Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ott van a "Manga" kategóriában.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-22 22:36:08
(#42140) Csütörtökön party on maximum?
Ki van már találva helyszín?
Nem sokára születésnapom, úgyhogy készülhetünk úgy is, hogy arra iszunk
Ki van már találva helyszín?
Nem sokára születésnapom, úgyhogy készülhetünk úgy is, hogy arra iszunk
no pussy, just the dicks
beküldve: 2011-05-22 21:57:34
(#42139) Na de komolyan : nem találom ,,A kérdés ami agyunkra megy : mi az a manga ?" topicot..vagy elnémult
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Szerk: Vízi~Majom 2011-05-22 22:05:17
Én ébresztőnek állítanám be ezt:
[Link]
Csak én még le vagyok ragadva a kőkorszakba, egy olyan szar telefonnal, amire nem lehet feltenni zenét XD
[Link]
Csak én még le vagyok ragadva a kőkorszakba, egy olyan szar telefonnal, amire nem lehet feltenni zenét XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Oké, de akkor sincs használva.
Ha meg az a kérdés, hogy egyáltalán miért van beállítva bármi is. Azért mert a gyári ultragáz. De nagyrészt magamnak.
Nézem facbúkot, kiírva "Azzi-szama Pestre jön - Bársony Dávid invited you" én meg "bááááázmmmeg ezt a kettébaszott gecinagy nyomorékot bazmeg ilyen nincsen basszadmeg, érted, hogy ilyen nincs" de mielőtt kibasztam volna az ablaküveget az egérrel rájöttem, hogy erről már beszéltem itt.
Ezek szerint legutoljára nem jött ki minden. Utórengések, heh.
Najó, ha már belekezdtem akkor folytatom a nyavajgást. Szóval gondoltam nem baszom el a teljes vasárnapot, hazaérek korán. De picit túl koránnak minősült az a háromnegyed 11, főleg ha hozzáadjuk a másfél órás utat. Ha rendezzük az egyenletet észrevehetjük, hogy kábé pont a legnagyobb forróságban sikerül hazaérnem és sétálnom a betonfos pesten. És ahogy elnéztem a vonaton metrón buszon, én voltam az egyetelen olyan gyökér aki nem vitt magával vizet. Nagyonjó.
//update: egy idióta (frrriieendz) meg most küldött át egy adag betűt valóvilág után szabadon "lektorájjá" névvel. Hjajistenem.
Ha meg az a kérdés, hogy egyáltalán miért van beállítva bármi is. Azért mert a gyári ultragáz. De nagyrészt magamnak.
Nézem facbúkot, kiírva "Azzi-szama Pestre jön - Bársony Dávid invited you" én meg "bááááázmmmeg ezt a kettébaszott gecinagy nyomorékot bazmeg ilyen nincsen basszadmeg, érted, hogy ilyen nincs" de mielőtt kibasztam volna az ablaküveget az egérrel rájöttem, hogy erről már beszéltem itt.
Ezek szerint legutoljára nem jött ki minden. Utórengések, heh.
Najó, ha már belekezdtem akkor folytatom a nyavajgást. Szóval gondoltam nem baszom el a teljes vasárnapot, hazaérek korán. De picit túl koránnak minősült az a háromnegyed 11, főleg ha hozzáadjuk a másfél órás utat. Ha rendezzük az egyenletet észrevehetjük, hogy kábé pont a legnagyobb forróságban sikerül hazaérnem és sétálnom a betonfos pesten. És ahogy elnéztem a vonaton metrón buszon, én voltam az egyetelen olyan gyökér aki nem vitt magával vizet. Nagyonjó.
//update: egy idióta (frrriieendz) meg most küldött át egy adag betűt valóvilág után szabadon "lektorájjá" névvel. Hjajistenem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-05-22 20:57:40
Így kéne reagálnia mindenkinek, de helyette csak OMGWTF fejeket kapok, meg lemondó tekinteteket
A tied is adja, mondjuk ezekkel a duruzsolós vokálokkal sose fogok megbarátkozni, transzvesztita prostik jutnak róla eszembe
A tied is adja, mondjuk ezekkel a duruzsolós vokálokkal sose fogok megbarátkozni, transzvesztita prostik jutnak róla eszembe
Ha meg régi csengőhang, akkor random breakdown. A banda amúgy tucatszar, de ez epic
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-05-22 19:43:29
én igyekszem de hát heti 3x járok rajztanárhoz közben most felvételiztem vesekövem volt most eltört 3 ujjam és nincs időm még külön nyelvtant tanulni de próbálok helyesen írni.
am ebben nagyon sok hiba volt??
am ebben nagyon sok hiba volt??
Ne haragudj, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.
Az, hogy rajztanárhoz jársz, ráadásul heti 3 alkalommal is, becsülendő dolog. De ez még nem okozhat olyan agyi kimerültséget, hogy ez meggátoljon a helyes fogalmazásban. A vesekövedért részvétem, de...
A hibáidba nem megyek bele, ha jól láttam Sütiszörny már megelőzött.:) Mindenesetre, hogy nehogy azt hidd, hogy én vagyok itt a gonosz boszorka: azért remélem egyszer majd minden menni fog, még a helyesírás is!;) Sok sikert!
