Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát én épp most értem haza Hollandiából... meg me'k majd Balcsira és sztem ennyi elég is idén nyárra.
Persze... Ki ne szeretne úgy mégis Japánba menni?
-
Balaton. Ennyi XD
Mondjuk ahhoz képest hogy már évek óta nem voltam nyaralni, ez is több mint a semmi!
Mondjuk ahhoz képest hogy már évek óta nem voltam nyaralni, ez is több mint a semmi!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-08-05 17:22:27
(#42336) ki hova ment nyaralni??? :P tengerpart vagy hegyek, esetleeeeg valami más? dejó lenne japánba menni
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
xD
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:00:26
Azt hiszem kicsit szeretlek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-08-03 20:20:40
(#42333) Valakinek Kellenek mangás képek? ^^ ha igen írjon a emailt:eszter.lazar@t-online.hu
Természetesen INGYEN!!!
Természetesen INGYEN!!!
???? xD föld alatt?
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:01:37
nem fogsz látni, a föld alatt leszek
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Oké. Ha látlak rád köszönök.
beküldve: 2011-08-02 20:52:38
(#42329) én megyek, Diglet leszek a pokémonból
azt tervezem, hogy indulok performanszon is
azt tervezem, hogy indulok performanszon is
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Kár hogy nem jössz. Én most megyek először, te voltál már?
Hi! Én még az élők sorában vok, de épp nyaralok... szombat óta most vok elöszőr net közelben... de kit érdekel...
Am meg én elméletileg a con idején pont pesten leszek, de családi program lesz... szal nem mehetek conra
Am meg én elméletileg a con idején pont pesten leszek, de családi program lesz... szal nem mehetek conra
-
Szerk: C-san 2011-08-02 18:11:49
beküldve: 2011-08-02 17:44:06
(#42326) Ki halt mindenki!!!
Hahóó! Meg állt az élet?
Hahóó! Meg állt az élet?
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-02 17:44:44
beküldve: 2011-08-02 13:29:49
(#42325) Aha...Nem vagyok Pesti sajnos. Heves megyéből megyek oda ami eléggé messze van 2 óra vagy még több idő az utazás ki is készít Most nem indulok egyenlőre versenyre. Kösz a tanácsokat hogy hányóra felé mennyek stb...
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:00:57