Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fotóztasd majd le magad mert én nem megyek.
Most szomorú vagyok,hogy nem jössz.
Fotók természetesen lesznek.Legalábbis valakit addig idegesítek,amíg le nem fotóz,ahogy Tak'bá stílusban pózolok.Meg minden.
Séró meg...amilyen séróm van per pillanat,olyan lesz Conon is,max nől egy picit.És most jön a funny rész,levágattam a szeszki hajamat,pedig full kurvajó Tak stílusú volt már,de ha anyám idegesít már hetek óta vele...legyenegyjónapja.Am visszanövesztem,legalábbis az sokkal jobban bejött,mint ez a lerövidített akármi,ami minden,csak nem szekszi séró.
Yaven: nem lesz nehéz engem kiszúrni a tömegből.Nem hinném,h sokan fognak "Circle of Rock" feliratú akármiben mászkálni Conon.Ha meg véletlen látsz vkit,aki ilyen ruhában rohangál,az tuti,h én leszek xD
Yotsubato cosplayben nyomatod majd? Az jó lesz,közös kép meg kötelező,ugye tudod? xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-04-24 22:01:44
LOL. Háté és a jólneveltség. Sztem köszönőviszonyban sincsenek (ehh, mondjuk kivel van egyáltalán Béla köszönőviszonyban? )
Souichiro: kíváncsi vagyok rád, mint a fórum kitartó látogatójára. Bár én sztem nem foglak felismerni, mert abban gyenge vagyok. De ha minden összejön, akkor csinálok egy Danbo (Yotsubato) cp-t és akkor legalább engem könnyű lesz megtalálni. (Kár, hogy a jelenlegi sulis feladatözön mellett még azt is kétséges lesz elkészítenem.)
Souichiro: kíváncsi vagyok rád, mint a fórum kitartó látogatójára. Bár én sztem nem foglak felismerni, mert abban gyenge vagyok. De ha minden összejön, akkor csinálok egy Danbo (Yotsubato) cp-t és akkor legalább engem könnyű lesz megtalálni. (Kár, hogy a jelenlegi sulis feladatözön mellett még azt is kétséges lesz elkészítenem.)
lol.
gondolkodtam, hogy írok valamit erre, de nem hiszem, hogy lenne értelme
gondolkodtam, hogy írok valamit erre, de nem hiszem, hogy lenne értelme
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Fotóztasd majd le magad mert én nem megyek.
Amúgy séró is lesz hozzá?
Amúgy séró is lesz hozzá?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Na persze, te ettől még szeretheted.
Mielött még nekem ugranátok, ezt a sort is észrevehetnétek.
Aki pedig még mindig veszekedni akar annak ezt:
Ja és Háté, ugyebár nem szép dolog csúnyán beszélni, főleg mikor fölösleges. De ezt anyukád nem tanította meg neked?
-
Szerk: C-san 2011-04-24 18:25:29
milyen jó is, hogy a te értelmezésed sem több, mint egy szimpla vélemény.
az meg olyan, mint a segglyuk, mint tudjuk
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Attól még hogy te nem szereted, attól még ez is zene.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Bocsi, de az én értelmezésem szerint ez NEM zene.
Na persze, te ettől még szeretheted.
-
Szerk: Háté 2011-04-24 16:54:27
beküldve: 2011-04-24 16:07:33
(#41932) Na akkó kéremszépen.
Szombati con napján a Circle of rock verziós Tak Matsumoto elcseszett cosplay valami ilyesmi lesz
Vasárnap meg jön az Ain't no Magic verzió
Szombati con napján a Circle of rock verziós Tak Matsumoto elcseszett cosplay valami ilyesmi lesz
Vasárnap meg jön az Ain't no Magic verzió
Na ez most véglegesen elvette a kedvem a Black Metal zenéktől.
Ezt meg azok számára (h jól érezzék magukat), akik szeretik szidni a Twilight-ot:
-
Szerk: C-san 2011-04-24 07:51:54
beküldve: 2011-04-23 21:39:12
(#41930) Jut eszembe,ha már mingyá Con.
Elvileg,de még nem kell 100%-ra venni,de úgy néz ki,lesz egy felesleges kétnapos jegyem.3800Ft a teljes ára,akit érdekel majd,meg előtte ide még írok,lehet eladom ezt a felesleges jegyet 3000-ért,ha kő valakinek.
Kétnapos Con jegy,háromezeré.
Mert unokatesóm nem biztos,h tud jönni Conra,pedig dejóisvóna.
Pont következő héten lesznek vizsgái,meg egyéb fasságok,így vagy jön,vagy nem.Szóval írok még előtte,hogy mi hogy alakul majd.
Elvileg,de még nem kell 100%-ra venni,de úgy néz ki,lesz egy felesleges kétnapos jegyem.3800Ft a teljes ára,akit érdekel majd,meg előtte ide még írok,lehet eladom ezt a felesleges jegyet 3000-ért,ha kő valakinek.
Kétnapos Con jegy,háromezeré.
Mert unokatesóm nem biztos,h tud jönni Conra,pedig dejóisvóna.
Pont következő héten lesznek vizsgái,meg egyéb fasságok,így vagy jön,vagy nem.Szóval írok még előtte,hogy mi hogy alakul majd.
szerintemis:C
Nézdmár, hát nem egyetértünk?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-04-23 19:19:28
(#41928) Bocsmá mindenkitől,h kicsit elkanyarodok itten a témátú,de nagy nehezen készenlett a cosplay izé.Na.Az.
Szombaton,Con napján ugyebár ebben tuti felismernek,akik akarnak,merthát nem hinném,h sok Tak Matsumoto utánzat lesz a közelben.Én még utánzatnak sem leszek jó,dehát ezvan.Circle of Rock verzió készült el,igen a 2005-ös féle,na meg a 2010-es Ain't no magic féle mellény is készen van,arról majd rakok még képet.
Spoilerbe rejtve a kép,hát jó is lett,meg nem is,ezvan.
Megtekintés csak saját felelősségre.
Én szóótam...
Így elnézegetve elég tré lett.No majd a második verzió jobb anyagból készül,meg minden.Ez olyan "méd in dobdeljómesszire" márkájú xD
Szombaton,Con napján ugyebár ebben tuti felismernek,akik akarnak,merthát nem hinném,h sok Tak Matsumoto utánzat lesz a közelben.Én még utánzatnak sem leszek jó,dehát ezvan.Circle of Rock verzió készült el,igen a 2005-ös féle,na meg a 2010-es Ain't no magic féle mellény is készen van,arról majd rakok még képet.
Spoilerbe rejtve a kép,hát jó is lett,meg nem is,ezvan.
Megtekintés csak saját felelősségre.
Én szóótam...
Így elnézegetve elég tré lett.No majd a második verzió jobb anyagból készül,meg minden.Ez olyan "méd in dobdeljómesszire" márkájú xD
beküldve: 2011-04-23 18:58:06
(#41927) Ha már az a polkaszar [Link]