Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2011-08-31 13:39:41
(#42406) "Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
a főiskolán
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Moderátor 2011-08-31 23:25:15
esetleg megtudnád mondani hogy hol? : D
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-31 23:25:04
beküldve: 2011-08-31 10:50:14
(#42403) Jejj, idén japánt fogok tanulni!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2011-08-30 19:56:21
(#42402) emberek, csak a conon lehetett vk 2-őt kapni????mert én nem tudtam elmenni vk 2 meg deathnote 11 meg kéne :(
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-08-30 18:54:43
(#42401) Üdv emberek
Közérdekű közlemény következik:
Nézzetek Haru+Guu-t. Még idejében rohasszuk le az agyunkat, mielőtt egy közoktatási intézmény megkaparithatná magának.
Közérdekű közlemény következik:
Nézzetek Haru+Guu-t. Még idejében rohasszuk le az agyunkat, mielőtt egy közoktatási intézmény megkaparithatná magának.
Létezik egy olyan dolog is, hogy "internet".
A gyengébbek kedvéért: csak azt akartam mondani, hogy nem kell megvárni amíg az animaxon adják mert lehet azt online is nézni...
A gyengébbek kedvéért: csak azt akartam mondani, hogy nem kell megvárni amíg az animaxon adják mert lehet azt online is nézni...
-
beküldve: 2011-08-29 03:10:50
(#42399) Nanát akarok nézni!!! .....de csak pénteken lesz az animaxon
Helló Anime rajongók :DD
Bal oldalt,a dumaláda nevezetű akármiben,ott ki van írva,de csak a fíling kedvéért:
MANGAFAN WEBBOLT: A hétvégi Holdfényconon kint leszünk. Új kötetek: VK2, Death Note 11. Hétfőtől a webbolt 2 hétig "zárva lesz"
MANGAFAN WEBBOLT: A hétvégi Holdfényconon kint leszünk. Új kötetek: VK2, Death Note 11. Hétfőtől a webbolt 2 hétig "zárva lesz"
Köszeeh
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-26 23:39:43
(#42397) kiragadtad a lényeget
good going, bro
good going, bro
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
menj vissza brokencydeot hallgatni
Sajnálom, azt okoskodás közben is lehet.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2011-08-26 22:11:35
te érzed magad túl okosnak, amit leírtál, az nem zárja ki azt, amit mi írtunk korábban
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-08-26 19:39:47
(#42393) Ti most szerintem nagyon el vagytok tévedve.
Hipszter = olyan ember aki megveti a tömegkultúrát, akinek minden túl "mainstream", nem szereti, ha stílusokba, szkénákba skatulyázzák, mindennek ami népszerű, ellene van, közben mégis egy csomó dolog amit csinál, klisés és már-már túlzottan elterjedt, pl a vastagkeretesszemüvegviselés.. Tehát valami ilyesféleképp tudnám megfogalmazni.
Hipszter = olyan ember aki megveti a tömegkultúrát, akinek minden túl "mainstream", nem szereti, ha stílusokba, szkénákba skatulyázzák, mindennek ami népszerű, ellene van, közben mégis egy csomó dolog amit csinál, klisés és már-már túlzottan elterjedt, pl a vastagkeretesszemüvegviselés.. Tehát valami ilyesféleképp tudnám megfogalmazni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-08-26 16:25:25
(#42392) Én már azelőtt utáltam a hipsztereket, hogy divatba jött.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885