Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
akkor mostmár minden tiszta, ráérek, szal ott leszek
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ha ti kettőkor már találkoztok, akkor hogy fogom fél háromkor odaadni a bőgőt?
Az egy szerencsétlen elírás volt a részemről, mert először a talinak írtam 3 órát, de aztán rájöttem, hogy 6-kor családi összejövetelre kell mennem, szóval a találkozás időpontját egy órával előbbre állítottam, de a veled való összefutásét elfelejtettem. Szóval ez esetben fél 2 körül lenne jó találkoznunk. Már ha ráérsz. Remélem ráérsz, meg utána maradni fórumtalin is.
Dz: sajnálom, hogy nem tudsz jönni, de akkor majd a 30-ai Azzi-s mókázáson találkozunk ha minden igaz.
Csodabogár: remélem a szüleid elengednek és tudsz jönni Am. nekem rémálmom, hogy egyszer rossz vonatra szállok fel, vagy rossz helyen szállok le a jó vonatról. Hogy jutottatok el végül egyik helységből a másikba?
Szerk: Yaven 2011-07-13 22:40:25
Yaven: Én is jól megvagyok voltam már nyaralni a volt osztálytársaimmal, mentünk inni Balatonlellére de bogláron szálltunk le A forumtali szerintem okés de még a szüleimet meg kell kérdeznem
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
ha ti kettőkor már találkoztok, akkor hogy fogom fél háromkor odaadni a bőgőt?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-07-13 21:13:45
(#42256) Közérdekű közlemény:
Most vasárnap (július 17.) fórumtalit tartunk a Margitszigeten. Találkozó délután 2 órakor a Margit híd felőli szigetbejárónál, ahol a buszmegálló van. Várunk mindenkit a fórumról; nemre, korra, animés beállítottságra tekintet nélkül.
Pokrócot, innivalót, sütit, rajzfüzetet, kártyajátékot (igen Alister, az Igenis, Sötét Nagyúrra célzok ), egyebet hozzatok/hozhattok.
A régi tagoknak meg külön üzenem, hogy hiányzik a sok idiótáskodás és a Pikachu vonat-cosplayt meg kell valósítani!
Csodabogár: köszönöm kérdésed, megvagyok. Azt nem mondanám, hogy jól telik a nyaram, mert éppen az 5 hetes szakmai gyakorlatomat töltöm egy cégnél, de legalább nem mondhatom, hogy unatkozom. Veled mi újság? Remélem vasárnap tudsz jönni.
Most vasárnap (július 17.) fórumtalit tartunk a Margitszigeten. Találkozó délután 2 órakor a Margit híd felőli szigetbejárónál, ahol a buszmegálló van. Várunk mindenkit a fórumról; nemre, korra, animés beállítottságra tekintet nélkül.
Pluszban várom Bélát a basszusgitárommal, fél 2-re a Mechwart ligetbe, kicserélt húrral.
Pokrócot, innivalót, sütit, rajzfüzetet, kártyajátékot (igen Alister, az Igenis, Sötét Nagyúrra célzok ), egyebet hozzatok/hozhattok.
A régi tagoknak meg külön üzenem, hogy hiányzik a sok idiótáskodás és a Pikachu vonat-cosplayt meg kell valósítani!
Csodabogár: köszönöm kérdésed, megvagyok. Azt nem mondanám, hogy jól telik a nyaram, mert éppen az 5 hetes szakmai gyakorlatomat töltöm egy cégnél, de legalább nem mondhatom, hogy unatkozom. Veled mi újság? Remélem vasárnap tudsz jönni.
Szerk: Yaven 2011-07-13 22:37:23
Gitársamplekre állított szinti, az van benne, hehe
én is jobbkezes gitáron kezdtem, a skálák még mentek is, de az akkordok között volt pár olyan (G pl), amelyeknél azt mondtam, hogy "akurvaanyád" és inkább megcseréltem a húrokat
és azóta se tudok mást, csak pentaton skálákat meg pár akkordot
Szerk: Háté 2011-07-12 23:47:31
add inkább Necronak, tud majd rajta brokeNCYDEot játszani
Hehe, a Taking lyfe from me-ben van gitár.
Mellesleg lol, az én padawanom is balkezes, de jobb híján jobbkezesen tanítom.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
abból, amit írtam, felfogni nem sok mindent sikerült, de azt egy pillanatig se hidd, hogy bántani akartalak, vagy rád erőltetni az akaratom, erről szó sincs. tőlem azt csinálsz a pénzeddel (amiről tudom, hogy nem anyádéktól kapod), amit akarsz
De tudodmit? Ha véletlen igazad lesz és ráunok a gitárra és az a gitár neadjisten a Gibson lesz,lásd jó szívem,nekedadom ingyen
ezt meg köszönöm szépen, nemes gesztus, de nincs sok értelme nekem adni, mert balkezes vagyok, nem fogok tudni rajta játszaniadd inkább Necronak, tud majd rajta brokeNCYDEot játszani
ja nem
bár a ködgép részekkel lehet próbálkozni, biztos fontos szerepet játszik a zenében, ha külön tag kell a bandába, hogy kezelje
Szerk: Háté 2011-07-12 22:53:30
Egyszer dönt az ember valami jó dolog megvétele mellet és bmeg,nemhogy lebeszélnek róla,de még meg akarják mondnai,h mire költsem a pénzem.Jó,mi?
Miért, mit csinálsz vele, megsimogatod minden este, vagy mi?
Nem,kalapáccsal szétverem,majd a darabjait összerakom,mint a pázült.egész évre biztos lefoglalom vele magam,amolyan "neverending fun"! De várjál,van egy frankóbb ötletem,télen,amikor nagyon hideg lesz,odaadom az ingyenélőknek,h gyúccsanak be vele,ha fáznak,legalább jó cél érdekében áldozom fel a 200 rugót! A jószívűségem még a sírba visz egyszer.
