Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Azt egy szóval nem mondtam, hogy a kifakadás ne lett volna jogos...
Bennem is sírt a Minimális Nyelvi Igényesség
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Mindkét spoiler jogos.
Az első egyértelmű, hogy miért.
A második meg - lehetek szakbarbár, vagy aminek csak neveznek - de ha valaki megpróbál észt osztani, legalább helyesen tegye. Az olyan égő, amikor nagy gondolatok kifejtését nem bírja valaki a magyar normának megfelelőren megfogalmazni.
Az első egyértelmű, hogy miért.
A második meg - lehetek szakbarbár, vagy aminek csak neveznek - de ha valaki megpróbál észt osztani, legalább helyesen tegye. Az olyan égő, amikor nagy gondolatok kifejtését nem bírja valaki a magyar normának megfelelőren megfogalmazni.
Kivételt képeznek a diszgráfiások, de ez már más kérdéskör.
nem, csak a 3 szó, aminek elírásától kimenekülök a világból. hentai topigot olvasgatva meg olyan kellemes érzések túdultak fel bennem, mint a régi szép mordukos időkben, ha érted, mire gondolok
-
Így első blikkre spontán vizsgaidőszaki idegroham.
Az első spoilert tudom értelmezni... hellyel-közel.
A második viszont... csak nekem magas, h mit akarsz vele mondani?
A második viszont... csak nekem magas, h mit akarsz vele mondani?
-
beküldve: 2011-05-18 15:26:11
(#42091) értelmetlen utópisztikus gondolataim a netdiktatúra kereteiben
néha azon gondolkodom, hogy milyen jó lenne, ha az underageeknek külön internete lenne, nem jönnének a "nagyok internetébe" és nem b@sznák szét azt
aztán mondjuk 16tól láthatnák a "valódi netet", de nem változtathatnák azt meg (komment, vid hozzáadás, bármi hasnonló), aztán kérvényezhetnék a felvételüket és bizonyos kritériumok megléte esetén kapnának egy ideiglenes jogosultságot, ha a próbaidő alatt nem bírnak normálisan beilleszkedni, akko mondjuk fél évvel később újrapróbálhatnák, hátha addig lurkolnának eleget
aztán mondjuk 16tól láthatnák a "valódi netet", de nem változtathatnák azt meg (komment, vid hozzáadás, bármi hasnonló), aztán kérvényezhetnék a felvételüket és bizonyos kritériumok megléte esetén kapnának egy ideiglenes jogosultságot, ha a próbaidő alatt nem bírnak normálisan beilleszkedni, akko mondjuk fél évvel később újrapróbálhatnák, hátha addig lurkolnának eleget
ilyenilyenilyenilyenilyenilyenilyenilyen
muszájmuszájmuszájmuszájmu szájmuszáj
hülyehülyehülyehülyehülye hülyehülye
köszönöm
muszájmuszájmuszájmuszájmu szájmuszáj
hülyehülyehülyehülyehülye hülyehülye
köszönöm
-
Szerk: ∂z 2011-05-18 17:08:57
Nem mondanám, hogy túl magas lennél, sőt
Köszönöm.
(= 195 cm körüli saját testmagasság)
Erre is azt tudom mondani, h mivel valószínüleg fiú vagy,ezért egyáltalán nem gáz.
És még egyszer srry, h szétoffoltuk a Hentai témát...
-
Szerk: C-san 2011-05-18 05:57:07
Gratulálok Nektek!;)
Köszönöm
Áthoztam a Hentai témából, Cari-san:
Ezért irigyellek, csak mert én meg a 175 centimmel túl magas lánynak tartom magam.
Nem mondanám, hogy túl magas lennél, sőt
Bár igaz, hogy személyes érintettség okán elfogult vagyok ebben a kérdésben
(= 195 cm körüli saját testmagasság)
Szerk: alister 2011-05-17 19:21:42
beküldve: 2011-05-17 00:47:45
(#42088) Én nagyon örülök h elmentem, két napra, nagyon jól éreztem magam bár mondjuk a szombat sztem jobb volt, ami valszeg a jobb időnek tudható be, de nekem a vasárnappal se volt semmi bajom, sőt még sajnálom is, h olyan 4 körül már el kellett mennem, merthát nekem, szegény vidéki léleknek még haza is kell jutnia, ráadásul "szerencsémrre" másnap még suliba is kell mennem...hurrá
nah, de szóval, sztem nagyon jó volt, akinek meg most nem teccett, ettől még jöjjön el következőleg, hátha jobban érzi majd magát ^^
nah, de szóval, sztem nagyon jó volt, akinek meg most nem teccett, ettől még jöjjön el következőleg, hátha jobban érzi majd magát ^^
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)
Szerk: Kotoko 2011-05-17 00:48:17
Gratulálok Nektek!;)
Sajnálom, hogy nem mentem el Conra, ma meg is kaptam a fejmosást az egyik barátnőmtől. De majd nyáron!^^
beküldve: 2011-05-16 22:33:58
(#42086) No.Én is egy egész fasza kis cont tudhatok magam mögött.Yavennal,zabpehellyel és Yoroival össze is futottam.Jobbanmondva velük tuti.Meg a nevek is beugranak még így pár nap elteltével.
