Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-04-29 21:17:34
(#42002) Írtam már pár napja,de leírom,mert mostmár tuti a dolog.
Na kéremszépen,van egy felesleges,kétnapra szóló,eladó Con jegyem,3000 jó magyar forintért.
Ha érdekel valakit,akkor írjon ide,vagy kűggyön egy privát üzit.
Ha nem talál vevőre hamarosan,akkor Conon a legelső Full hárdkór Otaku izének eladom,me óccó,óccó háromeze.A teljes ára egyébként háromezernyolc.Igen,kőkemény nyóccáz forintot elengedek az árábú.Háh.
Na kéremszépen,van egy felesleges,kétnapra szóló,eladó Con jegyem,3000 jó magyar forintért.
Ha érdekel valakit,akkor írjon ide,vagy kűggyön egy privát üzit.
Ha nem talál vevőre hamarosan,akkor Conon a legelső Full hárdkór Otaku izének eladom,me óccó,óccó háromeze.A teljes ára egyébként háromezernyolc.Igen,kőkemény nyóccáz forintot elengedek az árábú.Háh.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-04-29 21:20:45
beküldve: 2011-04-29 13:15:57
(#42001) Japán hét lesz az iskolámban jövő héten. Amint ezt megláttam a hirdetőfalon, gondoltam megnézem a programokat. Végül belém hasított a szörnyű igazság: Te jövő héten érettségizel. Ez van.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Alátolunk valami doplázós triplázóst dobolást
Én a legnagyobb örömmel vállalom a prodzsekt eme részét
Most már tudom...zseniális! XD
Inkább hallgatok Tool-t továbbra is ehelyett a szar helyett. Az legalább igazi zene!
Inkább hallgatok Tool-t továbbra is ehelyett a szar helyett. Az legalább igazi zene!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az csak valami random br00talkodós zaj lesz, nem igazi grindcore =( (de várom már a Napalm Deathet Rockmaratonon, erről jut eszembe, lol)
A Márk: Rebecca Black
A Márk: Rebecca Black
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ott van például a fridayes kiscsaj, a szülei kb. hülyére keresik magukat abból, hogy a lányukat mindenki utálja.
Az ki?
Szerk.: Utánanéztem...Nem volt jó ötlet! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-04-28 19:43:41
Akkor már hangoljuk le egy teljes oktávval szegény gitárt. A basszert meg még eggyel. Alátolunk valami doplázós triplázóst dobolást és kapunk valami nagyon nájsz grindcoret.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Vagy lefogom úgy, mintha standardra lenne hangolva a gitár, és élvezem az earrapet
Am meg Drop G# rulz, ha már pávulunk
Am meg Drop G# rulz, ha már pávulunk
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Drop A-n max úgy tudod nyomni a smells like teen spriti riffjét, ha átalakítod az eredeti power chordot ilyen egybundossá. Mellesleg Drop A# rulz. Annál már nincs epikebb.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-04-28 19:06:14
(#41993) Fluorban meg a társaiban egyedül az az idegesítő, hogy ebből tök jól megélnek, amíg egy csomó olyan ember, aki éveket töltött zeneelmélettel/hangszeren való tanulással nem tud a zenéből megélni és át kell képeznie magát/más munkát kell mellette vállalnia (és most nem feltétlenül az X ezredik YouTube videókon nevelkedett coregitárosra gondolok). Ott van például a fridayes kiscsaj, a szülei kb. hülyére keresik magukat abból, hogy a lányukat mindenki utálja.
Persze sokkal gyorsabban kikopnának a köztudatból, ha nem érezné úgy minden második ember, akit nem szórakoztat az, amit ezek a gyerekek csinálnak, hogy ennek hangot is kell adnia...
