Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Már én se, és csak egy igazi fellépésem volt, de az örök emlék lesz! XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Hát én csak azt tudom miylen érzés a bandával együtt xD
Mert én ugye nem vagyok tag de elég sokszor ott vagyok velük :)
Mert én ugye nem vagyok tag de elég sokszor ott vagyok velük :)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
beküldve: 2011-04-27 22:03:02
(#41984) én nagy versíró vagyok és esküszöm jobban csinálom mint ezek xDD
tankcsapda nekem is egy favorit*-*
tankcsapda nekem is egy favorit*-*
Miya^^Neko-chan^^
Szerk: Miya^^Neko-chan^^ 2011-04-27 22:04:48
Annó, mikor a együttesben énekeltem én is, többre becsültem a meg nem fizetett fellépést, amin láttam a velem tomboló, és éneklő tagokat, mintha egy megrendezett együttesben csinálnám azt, amihez semmi kedvem, mégis kapok érte fellépésenként 10 rongyot.
Megfizethetetlen érzés, mikor veled együtt éneklik a Menyország Tourist-ot a te vezényletedben!
Megfizethetetlen érzés, mikor veled együtt éneklik a Menyország Tourist-ot a te vezényletedben!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-04-27 22:05:48
Hagyjad már békén szerencsétlen gyereket! Hát nem egy költő ő, hogy rendes rímeket találjon ki
Pölö egy ilyet:
"Mielőtt darabokra esne szét, hadd rakjam össze a képet
Kopott már, megsárgult, a széle meg kicsit tépett
Gyűrött alul, az egyik sarka be van hajtva
De ha jól megnézed, a lényeg így is látszik rajta"
Vagy egy ilyet:
"Mikor tükörbe nézek, ugyanazt kérdem
Ki vagyok én? Mi vagyok én?
Ahogy tükörbe vérzek,
egyre csak nézem
Ki hullik el talán ő vagy én
...Minden mi belőlem maradt
Vérző sebekkel bőröm alatt
Szememben viharral
Szívemben tavasszal
várja,hogy el jöjjön az a nap"
Hogy csakis szép magyar dalokat idézzek
Pölö egy ilyet:
"Mielőtt darabokra esne szét, hadd rakjam össze a képet
Kopott már, megsárgult, a széle meg kicsit tépett
Gyűrött alul, az egyik sarka be van hajtva
De ha jól megnézed, a lényeg így is látszik rajta"
Vagy egy ilyet:
"Mikor tükörbe nézek, ugyanazt kérdem
Ki vagyok én? Mi vagyok én?
Ahogy tükörbe vérzek,
egyre csak nézem
Ki hullik el talán ő vagy én
...Minden mi belőlem maradt
Vérző sebekkel bőröm alatt
Szememben viharral
Szívemben tavasszal
várja,hogy el jöjjön az a nap"
Hogy csakis szép magyar dalokat idézzek
Nálunk,haveroméknak bandája van ami magyar rockot játszik néha Iron Maident,Metallicat és AC/DC-t Na meg természetesen saját számok szóval mi már ehez vagyunk szokva.
Am Green Day vagy All American Rejects nem játszik Nálad ?
Am Green Day vagy All American Rejects nem játszik Nálad ?
Szerk: Vízi~Majom 2011-04-27 21:56:18
Amúgy a Mizunak a szövege a legjobb:
"Álljunk össze, mint két kicsi lego!" Hát, mikor én ezt először meghallottam, szó szerint majdnem besírtam rajta! XD
Milyen gagyi megfogalmazás már a d.gásra való felkérésre! XD
"Álljunk össze, mint két kicsi lego!" Hát, mikor én ezt először meghallottam, szó szerint majdnem besírtam rajta! XD
Milyen gagyi megfogalmazás már a d.gásra való felkérésre! XD
Tankcsapda meg Kárpátia? Ch... Én Adept-nél, Protest the Hero-nál, August Burns Red-nél lejjebb nem adok Esetleg az A Day to Remember vagy a We Came as Romans is belefér, de az tényleg nagyon a minimum
Nademondjuk ez az aránypár durvaaa De... Most hogy mondod... Én is többször hallottam fiú gazdás telefonból Mizu-t, mint lányosból
Nademondjuk ez az aránypár durvaaa De... Most hogy mondod... Én is többször hallottam fiú gazdás telefonból Mizu-t, mint lányosból
Nálunk is az megy Valaki benyomja Fluort megy rá Tankcsapda/Kárpátia
Am meg nálunk a leggázabb,hogy 10 lányból 8 fikázza Őket, 10 fiúból 1 fikázza őket Szóval nálunk inkább a fiúk szeretik őket......
Am meg nálunk a leggázabb,hogy 10 lányból 8 fikázza Őket, 10 fiúból 1 fikázza őket Szóval nálunk inkább a fiúk szeretik őket......
Szerk: Vízi~Majom 2011-04-27 21:49:16
Persze, tényleg nem mindegy.... De talán egy valódi zenésznek, aki szívből csinálja, többet ér az százas
Miya: Meg tudom érteni. Egészen addig nincs bajom ezekkel a zenékkel, amíg szépen, csendben, fülhallgatóval léteznek. De amikor már ordíttatják telefonró, attól a falra tudnék mászni. De már csak azért is szoktam kapcsolni énis
Miya: Meg tudom érteni. Egészen addig nincs bajom ezekkel a zenékkel, amíg szépen, csendben, fülhallgatóval léteznek. De amikor már ordíttatják telefonró, attól a falra tudnék mászni. De már csak azért is szoktam kapcsolni énis
beküldve: 2011-04-27 21:40:41
(#41975) én amikor iskolában vagyok öltözőben osztálytársaim mindig ilyeneket nyomnak be hogy fluor meg sp,meg valóvilág zene meg ilyenek...mondom hova fejlődünk?!rögtön kimenekülök mindig amikor végeztem...nem várom el hogy mindenki azt szeresse amit én,de legalább ne legyen az a mai menőgyerek aki vivatv-t néz és csak azokat a számokat ismeri...
Miya^^Neko-chan^^
Hát igen,lehet,hogy ők is így voltak ezzel de nem mind1,hogy mondjuk 100 forintot kapsz egy koncertért vagy 100.000-et ... (csak mondtam egy számot)
Hát én kábé letojnám, hogy mit akar az általad említett 10en éves csitrik... És az is igaz, hogy ma csak ennek van jövője, más módon nem lehet profitálni a zenéből. De engem hidegen hagyna. Inkább csinálom két embernek, amit szeretek, mint 2milliónak, ami gagyi, gáz, szar, és még utálom is.
beküldve: 2011-04-27 21:33:38
(#41972) Egyébként sajnos - már elnézést ha ezzel bárkit is megsértek - de Fluor,MM,SP és társsai se azért olyanok mert iylenek szeretnének lenni hanem mert a sok kis 10-en éves csitrinek ez kell! Az h hangja ne legyen de nézzen ugy ki mint egy meleg és leygen ,,partyarc" ...