Yaven a jegyét sikeresen átvette,ahogy ígértem.Persze hosszas telefonálgatás után sikerült a találkozót összehozni,mivel hiába is csörög nállam a mobil,sosem hallom meg,max ránézek telóra 10 perc elteltével,h jéé,kerestek engemet? De legalább kitaláltuk,h ki kicsoda.Telefon rulz!
Na B'z Tak Matsumoto cosplay letudva,kb 5-6 személy nézett meg,tré lett,igen,tudom.Következő alkalommal animéset kéne.JRock és Visual Kei cosplayer volt vagy 4 darab összesen? Hee? Vátdöfákk? Hóli sit.
Aki kereset,az engem max csak délelőtt ismert (volna) fel,talált meg,délután átvedlettem megintcsak Tak cosplaybe,igaz,elég egyedi lett,Monster's garage verziót hoztam össze gyorsan.Max a napszemüvegről esett le pár tagnak,h na ő volt Souichiro.Idijóta egy figura,annyi biztos.Vagy nem is az.
Néhány negatívum.
Vampire Knight,lehet köpködni,kúrva anyátokozni,meg fújjogni,de én szeretem.És én idióta,nem készítettem egyetlen egy Vampire Knightos képet sem,szekszi Rima,meg Yuuki-chanokról.Hüp-hüp.Am volt egy frankó "Fate-stay night" Rin,plusz a pap csávó is ott volt,de róluk sem készült fotó,mert bealudtam,vagy fasz tuggya mi volt velem.Biztos a "majd holnap még itt lesznek" felfogásban élve hittem,h másnap készíthetek még képeket róluk.
A szállásról meg...borzalmasan telt a kibaszott éjszaka! Ordítozó,meg drogozó,füvező,sikítozó,alk esz,ajtócsapkodó anime fan klubbal voltunk egy szálláson és ugyebár aludni...jó lett volna,de ilyen körülmények között...képtelenség.És a hét többi része munkával telt,így a hétvégi lazulós-Conozós szombat este "k***a anyátokra csapkodjátok az ajtót","sikítozzatok köcsögök" felkiáltásokkal telt részemről,meg a többi szenvedő alany részéről is.Úgy hajnali egyig biztosan.Hajnali háromkor ébredés nagy lábdobogásra,valamelyik alkesz picsa végigordította a folyosót,én meg a fejét csak majdnem téptem le.Szal részemről vasárnapra az idegbeteg fej alap felszerelés lett.
Ennek ellenére valamelyik Conra még megyek az idén.Háté,Szenttehén,a sör nincsenelfelejtve,csak én lusta voltam egész hétvégén,meg a fentebb említett 3 mangafanos tagon kívül nagyon senkit sem ismertem fel.
Yaven a jegyét sikeresen átvette,ahogy ígértem.Persze hosszas telefonálgatás után sikerült a találkozót összehozni,mivel hiába is csörög nállam a mobil,sosem hallom meg,max ránézek telóra 10 perc elteltével,h jéé,kerestek engemet? De legalább kitaláltuk,h ki kicsoda.Telefon rulz!
Na B'z Tak Matsumoto cosplay letudva,kb 5-6 személy nézett meg,tré lett,igen,tudom.Következő alkalommal animéset kéne.JRock és Visual Kei cosplayer volt vagy 4 darab összesen? Hee? Vátdöfákk? Hóli sit.
Aki kereset,az engem max csak délelőtt ismert (volna) fel,talált meg,délután átvedlettem megintcsak Tak cosplaybe,igaz,elég egyedi lett,Monster's garage verziót hoztam össze gyorsan.Max a napszemüvegről esett le pár tagnak,h na ő volt Souichiro.Idijóta egy figura,annyi biztos.Vagy nem is az.
