Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Igen-igen.
Nállam eddig a 3. szint volt a max,ahova eljutottam és ott általában benyomnak valami olyan dalt,aminek a megfejtése tutira Japánul van leírva,nesze hülyegyerek,találd meg,melyik nóta az,amit éppen játszanak,énmeg persze,hogy Japánúú nemtudok.Azért többnyire jó helyen keresgélek ilyenkor,csak mindig mellékattintok...
ápdét: 3. szint egy fenét! Előbb sikerült a 4. szintig eljutnom,majd a 5.-nél bukta,mert nem vágom a japán írásjeleket!
ápdét sokaggyára: 7. szint is sikeresen letudva.A 8. szintnél az ismert szisztémának hála kiestem.Rá is hagyom mára a B'z gémelést.
Nállam eddig a 3. szint volt a max,ahova eljutottam és ott általában benyomnak valami olyan dalt,aminek a megfejtése tutira Japánul van leírva,nesze hülyegyerek,találd meg,melyik nóta az,amit éppen játszanak,énmeg persze,hogy Japánúú nemtudok.Azért többnyire jó helyen keresgélek ilyenkor,csak mindig mellékattintok...
ápdét: 3. szint egy fenét! Előbb sikerült a 4. szintig eljutnom,majd a 5.-nél bukta,mert nem vágom a japán írásjeleket!
ápdét sokaggyára: 7. szint is sikeresen letudva.A 8. szintnél az ismert szisztémának hála kiestem.Rá is hagyom mára a B'z gémelést.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-06-15 23:27:22
...nem egyeztetünk időpontot? :<
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
?
Örülök, h ezek szerint te is megnézted a blogomat. De megkérdezhetem, h mit akarsz ezzel, h bemásoltad ide az üdvözlő szövegemet?
edit: Vagyis asszem látom már... sorry a baki miatt, már kijavítottam.
Örülök, h ezek szerint te is megnézted a blogomat. De megkérdezhetem, h mit akarsz ezzel, h bemásoltad ide az üdvözlő szövegemet?
edit: Vagyis asszem látom már... sorry a baki miatt, már kijavítottam.
-
Szerk: C-san 2011-06-15 16:49:26
"Üdvözlök minden yuri rajongót az blogomon."
^
Itte.
^
Itte.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
ezt beszéljük meg személyesen
Úristen.
De de de de. Ez így nehéz. Abszolúte nem vagyok ismeretes az átírás nélküli címekkel.
De azért imádlak~
De de de de. Ez így nehéz. Abszolúte nem vagyok ismeretes az átírás nélküli címekkel.
De azért imádlak~
beküldve: 2011-06-13 10:49:52
(#42164) LOOOOOL
Mit találtam?
Na mit?
Nemmondommeeeeeeeeeeeg!
Na jó,legyen?
B'z dalfelismerő játék,kicsiknek (azaz B'z dalokban nem jártas egyéneknek) és nagyoknak (vagyis B'z fanoknak)
[Link]
A mezőben katt a Game-re,majd a 2. It's showtime ~Extreme ver~ szövegre is katt.
Kellemes kínlódást és szórakozást
Mit találtam?
Na mit?
Nemmondommeeeeeeeeeeeg!
Na jó,legyen?
B'z dalfelismerő játék,kicsiknek (azaz B'z dalokban nem jártas egyéneknek) és nagyoknak (vagyis B'z fanoknak)
[Link]
A mezőben katt a Game-re,majd a 2. It's showtime ~Extreme ver~ szövegre is katt.
Kellemes kínlódást és szórakozást
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-06-09 20:39:04
(#42163) Valaki tudna segíteni megrendeltem egy csomó dolgot webbolt-on és még mindig ot van baloldalt a lista az normális???
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-06-08 15:50:20
(#42162) Csináltam egy blogot (yuri témában) és akinek van a blog-vezetésről tapasztalata annak hálás lennék némi tippért. Előre is köszönöm.
Egyenlőre eddig jutottam.
Egyenlőre eddig jutottam.
Csak tegnap indítottam sz'al...
-
zsidó
Necro: Én erről sajnos lecsúsztam, lusta voltam eddig jegyet venni, a közeljövőben meg nem lesz rá ötezrem. Gyere inkább te is Dahliara, az ingyenes lesz (és ezért valsz annyian lesznek, mint az oroszok, bár lesz face control állítólag)
Necro: Én erről sajnos lecsúsztam, lusta voltam eddig jegyet venni, a közeljövőben meg nem lesz rá ötezrem. Gyere inkább te is Dahliara, az ingyenes lesz (és ezért valsz annyian lesznek, mint az oroszok, bár lesz face control állítólag)
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-06-01 16:28:12
Háté! Néköd van-e már jegyed BMTH-re, vagy jössz-e egyáltalán?
Elég lazán vettem a dolgot, aztán most meg kiderült, hogy már csak kb 30 darab jegy van.
Elég lazán vettem a dolgot, aztán most meg kiderült, hogy már csak kb 30 darab jegy van.
Mondjuk legkésőbb szombaton tuti el tudok menni venni, de azért összeteszem a kezem, hogy addig ne vigyék el.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-05-31 22:40:21
(#42159) ejj de rühellem ezt a meleget. egyszer jelenek meg valahol szoknyában "ez nem illik az imidzsedhez". bazeg. thx for the feedback.
V meanwhile awesome avatar is awesome
V meanwhile awesome avatar is awesome
Szerk: Hanon 2011-05-31 22:40:50
Mondanám, hogy nem költöttem volna el kétezer-ötszáz forintot arra, hogy együnk kínait és sörözzünk, de emlékszem még a kétezer forintra, amit te befektettél életem első mangájára. Meg mer nem akarom, hogy megint lezsidózz.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
not
én oda többet nem megyek
de nyáron elvihettek kocsmázni, azt megengedem
én oda többet nem megyek
de nyáron elvihettek kocsmázni, azt megengedem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-05-31 17:30:11