Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Van olyan, hogy krónikus elkéső? Krónikus elkésés még a fasz hegyéről is, hát nem hiszem el.
+1Bárki tanusíthatja, aki ismer. Szörnyű.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerintem viccesek.
Főleg a trollface-esek.
Főleg a trollface-esek.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-04 14:44:57
(#42030) Azért bírom milyen komoly problémáitok vannak. Nem viccesek a memek.
De komolyan
De komolyan
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nekem nem is a fordításokkal van a bajom, azok még néha viccesek. Bár van pár szánalmasan amatőr fordítás, lásd a magyar Cyanid and Happinesst ahol égbekiáltóan fos magyarításokkal találkozhatunk (pl.: nem értem minek magyarították le a werewolf, whowolfos poént, semmi értelme nem volt így). Jobban zavar az, hogy megpróbálnak magyar emberkék is alkotni ilyen mémes képregényeket és annyi tucat nemvicces dolog keletkezik, hogy lassan már a vicces képregényeken se tudok nevetni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem tudom mikor jön el az az idő amikor nem megy fel az agyvizem ettől a from inglis tu madzsar meme átültetés meme látványától.
Én vagyok a fasz hogy ez a dolog nekem csak angolul működik, egyébként meg túlérzékeny vagyok.
Hazudol. A lányos apák sokkal agresszívabbak.
Főleg ha egy olyasmi dolog a lánya mint jómagam.
Van az a jelenség. Amikor.
Annyira későn kell odaáérned valahova, hogy még onnan is elkésel.
Van olyan, hogy krónikus elkéső? Krónikus elkésés még a fasz hegyéről is, hát nem hiszem el.
Én vagyok a fasz hogy ez a dolog nekem csak angolul működik, egyébként meg túlérzékeny vagyok.
amúgy meg én apum erősebb és megverné apud és téged is
Hazudol. A lányos apák sokkal agresszívabbak.
Főleg ha egy olyasmi dolog a lánya mint jómagam.
Van az a jelenség. Amikor.
Annyira későn kell odaáérned valahova, hogy még onnan is elkésel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
dz te mész conra hogy találkozhassun
akartam, de sajnos esélytelen, k#rva vizsgaidőszak, hogyan működik?
"/trollface" és káromkodik...ki akarom végezni őket...azpara...
abszolút ez
amúgy meg én apum erősebb és megverné apud és téged is
-
beküldve: 2011-05-03 21:53:21
(#42026) dz te mész conra hogy találkozhassunk és megverethesselek apukámmal?
mer akkor én is megyek és találkozunk és megveretlek apukámmal
//update: Jahogyja. Newfagek. Ja hogy ők csak csoportosan lelhetőek fel.
Mostmár értem.
Úristen.
...belefutottam egy tömörülésükbe.
Most az, hogy beírja, hogy "/trollface" és káromkodik és azt mondja van trollbroja és ezek egyesülését trollkodásnak hívja - szal az most mennyire kurvaidegesítő már.
És azt mondja visszatrollkod.
Nem vagyok otthon ebben a témában de már most ki akarom végezni őket. Mit rondít oda ahol én vagyok. Menjenel. Roar.
Igazából. Ez az azpara. Meg ezek a magyar lájkolós blogok. De legfőkébb ezek a memegyűjtőoldalak amiktől kiég az áramköröm. Ezek nem segítenek túl sokat a helyzeten asszem'
Bár lehet csak azért vagyok ilyan érzékeny jelen pillanatban mert még mindig nem játszottam a Portal 2-vel. Hát a francbamár, szabadidiő, HOL VAGY?
mer akkor én is megyek és találkozunk és megveretlek apukámmal
//update: Jahogyja. Newfagek. Ja hogy ők csak csoportosan lelhetőek fel.
Mostmár értem.
Úristen.
...belefutottam egy tömörülésükbe.
Most az, hogy beírja, hogy "/trollface" és káromkodik és azt mondja van trollbroja és ezek egyesülését trollkodásnak hívja - szal az most mennyire kurvaidegesítő már.
És azt mondja visszatrollkod.
Nem vagyok otthon ebben a témában de már most ki akarom végezni őket. Mit rondít oda ahol én vagyok. Menjenel. Roar.
Igazából. Ez az azpara. Meg ezek a magyar lájkolós blogok. De legfőkébb ezek a memegyűjtőoldalak amiktől kiég az áramköröm. Ezek nem segítenek túl sokat a helyzeten asszem'
Bár lehet csak azért vagyok ilyan érzékeny jelen pillanatban mert még mindig nem játszottam a Portal 2-vel. Hát a francbamár, szabadidiő, HOL VAGY?
Szerk: Hanon 2011-05-03 22:30:23
beküldve: 2011-05-03 20:13:27
(#42025) [ majdnem vicces voltál ]
beküldve: 2011-05-03 18:58:33
(#42023) ,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
nem kell
mindenki tudja, h rám gondolsz, amikor magadhoz nyúlsz
mindenki tudja, h rám gondolsz, amikor magadhoz nyúlsz
[ alapértelmezett Hanon válasz ]
beküldve: 2011-05-02 22:24:48
(#42020)
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-02 22:24:56
beküldve: 2011-05-02 20:02:53
(#42018) namost majdnem beismerő vallomást tettem