A Márk:
Bár eddig a legkomolyabb fellépésünk egy házibulin volt, akkor, helyben verbuválódott zenekarral, annál szebbet elképzelni sem tudok, mint amikor Drop A-re lehangolt gitárral játszom a Smells Like Teen Spirit riffjét, a srác pedig vidáman énekli rá a Highway to Hellt
Persze sokkal gyorsabban kikopnának a köztudatból, ha nem érezné úgy minden második ember, akit nem szórakoztat az, amit ezek a gyerekek csinálnak, hogy ennek hangot is kell adnia...
A Márk:
Annó, mikor a együttesben énekeltem én is, többre becsültem a meg nem fizetett fellépést [...] mintha egy megrendezett együttesben csinálnám azt, amihez semmi kedvem, mégis kapok érte fellépésenként 10 rongyot.
+1000Bár eddig a legkomolyabb fellépésünk egy házibulin volt, akkor, helyben verbuválódott zenekarral, annál szebbet elképzelni sem tudok, mint amikor Drop A-re lehangolt gitárral játszom a Smells Like Teen Spirit riffjét, a srác pedig vidáman énekli rá a Highway to Hellt
Akinek van lehetősége rá am, az hangoljon le Drop A-re, és próbálja ki a Smells Like Teen Spiritet, priceless, hogy milyen gyökér módon hangzik. De nagyon metál
Szerk: Háté 2011-04-28 19:06:53
beküldve: 2011-04-28 18:14:07
(#41992) Ja Fluor és a Mizu. Hát arról se vagyok nagy véleménnyel, viszont sajna az ember az ilyen gagyiságokat elkerülni se tudja. Mármint ezt nyomatják a suliban, a buszon rádióban sőt még az ilyen harmadikos v másodikos kiscsajokat is hallottam multkor h ezt énekelték (vagyis muszáj volt hallgatni mert egy buszon utaztak velem és pont akkor felejetettem el zenét vinni magammal).
De amit mondani akarok: elöször Justin Bieber aztán SP most meg Fuor.... Hát mégis hová fejlődik ez a világ?
Egyébként régen én is gitároztam, de most már csak egyszerű dolgokat tudok elpngetni, sajna .
De amit mondani akarok: elöször Justin Bieber aztán SP most meg Fuor.... Hát mégis hová fejlődik ez a világ?
Egyébként régen én is gitároztam, de most már csak egyszerű dolgokat tudok elpngetni, sajna .
-
Hát végülis igen.
Alapból úgy volt,hogy a nyáron kezdek gitározni de az elég drága mulatság,plussz elkezdtem év közbe gyúrni szóval valami Karate vagy ilyesmire megyek nyáron
A zenélés meg majd a jövő kérdése még :)
Alapból úgy volt,hogy a nyáron kezdek gitározni de az elég drága mulatság,plussz elkezdtem év közbe gyúrni szóval valami Karate vagy ilyesmire megyek nyáron
A zenélés meg majd a jövő kérdése még :)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Minden csak önbizalom kérdése! XD
Amúgy Tankcsapdát nem nehéz énekelni még olyan számára sem, akinek nincsen hangja!
Amúgy Tankcsapdát nem nehéz énekelni még olyan számára sem, akinek nincsen hangja!
Szerk: A Márk 2011-04-27 22:13:43
Már én se, és csak egy igazi fellépésem volt, de az örök emlék lesz! XD
Én is mit meg nem adnék ...
De sajnos hangom az nincs és hangszeren se tudok játszani...
Esetleg triangulumon...De annak a hangja ,,kicsit" elveszne miközben ezerrel megy egy Mennyország Tourist
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-04-27 22:08:49
(#41988) Akkor kijelentem, hogy rátok is irigy vagyok!
Mert nekem már minden vágyam, hogy végre színpadon lehessek. És zenélhessek. De a bandának se próbalehetősége, se megfelelő felszerelése, se összhangja, se egyetértése, se játszató anyaga.... Már kezdek beleőrülni a vágyakozásba..
Mert nekem már minden vágyam, hogy végre színpadon lehessek. És zenélhessek. De a bandának se próbalehetősége, se megfelelő felszerelése, se összhangja, se egyetértése, se játszató anyaga.... Már kezdek beleőrülni a vágyakozásba..