Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem? Elég sok...
De ezért valami áttekintés mégis:
1. Claymore
2. Trinity Blood
3. Vampire Knight
4. Elfen Lied
5. Kuroshitsuji
...stb
továbbá még a Hetalia, de ezt nem is számozom mert annyira más mint a többi amit írtam.
Yuri:
1. Kannazuki no Miko
2. Yami to Boushi to Hon no Tabibito
3. K-ON!
4. Strawbwrry Panic
5. El Cazador de la Bruja
...stb
Am ehhez is van külön topic...
De ezért valami áttekintés mégis:
1. Claymore
2. Trinity Blood
3. Vampire Knight
4. Elfen Lied
5. Kuroshitsuji
...stb
továbbá még a Hetalia, de ezt nem is számozom mert annyira más mint a többi amit írtam.
Yuri:
1. Kannazuki no Miko
2. Yami to Boushi to Hon no Tabibito
3. K-ON!
4. Strawbwrry Panic
5. El Cazador de la Bruja
...stb
Am ehhez is van külön topic...
-
Szerk: C-san 2011-07-19 15:31:22
beküldve: 2011-07-19 15:20:28
(#42290) Oké :)
Am mi a kedvenc animéd???
Am mi a kedvenc animéd???
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 21:55:59
Engem nem zavar... csak kicsit fura volt, ennyi. De attól még tőlem azt írsz v mondasz amit akarsz.
-
Fogalmam sincs De ha zavar akkor nem köszy hanem "köszi"
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szivesen. Örülök ha segithetek *meghajlás*
Am random kérdés: Miért írod a köszit úgy h "köszy"?
Am random kérdés: Miért írod a köszit úgy h "köszy"?
-
Szerk: C-san 2011-07-19 15:15:27
De nagyon is nagy segítség,mert keresgetek mindenhol jó animéket de nem találom azt ami nagyon tetszik azon az oldalon amit most javasoltál azzon már találtam jó párat szóval tényleg nagyon köszy
Nincs mit... valószínüleg nem tünik nagy segitségnek, de szerintem ez sokkal jobb mint ha mondenék egy anime címet és azt mondanám, h nézd azt mert nekem az jön be.
-
Köszy
Sztem olvass bele a "Legutóbb láttam" topicba ott lehet találni véleményeket különböző animékről, és talán valamelyik felkelti az érdeklődésedet...
V ajánlanám figyelmedbe az animeaddicts-ot, főleg ha megvan h milyen stílus jön be neked.
V ajánlanám figyelmedbe az animeaddicts-ot, főleg ha megvan h milyen stílus jön be neked.
-
Szerk: C-san 2011-07-19 15:01:49
beküldve: 2011-07-19 13:36:12
(#42282) Ha tudok akkor javasoljatok nekem animéket,előre is köszy
Szerk: C-san 2011-07-19 08:50:18
Matt Mello társa, együtt nyomoznak Kira után.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Megkérdezhetem h ő ki? L-nek az egyik utódja?
Szégyenlem magam, h ilyet kérdezek, de hát nem láttam az animét...
-
beküldve: 2011-07-18 21:15:20
(#42278) Ne felejtsük el a number1 vörös hajú animés srácot; Matt-et sem, a Death Note-ból.
pl: Shiki-VK, Abarai Renji-Bleach, Daisuke Niwa-D.N Angel, Grell-Kuroshitsuji, Kenshin-Rurouni Kenshin, Sasori-Naruto (Gaara-t látom már írták...), Levi-D.Gray Man, Yuuta-Zombie Loan, Kai-Blood+... asszem most kapásból ennyi
edit: és majd kifelejtettem... Yagami Light (Kira)-DN
edit: és majd kifelejtettem... Yagami Light (Kira)-DN
-
Szerk: C-san 2011-07-18 10:38:20