- 11 éves korom óta 60-70%-ban látássérült vagyok
- egy orvosi szerkezet van a testemben, ami segít abban, hogy a fölösleges agyvíz, ami a gerincvelőmben termelődik, ne robbantsa szét az agyam (lásd: shunt)
- emellett epeköveim vannak - szerencsére már csak emlékben a polcon, mert kioperálták őket az epehólyagommal együtt
... Mégis úgy érzem képes vagyok ezekkel a problémákkal együtt is odafigyelni arra, hogy érthetően írjam meg a mondandómat. Az ilyen dolgok nem válhatnak kifogássá. (Remélem nem is annak szántad.
- egy orvosi szerkezet van a testemben, ami segít abban, hogy a fölösleges agyvíz, ami a gerincvelőmben termelődik, ne robbantsa szét az agyam (lásd: shunt)
- emellett epeköveim vannak - szerencsére már csak emlékben a polcon, mert kioperálták őket az epehólyagommal együtt
... Mégis úgy érzem képes vagyok ezekkel a problémákkal együtt is odafigyelni arra, hogy érthetően írjam meg a mondandómat. Az ilyen dolgok nem válhatnak kifogássá. (Remélem nem is annak szántad.
A hibáidba nem megyek bele, ha jól láttam Sütiszörny már megelőzött.:) Mindenesetre, hogy nehogy azt hidd, hogy én vagyok itt a gonosz boszorka: azért remélem egyszer majd minden menni fog, még a helyesírás is!;) Sok sikert!
HT; The Acacia Strain - JFC:
*o* Hát ha valakinek így szólalna meg a telefonja mellettem valamelyik tömegközlekedési alkalmatosságon, azt hiszem spontán összeélvezném magam.
Hanon csengőhangja:
Szeretem.
De amúgy... Azt kérded miért használunk csengőhangokat, igaz?
De Neked is be van állítva egy nem gyárilag rárakott csengőhang.
Oké, tudom lenémítod, megmit tudom én, de akkor is beállítottad.:)
Egy ideig a régi telefonomon meg az Elvenpath volt a csengőhangom. 23 másodpercet valahogy sosem sikerült kivárniuk a kedves hívóimnak, pedig hát onnan...*megborzong*De Neked is be van állítva egy nem gyárilag rárakott csengőhang.
Oké, tudom lenémítod, megmit tudom én, de akkor is beállítottad.:)
Dz kontra Hanon. Ez még mindig nagyon jó.
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-05-22 19:38:53
hát fórumtalin rendszeresen előjön az én feláldozásom, de ha azt nem is, azt megnézheted, ahogy butára iszom magam és hülyét csinálok magamból
Azjó. Én meg de utálom, hogy immunis vagyok az alkoholra.
Ellenben szeretek vele dicsekedni. Hehe.
Hanon: Ha eljössz, én felnyitom Dzt
Ennyire azért ne hiányozzak. Megamúgyis, ilyen szúrós napfényben ki nem teszem a lábam. Már csak elvből sem.
Nem, leginkább olyan skótkockás pizsamanadrágokat, régen még bicikliláncom is volt rájuk, csak elhagytam, de jobb is, mert mindig zörgött, amikor leültem
Az metál. : D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-05-21 17:13:15
(#42133) Valaki nem tudja esetleg,hogy hol lehet megnézni azt az AMV-t amit több ország csinált és sok rövidből állt ?
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
Ennyit kb. én is kikövetkeztettem a nevéből meg a képekből amiket találtam róla, de azért kösz a rövid ismertetőt róla^^
Háté:
Nem is igazán feltételeztem mást...
Háté:
nem viccel
Nem is igazán feltételeztem mást...
-
Szerk: C-san 2011-05-21 12:19:49
Erősen süti függő. Gyakran jár elvonókra, bár nem sokat segítenek neki.
Nekem egyik se teccik és az avataraitok is csúnyák.
Még jó, hogy a te véleményed irrelevánsHanon
De legalább tudom, hogy nem csőnacit hordasz. Akkor olyan térdetverdesős seggű vagy miamenő?
Nem, leginkább olyan skótkockás pizsamanadrágokat, régen még bicikliláncom is volt rájuk, csak elhagytam, de jobb is, mert mindig zörgött, amikor leültemSütiszörny
Ne viccelődjünk ilyennel.
nem vicceli let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-05-21 11:54:00
...butára iszom magam...
Ne viccelődjünk ilyennel. Nekem épp tegnap kellet támogatnom egy ilyen barátnőmet. Hát nem túl kellemes élmény...
-
hát fórumtalin rendszeresen előjön az én feláldozásom, de ha azt nem is, azt megnézheted, ahogy butára iszom magam és hülyét csinálok magamból
-
ahá. most már legalább sejtem, mi az egyik meghívóm.
Azaz Igazából jöhetnél te is (Pestre, a találkozóra, whatever), akár máskor is (amikor itt vagyok)de behalok, lebaszott a fészbúk
Szokták. Engem a Hotdog szokott megdobni. Mindig akkor, amikor megbeszélem magammal, hogy végre törlöm magam onnan. Ijesztő. Hanon: Ha eljössz, én felnyitom Dzt
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2011-05-20 22:06:36