Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez a pálmalevél cucc, valami olyasmi, hogy indiában asszem, minden embernek személyre szólóan meg van írva a sorsa, egy-egy pálmalevélen, amik valami templom féleségben vannak. A sorsokat meg asszem szerzetesek írták még húdebaromikurvarégen.
Valami ilyesmi, ha jól emlékszek rá.
Update (neten találtam):
"Évezredekkel ezelõtt - a szentek korában - amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak. Napjainkban féltve õriznek sok millió különleges pálmalevelet titkos könyvtárakban Indiában, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak.
Ezek közül méltán a legkiemelkedõbbek azok az írások, amelyek MA ÉLÕ emberek életérõl, részletes életútjukról íródtak születésüktõl egészen az utolsó napjaikig. A legmegdöbbentõbb az, hogy ezek az emberek az élet legkülönbözõbb területein alkotnak, legtöbbjük teljesen átlagos ember - legalábbis õk, s a környezetük talán eddig ezt gondolták.
A pálmalevelek keresésében az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének égisze alatt több mint 220 ember vesz részt hazánkban és Indiában, hiszen kb. 110 millió ma élõ embernek van pálmalevele, melyek mintegy 200 titkos könyvtárban helyezkednek el India szerte, tehát rendkívül összetett a feladat.
A találati arány átlagosan 92%, azaz 100 emberbõl 92 embernek van rá esélye, hogy megtalálja a pálmalevelét, mivel általában azok az emberek érzik, hogy kerestetniük érdemes, akiknek valóban van egy, vagy ritkább esetben akár több pálmalevelük is.
Magyarországon mintegy 162 ezer embernek létezik pálmalevele."
Valami ilyesmi, ha jól emlékszek rá.
Update (neten találtam):
"Évezredekkel ezelõtt - a szentek korában - amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak. Napjainkban féltve õriznek sok millió különleges pálmalevelet titkos könyvtárakban Indiában, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak.
Ezek közül méltán a legkiemelkedõbbek azok az írások, amelyek MA ÉLÕ emberek életérõl, részletes életútjukról íródtak születésüktõl egészen az utolsó napjaikig. A legmegdöbbentõbb az, hogy ezek az emberek az élet legkülönbözõbb területein alkotnak, legtöbbjük teljesen átlagos ember - legalábbis õk, s a környezetük talán eddig ezt gondolták.
A pálmalevelek keresésében az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének égisze alatt több mint 220 ember vesz részt hazánkban és Indiában, hiszen kb. 110 millió ma élõ embernek van pálmalevele, melyek mintegy 200 titkos könyvtárban helyezkednek el India szerte, tehát rendkívül összetett a feladat.
A találati arány átlagosan 92%, azaz 100 emberbõl 92 embernek van rá esélye, hogy megtalálja a pálmalevelét, mivel általában azok az emberek érzik, hogy kerestetniük érdemes, akiknek valóban van egy, vagy ritkább esetben akár több pálmalevelük is.
Magyarországon mintegy 162 ezer embernek létezik pálmalevele."
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-06-18 07:38:53
Szerk: C-san 2011-06-18 06:39:10
Most csak miattad én is nekiálltam egy gyakorikérdések maratonnak.
De egy fél órája meredten bámulom ezt az oldalt és próbálom megérteni az univerzumot.
...mi az isten kurvafasza van a pálmafalevéllel?...
kicsit bepánikoltam
Közben amúgy kémlelem mondófórumot.
Bazmeg. Ír oda manapság a staffon kívül más is? =DDDDDDD
úúússsáágggírock.
De egy fél órája meredten bámulom ezt az oldalt és próbálom megérteni az univerzumot.
...mi az isten kurvafasza van a pálmafalevéllel?...
kicsit bepánikoltam
Közben amúgy kémlelem mondófórumot.
Bazmeg. Ír oda manapság a staffon kívül más is? =DDDDDDD
úúússsáágggírock.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-06-18 02:02:38
nekem nincs is biciklim, de ez nem akadályoz semmiben
gyakorikérdéseken a dohányzás témakörön szakadok azóta, hogy hazaértem, imádom ezt az oldalt
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Úristen. Kicsit nyálfoltos lett a monitor.
Jut eszembe. Nekem a szó szoros értelmében elrohadt a biciklim. Lol.
A legnagyobb baj Rainbow Dashel az, hogy minden második pofavágása prájszlessz, és nem győzőm screenshotolgatni az avatar-materialokat.
Jut eszembe. Nekem a szó szoros értelmében elrohadt a biciklim. Lol.
A legnagyobb baj Rainbow Dashel az, hogy minden második pofavágása prájszlessz, és nem győzőm screenshotolgatni az avatar-materialokat.
nyár van, mindenki biciklizik
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-06-17 19:27:58
(#42179) Már megint rohadt nagy pangás van!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-16 23:19:06
(#42178) Felmentem mondo fórumra, megnézni mi lett a helyből.
Utolsó postom dátuma 2010.10.08. 14:04:39 LOL
És akkor is csak valami enyhe flémvór szerűség indult el valami miatt, szóval nem érdemi hozzászólások az utolsó postjaim. Hát ez. Skandallum.
Utolsó postom dátuma 2010.10.08. 14:04:39 LOL
És akkor is csak valami enyhe flémvór szerűség indult el valami miatt, szóval nem érdemi hozzászólások az utolsó postjaim. Hát ez. Skandallum.
például
gyere emesére, mostazonnal, fontosat kell mondanom
gyere emesére, mostazonnal, fontosat kell mondanom
Mármint. Átláccó?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2011-06-16 00:28:37
(#42175) néha olyan mintha buborék lennék
beküldve: 2011-06-16 00:17:53
(#42174) Persze. Azért mert másnál sem működik
beküldve: 2011-06-15 22:09:27
(#42172) Halihóó!valaki meg tudja mondani nálam miért nem működik a "Fórum" gomb??
meh....