Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ha komolyan veszed az itt folyó társalgást, az sokkal inkább alapoz minden vádat, mint az, amit ide véres verejtékkel összeírtunk
vagy valami ilyesmi
vagy valami ilyesmi
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-06-28 12:58:14
beküldve: 2011-06-28 12:52:19
(#42200) Sokan gondolják az animésekről, hogy idióta állatkák, amikor egy-egy ilyen beszélgetést végigolvasok bizony úgy érzem ez a vád nagyon is megalapozott. Következtetéseket levonni egymásról egy 400 karakteres post után szánalmas, ugyanúgy ahogy előítéletesen kezelni más embereket. Le hülyeségezni más hobbykat anélkül, hogy egyetlen olyan emberrel is beszélgettünk volna. Csak gratulálni tudok, igazán emelt színvonalú az itt folyó társalgás, így tovább! :)
Gondoltam egy számra. Nem. Mégsem. "I know you want to be canadian, please."
beküldve: 2011-06-28 03:28:53
(#42199) Váó. Feljövök egy hét után, hogy azt lássam, hogy kong az ürességtől az offtopic. Szép.
Livestreams are fun. Az időeltolódás meg a világ legjobb dolga. "Lesz ez este 8kor. Ja EDTben."
A puskás ferenc stadion következik.
A mi következik?
A micsoda?
A puskás fe-
*fwoosh*
A moszkva viszont még nincs aktualizálva. Höh.
Livestreams are fun. Az időeltolódás meg a világ legjobb dolga. "Lesz ez este 8kor. Ja EDTben."
A mi következik?
A micsoda?
A puskás fe-
*fwoosh*
A moszkva viszont még nincs aktualizálva. Höh.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
én a helyedben kilőném az agyvelőm.
nincs több probléma.
meséld már el nekem az értékrended légyszíves. mi kúl, mi nem kúl, mi alapján. nagyon érdekel. mert eddig teljesen kaotikus, és csak egy értelmileg sérült ember képét festi le.
légyszike.
nincs több probléma.
meséld már el nekem az értékrended légyszíves. mi kúl, mi nem kúl, mi alapján. nagyon érdekel. mert eddig teljesen kaotikus, és csak egy értelmileg sérült ember képét festi le.
légyszike.
beküldve: 2011-06-21 12:13:36
(#42197) A Tom Crusie-ig értettem ezt a poént.
Mi az a Nightmare Moon?
Mi az a Nightmare Moon?
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
én a helyében kilőném magam a holdra, ott lenne vele egy döglött bána, tom krúz és nightmare moon
-
pffft, a blogírás, akármiért is történik, szégyen.
A helyedben nyitnék egy külön blogot, ahova csak a rageléseimet írnám le, ha olyan hűdenagyonmérgesvagy szépen felmennél oda, kiírnád magadból, így lenne egy tök jó ragegyüjtemény +vicces lenne hónapok múlva visszaolvansi éppen min húztad fel magad.
Mellelseg nekem még mindig semmi bajom a dohányosokkal, ahhoz képest, hogy ráadásul edge vagyok.
Látszik hogy fáj a fejem mint z állat, a monitort is alig látom, azt se tudom mit írok.
Mellelseg nekem még mindig semmi bajom a dohányosokkal, ahhoz képest, hogy ráadásul edge vagyok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
+1, az összes dohányos buzi
kedves fiúkkal ismerkednék Pest környékén am
kedves fiúkkal ismerkednék Pest környékén am
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nagyon menő lett mostanában ez a fos zene! :/
Szomorú
Szomorú
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-06-20 21:31:24
(#42189) megint felkúrtam a saját agyam HAAHAAAHA
de igen a fű drog, és igen, egy geci vagy ha cigizel, és nem, pont leszarom hogy milyen nehéz leszokni és persze hogy pont nem hiszem el te kretén hogy "cak ojjankoj szívok ha ninc a közejembeny nyemdohányosz embej!!111".
megint atombombával álmodtam. az álmoskönyv szerint azt akarom hogy mindenki megdögöljön. najó, ezt most találtam ki.
NEM, lóhere, NEM vicces és nem nevezhető memenek az, hogy lefordítgatsz dolgokat. tükörfordításnak hívják. ÉS NEM VICCES ÉS LŐDD LE MAGAD DD':
miért kínzom magam bazmeg
és amúgyis végünk van bazmeg. végünk.
NINCS REMÉNY
[Link]
de igen a fű drog, és igen, egy geci vagy ha cigizel, és nem, pont leszarom hogy milyen nehéz leszokni és persze hogy pont nem hiszem el te kretén hogy "cak ojjankoj szívok ha ninc a közejembeny nyemdohányosz embej!!111".
megint atombombával álmodtam. az álmoskönyv szerint azt akarom hogy mindenki megdögöljön. najó, ezt most találtam ki.
NEM, lóhere, NEM vicces és nem nevezhető memenek az, hogy lefordítgatsz dolgokat. tükörfordításnak hívják. ÉS NEM VICCES ÉS LŐDD LE MAGAD DD':
miért kínzom magam bazmeg
és amúgyis végünk van bazmeg. végünk.
NINCS REMÉNY
[Link]
Szóval a lényeg, ha jól értelmezem; h évezrdekkel ezelött élő csókák leírtak valamit, ami a véletlennek köszönhetően hasonlít néhány ember életére...
Még szerencse, h én nem hiszek ilyenekben... Am meg ha ingyen tudhatnám meg a jövőmet 100%-os bizonyossággal, nekem akkor se kellene.
Még szerencse, h én nem hiszek ilyenekben... Am meg ha ingyen tudhatnám meg a jövőmet 100%-os bizonyossággal, nekem akkor se kellene.
-
akkor ez olyan, mint az asztroshow, csak emelt díjas hívás helyett ki kell csengetni 40k-t, és utána egy évet várni a válaszra
akkor már inkább felhívom a faszit a TVben, és kapok pénzenergiát is
akkor már inkább felhívom a faszit a TVben, és kapok pénzenergiát is
Szerk: Háté 2011-06-18 08:32:46