Különben meg üdvözöllek a Mátrikszban,Nejó!
Az engem hol érdekel? Nem azért, mert rohadék vagyok,de mit izgat engem más baja,meg kinek "mennyi pénze van és mire" kérdések tömkellege? Én sem mutertól,meg fatertól kérem rá a pénzt,viszont jobb célra használom fel,mintha ezt a pénzt majd elbaszná az ember fasságokra.Nukleáris pogácsaszaggatóra,fikakikapó kampókézre,stb.
De tudodmit? Ha véletlen igazad lesz és ráunok a gitárra és az a gitár neadjisten a Gibson lesz,lásd jó szívem,nekedadom ingyen,még mindig jobban járok,mintha valami idiótának eladnám tízezerrel...izé száznyócvanezerrel olcsóbban ^^
Láv end písz.
Nem,kalapáccsal szétverem,majd a darabjait összerakom,mint a pázült.egész évre biztos lefoglalom vele magam,amolyan "neverending fun"! De várjál,van egy frankóbb ötletem,télen,amikor nagyon hideg lesz,odaadom az ingyenélőknek,h gyúccsanak be vele,ha fáznak,legalább jó cél érdekében áldozom fel a 200 rugót! A jószívűségem még a sírba visz egyszer.
Nem tudom, olyan nekem egy kicsit, mintha álomvilágban élnél.
Bárcsak igazad lenne...álmodni meg nem szoktam,csak ritkán,de akkor meg a fáradtságtól mindenféle baromságot.Különben meg üdvözöllek a Mátrikszban,Nejó!
Szerinted komolyan mindenki képes kidobni 100-200k-t használt hangszerre?
Az engem hol érdekel? Nem azért, mert rohadék vagyok,de mit izgat engem más baja,meg kinek "mennyi pénze van és mire" kérdések tömkellege? Én sem mutertól,meg fatertól kérem rá a pénzt,viszont jobb célra használom fel,mintha ezt a pénzt majd elbaszná az ember fasságokra.Nukleáris pogácsaszaggatóra,fikakikapó kampókézre,stb.
De tudodmit? Ha véletlen igazad lesz és ráunok a gitárra és az a gitár neadjisten a Gibson lesz,lásd jó szívem,nekedadom ingyen,még mindig jobban járok,mintha valami idiótának eladnám tízezerrel...izé száznyócvanezerrel olcsóbban ^^
Láv end písz.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-07-12 21:41:08
Gratulálok, szívből
shuttershades képeket majd tumblre meg facebookra asap
shuttershades képeket majd tumblre meg facebookra asap
Az már nagyon ciki, ha én BrokeNCYDE fan lettem, mi. Ahhoz képest hogy mennyire utáltam őket, mostmár kívülről fújom minden számukat, lol.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-07-11 23:58:54
http://www.budapestagent.com/ram mstein-budapest.html
Ez mi ez?
Az ár, emm...kétszerese a múltkorinak? Remélem elbasztam a számolást.
Remélem csak képzelődöm és ez a link nem létezik.
Ez mi ez?
Remélem csak képzelődöm és ez a link nem létezik.
Én 19 ezer-ért vettem jegyet a legjobb ülőhelyre.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
széthulló szarokra meg nem költök háromhavonta negyvenezreket,oszt a végén még az ócóbb nehogy drágább legyen,mint egy jobban összerakott LP utánzat ;)
Napi másfél-két óra gyakorlástó (és nem hiszem, hogy ennél többet tervezel vagy tudnál gyakorolni, ha tényleg olyan elfoglalt vagy, mint mondod) maximum akkor fog egy olcsóbb gitár szétesni, ha ütvefúróval játszol rajta. Negyvenezreket háronmhavonta meg végképp nem kell rá költeni. Én az SX stratomra (27k volt) egy forintot nem költöttem azóta, hogy megjött tavaly nyáron és soha semmi gond nem volt vele, most is csak azért lesz lecserélve, mert valószínűleg lesz pénzem valami komolyabbra
Ha meg megunom és a nyakamon marad,eladom...jó poén,de télleg,ezen jót röhögtem
Eladom ócóbban,ez is jó poén volt.Hülyeséget félretéve,egy olcsó fost biztos könnyebb eladnifőleg,h a kutyának sem kell
Nem tudom, olyan nekem egy kicsit, mintha álomvilágban élnél. Szerinted komolyan mindenki képes kidobni 100-200k-t használt hangszerre (és akkor már nem csak egy tizest engedtél), aki gitározni akar? Hidd el nekem, az "ocsó szarok" sokkal gyorsabban elmennek akárhol, mint a "komolyabb LP-k", szimplán azért, mert többen ki tudják csengetni az árukat
Szenttehén
És már legutóbb is sírtak, hogy az egész turnén csak nálunk nem volt teltház, loli let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2011-07-11 14:48:13
Tegnap voltam veszprémben a "gagyi" piacon, és ott láttam egy kurvajó kinézetű, Les Paul basszgitárt (ami még "állítólag" Ibanez is volt).
Csak két baj volt vele. Hogy basszusgitár, és hogy nem tudom hogy mennyire volt igazi Ibanez, és nem valami hamisítvány.
Utólag mikor eljöttem, már bántam hogy még az árát sem kérdeztem meg.
Csak két baj volt vele. Hogy basszusgitár, és hogy nem tudom hogy mennyire volt igazi Ibanez, és nem valami hamisítvány.
Utólag mikor eljöttem, már bántam hogy még az árát sem kérdeztem meg.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-07-11 13:09:15