Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
oké te nem vagy normális bár én sem mert megnéztem öhm...aszem holnap nem megyek sétálni ... de nem is anyira félelmetes ha reggel nézed.
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Ha már mindenki megnézte,én is,én is.
Ja,mire meg kellett volna "ijedni" ,addigra sajna bezártam a böngészőt.Háh,gyors reflex.
Egyébként én is megtanulhattam volna,Dz által linkekelt dolgokat megnézni...SOHA TÖBBET!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-11-05 13:21:01
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:49:38
Most már tényleg örökre megtanultam, hogy
n.e.m
k.a.t.t.i.n.t.u.n.k
o.l.y.a.n
l.i.n.k.r.e
a.m.i.t
D.Z
l.i.n.k.e.l.t
b.e
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2011-11-04 19:20:16
beküldve: 2011-10-29 22:49:38
(#42508) Kanon X Kanon koncert úgy néz ki...felejtős.
Gondoltam szólok,hátha vki keresne,de nem talál,,mert nem leszek ott és akkor nehéz lesz majd megtalálni...
Gondoltam szólok,hátha vki keresne,de nem talál,,mert nem leszek ott és akkor nehéz lesz majd megtalálni...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-10-29 10:06:45
(#42507) nope
jaj a kurva életbe, késő? mindegy
Ahhem, szóval nekem a büös életben ezidáig nem tűnt fel, 2 hete szólt barátnőm hogy a baman pidermanekhez van transcribe audio opció. Most jutottam el odáig hogy meg is nézzem.
Úristen. Nem bírom.
Nem, komolyan, tessék.
Fáj a hasam.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2011-10-25 20:55:08
(#42505) Kifejezetten nem értek veled egyet. Manapság szinte alig látni szőke hajú tizenéves fiúkat
+
Akinek van kedve és pénteken szegeden lesz:
[Link]
+
Akinek van kedve és pénteken szegeden lesz:
[Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2011-10-25 20:56:28
beküldve: 2011-10-24 17:28:00
(#42504)
Szerk: Kiome 2011-10-24 17:28:31
beküldve: 2011-10-19 01:36:01
(#42503) Jön valaki holnap... ma... szerdán, na... a Paddy And The Rats koncertre a Morrison's Közgázba? Draga és én ott leszünk, ha ez bír bármiféle vonzerővel. Ha nem, akkor meg hallgassatok bele a fiúk munkásságába!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-10-16 20:28:42
Jó videószerkesztő: Sony Vegas
Amivel fel tudod venni: Fraps.
Amivel fel tudod venni: Fraps.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-10-16 14:36:19
(#42498) Nah,vazze, megfáztam...
Tudna valaki ajánlani egy jó videószerkesztő progit?
Még azt szeretném kérdezni,hogy mivel lehet felvenni azt,ami a PC képernyőjén van?Milyen programmal?Látom itt a Tube-on és én is szeretnék ilyet csinálni...van ötletetek? A választ előre is köszi!
Tudna valaki ajánlani egy jó videószerkesztő progit?
Még azt szeretném kérdezni,hogy mivel lehet felvenni azt,ami a PC képernyőjén van?Milyen programmal?Látom itt a Tube-on és én is szeretnék ilyet csinálni...van ötletetek? A választ előre is köszi!
Kiome/SEn Arashi