Néhány negatívum.
Vampire Knight,lehet köpködni,kúrva anyátokozni,meg fújjogni,de én szeretem.És én idióta,nem készítettem egyetlen egy Vampire Knightos képet sem,szekszi Rima,meg Yuuki-chanokról.Hüp-hüp.Am volt egy frankó "Fate-stay night" Rin,plusz a pap csávó is ott volt,de róluk sem készült fotó,mert bealudtam,vagy fasz tuggya mi volt velem.Biztos a "majd holnap még itt lesznek" felfogásban élve hittem,h másnap készíthetek még képeket róluk.
A szállásról meg...borzalmasan telt a kibaszott éjszaka! Ordítozó,meg drogozó,füvező,sikítozó,alk esz,ajtócsapkodó anime fan klubbal voltunk egy szálláson és ugyebár aludni...jó lett volna,de ilyen körülmények között...képtelenség.És a hét többi része munkával telt,így a hétvégi lazulós-Conozós szombat este "k***a anyátokra csapkodjátok az ajtót","sikítozzatok köcsögök" felkiáltásokkal telt részemről,meg a többi szenvedő alany részéről is.Úgy hajnali egyig biztosan.Hajnali háromkor ébredés nagy lábdobogásra,valamelyik alkesz picsa végigordította a folyosót,én meg a fejét csak majdnem téptem le.Szal részemről vasárnapra az idegbeteg fej alap felszerelés lett.
Ennek ellenére valamelyik Conra még megyek az idén.Háté,Szenttehén,a sör nincsenelfelejtve,csak én lusta voltam egész hétvégén,meg a fentebb említett 3 mangafanos tagon kívül nagyon senkit sem ismertem fel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-05-16 03:09:02
(#42085) Nekem bejött ez a con (jobban, mint pár korábbi). Szombaton a társaság és a hangulat gyilkos volt (főleg szegény Yaven-csan vérét szívtuk, de körbe ment az adok-kapok), vasárnap meg inkább a programokra helyeztem a hangsúlyt.
Mintegy mellékesen megnyertem a conos novellaversenyt original kategóriában, Fiszi két díjat is nyert rajzolással (képregény meg helyben rajzolás, ha jól rémlik), Alice meg egyenesen kasszírozott (két cosplay meg egy plakátrajzolási díj, ha minden igaz).
Mintegy mellékesen megnyertem a conos novellaversenyt original kategóriában, Fiszi két díjat is nyert rajzolással (képregény meg helyben rajzolás, ha jól rémlik), Alice meg egyenesen kasszírozott (két cosplay meg egy plakátrajzolási díj, ha minden igaz).
Szerk: alister 2011-05-16 03:09:39
beküldve: 2011-05-15 23:56:50
(#42084) Azt kell mondjam... Együtt érzek.
Életem legrosszabb conja volt a mostani.
Pontosan nem tudom miért, szerintem bennem van a hiba...
vagy lehet, hogy nem...
Szombat az jó volt, jó idő, ki lehetett ülni, nemgond.
De ma....
legyen annyi elég, hogy 3kor eljöttem haza...
Ha a következő is ilyen rossz lesz, akkor velem van a baj XD
Ezzel mondjuk egyet értek.
Életem legrosszabb conja volt a mostani.
Pontosan nem tudom miért, szerintem bennem van a hiba...
vagy lehet, hogy nem...
Szombat az jó volt, jó idő, ki lehetett ülni, nemgond.
De ma....
legyen annyi elég, hogy 3kor eljöttem haza...
Ha a következő is ilyen rossz lesz, akkor velem van a baj XD
Jó a fangirl/boy részrel egyetértek....
De ha van egy baráti társaságod akkor szerintem simán élvezheted a cont és nem kell azokra odafigyelni...Azok a fanok engem is
De ezek miatt nem fogom kihagyni azt az élményt amiben részem volt a haverokkal....
De ha van egy baráti társaságod akkor szerintem simán élvezheted a cont és nem kell azokra odafigyelni...Azok a fanok engem is
idegeltek nameg a sok szaszke
De ezek miatt nem fogom kihagyni azt az élményt amiben részem volt a haverokkal....
Ezzel mondjuk egyet értek.
MIANEVED?!
beküldve: 2011-05-15 23:29:34
(#42083) EDIT: bazmeg, Jézus
Te ba."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885