Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Xperia X8
jaj ne legyél már ilyen birka
*simogatja a Neot*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
:<
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
(nem tudtam elmenni) Primusra
hagyjuk ezt a kamu dumát kéremalássani let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-09-27 14:07:43
(#42446) Szomorúan nyugtáztam, hogy a Rammstein koncertre már hetek óta elfogytak az állójegyek. Ez a büntetésem, amiért nem mentem el (nem tudtam elmenni) Primusra. Conra se kedv, valószínűleg társaság se nagyon. W/e.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2011-09-27 14:25:58
beküldve: 2011-09-26 23:37:52
(#42445) Most mijé? Én ha a mangáimat teljes áron el tudnám passzolni,akkor valszeg egy Tak Matsumoto signature Gibson Les Paul kijönne az árából,plusz még a rendeteg Péeskettes játékot is elpasszolnám,a pösökettővel...
Conon meg...vasárnap leszünk csak ott,VK cosplayt nyomassuk unokatesómmal,lehet köpködni Várjuk sok szeretettel a VK gyűlölőket,bézbólütő a zsebemben azé ottlesz,meg sokkoló is a biztonság kedvéé
Ja,izé passzoljam el a fasságokat,erre most költöttem el 40 ezret Xperia X8-ra.Múlt pénteken 120at Epi Les Paulra,meg Peavey Rage erősítőre...szórjuk a pénzt,b*ssza meg,azé van...
Conon meg...vasárnap leszünk csak ott,VK cosplayt nyomassuk unokatesómmal,lehet köpködni Várjuk sok szeretettel a VK gyűlölőket,bézbólütő a zsebemben azé ottlesz,meg sokkoló is a biztonság kedvéé
Ja,izé passzoljam el a fasságokat,erre most költöttem el 40 ezret Xperia X8-ra.Múlt pénteken 120at Epi Les Paulra,meg Peavey Rage erősítőre...szórjuk a pénzt,b*ssza meg,azé van...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-09-26 23:40:06
Én a figurákat is beleszámoltam. Anélkül csak kb '96-os Corsa jön ki.
Pontosabban nem számoltam bele, mert mégcsak tippelni sem tudok. A nagyok mindegyike legyen mondjuk 15, a kisebbek meg 6? Plusz a Hanonok és Kurama 2000 asszem. Nem tudom már.
Na, szóval van egy használt Opel Corsám, mondom. Jogsival nem kell veszdődni.
Őket pont szeressem.
Pontosabban nem számoltam bele, mert mégcsak tippelni sem tudok. A nagyok mindegyike legyen mondjuk 15, a kisebbek meg 6? Plusz a Hanonok és Kurama 2000 asszem. Nem tudom már.
Na, szóval van egy használt Opel Corsám, mondom. Jogsival nem kell veszdődni.
Kuramát meg azt az idegesítő picsát a HotDből igazán nekem adhatnád
Őket pont szeressem.
Szerk: Hanon 2011-09-26 22:43:58
a sok fröccsentett műanyagból meg egy jogsi csúszópénzekkel együtt
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
TUDOM HAGYJÁLMÁR MITBASZTATSZ
Igen, épp a múltkor számolgattuk, hogy a abból a kurva polcból 3000-es mangaátlaggal lassan kijönne egy használt opel corsa.
De mostmár teljes joggal pofázhatok. capiche
óóó. de laza.
Igen, épp a múltkor számolgattuk, hogy a abból a kurva polcból 3000-es mangaátlaggal lassan kijönne egy használt opel corsa.
De mostmár teljes joggal pofázhatok. capiche
nem. egyszerűen besétálok. úgyse tudok dél előtt felkelni, odaérek 1re, akkor meg már senki nem nézi, hogy van e jegyem. legalábbis eddig így volt hungexponál.
ha mégis, akkor meg felhívom haverom, aki ott vmi pincér, hogy adjon egy melós pólót és mondom, h jöttem délutáni műszakra és mi ez a sok sikítozó 12 éves
ha mégis, akkor meg felhívom haverom, aki ott vmi pincér, hogy adjon egy melós pólót és mondom, h jöttem délutáni műszakra és mi ez a sok sikítozó 12 éves
óóó. de laza.
Szerk: Hanon 2011-09-26 21:19:18
nem. egyszerűen besétálok. úgyse tudok dél előtt felkelni, odaérek 1re, akkor meg már senki nem nézi, hogy van e jegyem. legalábbis eddig így volt hungexponál.
-
de te blood on the dance floort hallgatsz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-09-26 20:30:01
(#42438) Én meg a kéccáz egyedik alkalommal is fogok rá pénzt kiadni úúúúúűűűűűáááá
Bár igaz, hogy az utóbbi időben már kicsit sme volt hozzá hangulatom, meg mostmár cska egy napra szokásom feljárni, meh.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
úgy csinálsz, mintha te nem adtál volna ki kéccáz alkalommal pénzt rá
számold ki, hogy mennyit költöttél jegyre, és szomorú leszel, én is az vagyok
számold ki, hogy mennyit költöttél jegyre, és szomorú leszel, én is az vagyok