például "NÉZDOTTVANLUGGI!!111" ;
És akkor egy perces néma csend ameddig vizsgáljuk azt az érdekes életformát aki a sarokban gubbasztva ül és bassza a laptopját. Hát ez az ember meg egyáltalán hogy van? Van ennek a kérdésnek értelme?
A másik meg a "NÉZDOTTVANREV!!111!!" ;. És ilyenkor már nem is reagálunk. Ez már egy külön kategória.
Most olyan nyomorultul érzem magam.
Búúú
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-05-12 22:16:49
beküldve: 2011-05-06 16:26:11
(#42044) Valaki tudja esetleg,hogy a mondoconon vagy milyen con lesz most meg lehet venni a Death Note 11-12.-t angolul ???
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
El sem mondják mikorra kell odaérni, én automatikusan a negyed órával korábbi időpontot kapom.
Én örülnék ha csak negyed órával késnék mindig.*Toronyidézet megnyírva. A moderátor*
-
Szerk: Moderátor 2011-05-13 01:42:17
beküldve: 2011-05-05 18:09:58
(#42041) Picit gyakran unatkozom mostanában. Olyan zavarbaejtően sokat.
ja mondjuk én is többre értékeltem volna mint az x+1edik teát, dehát ez van. végl inkább AnimeLand és kaja shake miatt jártnk oda
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
itt meg egy fólia, de most erre a Gólem Művekre gondoltam
Meidoba is többet jártam volna ha lett volna csapolt sör vagy valami
Meidoba is többet jártam volna ha lett volna csapolt sör vagy valami
-
beküldve: 2011-05-04 19:37:40
(#42038) itt van még 3 doboz sör
(még)
(még)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
itt sincs alkohol ;_;
Szeretlek ilyenkor, tudod?
Miért nem vagy mindig ilyen.
Van olyan, hogy krónikus elkéső? Krónikus elkésés még a fasz hegyéről is, hát nem hiszem el.
+1Bárki tanusíthatja, aki ismer. Szörnyű.
+1
Haha... Ez nekem is ismerős.
-
Szerk: C-san 2011-05-04 18:47:30
A személyi szám miért nem a személyin van?
Bárki tanusíthatja, aki ismer. Szörnyű.
Nekem már mindenki +15 percet kalkulál. El sem mondják mikorra kell odaérni, én automatikusan a negyed órával korábbi időpontot kapom.
Amúgymeg a magyar képergények. Ez az egész dolog ott lett megölve, hogy létezik olyan, hogy "rage comic maker". Ofkórz meme gyüjtőoldalon.
Innentől kezdve boldog boldogtalan azt csinál amit akar. Rakosgatják az egyképes blogjaikra, elcseszett vízjelekkel, meg anyámkínja.
Bárki tanusíthatja, aki ismer. Szörnyű.
Nekem már mindenki +15 percet kalkulál. El sem mondják mikorra kell odaérni, én automatikusan a negyed órával korábbi időpontot kapom.
Amúgymeg a magyar képergények. Ez az egész dolog ott lett megölve, hogy létezik olyan, hogy "rage comic maker". Ofkórz meme gyüjtőoldalon.
Innentől kezdve boldog boldogtalan azt csinál amit akar. Rakosgatják az egyképes blogjaikra, elcseszett vízjelekkel, meg anyámkínja.
beküldve: 2011-05-04 17:53:30
(#42033) Sziasztok!
Bár a Meido bezárta kapuit, a hely szellemét tovább visszük egy meglévő kávézóba.
A szerepjátékosok és animések új törzshelye:
Gólem Művek Klub és Kávézó
[Link]
Minden hónapban cosplay.hu party, amv vetítések, hétvégi programok...!
Gyertek el Ti is, szervezzétek hozzánk találkozóitokat. Van minden, mi szem-szájnak ingere:
Rámen levesek, pocky... persze ezen felül forró csokik, kávék, frappék, üdítők, ételek, rágcsák!
Rengetegféle társasjáték és olvasható manga is található.
Látogassatok el hozzánk!
[Link]
A Meido szellemének örzője, az animések és szerepjátékosok új törzshelye!!!
Bár a Meido bezárta kapuit, a hely szellemét tovább visszük egy meglévő kávézóba.
A szerepjátékosok és animések új törzshelye:
Gólem Művek Klub és Kávézó
[Link]
Minden hónapban cosplay.hu party, amv vetítések, hétvégi programok...!
Gyertek el Ti is, szervezzétek hozzánk találkozóitokat. Van minden, mi szem-szájnak ingere:
Rámen levesek, pocky... persze ezen felül forró csokik, kávék, frappék, üdítők, ételek, rágcsák!
Rengetegféle társasjáték és olvasható manga is található.
Látogassatok el hozzánk!
[Link]
A Meido szellemének örzője, az animések és szerepjátékosok új törzshelye!!!
Szerk: Licorne Zsu 2011-05-04 17:53:58