Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És most értem haza. A performance és a novella-fanfic-beszélgetés nagyon jó volt!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-12-10 10:43:59
(#42557) Most indulok az AnimeKarácsonyra.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-12-04 00:51:56
(#42556) én csak lelenckedem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én meg négy éve. :I Sajnos titeket már nem sikerült olyan jól megismernem, mint a régi fórumos emberkéket, azért idegen nekem kicsit ez a társaság.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2011-11-30 23:25:31
És ezek szerint tetszik is, vagy csak nézitek? Bár gondolom azért nem néznéd, ha nem tetszene, szal eleve hülye kérdés ez.
Változnak az idők, jah o.O
Változnak az idők, jah o.O
MIANEVED?!
komolyan az a téma, hogy ki volt itt előbb?
nem csalódok bennetek, srácok
nem csalódok bennetek, srácok
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Útáltam,mert agyonhypeolt volt.Viszont most haveri társasággal rákattantunk és nekiálltunk az egész sorozat kivégzésének.Változnak az idők...
Nekrokid: LOOOOOOOOL
Ne is zavarjon,de két éve rontom itt a levegőt...sőt,régebben jártam fel ide fórumra napi szinten.Szal LOOOOOOL.
Nekrokid: LOOOOOOOOL
Ne is zavarjon,de két éve rontom itt a levegőt...sőt,régebben jártam fel ide fórumra napi szinten.Szal LOOOOOOL.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Maybe next time, Gilje.
Nem animézek,csak a One Piece-t nézzük haverokkal,ismét One Piece fan lettem.
Na neeee...! Hiszen Te minden felé, jobbról, balról, keresztben és hosszában is One Piece utáló vagy/voltál.
MIANEVED?!
beküldve: 2011-11-28 18:26:36
(#42550) Nekem még ti is újak vagytok, lol.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-11-27 19:21:07
(#42548) Maybe next time, Gilje.
Majd a next generation Mangafan fórum folytatja Ninja utunkat.
Úgyis annyi újonc van a fórumon,ők szinte a helyünket át is vették...mi meg eltűntünk lassan a sűlyesztőben.
update: mégsem megyek a londoni L'arc en ciel koncertre.Fuckin hungary,meg az életszínvonal nem engedi,h egyszer az életben külföldön is koncerten tomboljak élőben.
Majd a next generation Mangafan fórum folytatja Ninja utunkat.
Úgyis annyi újonc van a fórumon,ők szinte a helyünket át is vették...mi meg eltűntünk lassan a sűlyesztőben.
update: mégsem megyek a londoni L'arc en ciel koncertre.Fuckin hungary,meg az életszínvonal nem engedi,h egyszer az életben külföldön is koncerten tomboljak élőben.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2011-11-27 19:23:47
már a témát se értem
várós
várós
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-11-27 14:58:01
(#42545) cső gyerekek
üdítő a sok új arc mellett a régieket is látni.
van egy vicces hírem: szakdolgozatot írok az animék szocializációépítő hatásáról. hamarosan körbetrollkodom vagy a fórumot, vagy az emailjeiteket egy röpke kifejtős és karikázós tesztsorral, csak hogy örüljetek. ha más nem, legkésőbb február környékén. hát nem nagyszerű?
üdítő a sok új arc mellett a régieket is látni.
van egy vicces hírem: szakdolgozatot írok az animék szocializációépítő hatásáról. hamarosan körbetrollkodom vagy a fórumot, vagy az emailjeiteket egy röpke kifejtős és karikázós tesztsorral, csak hogy örüljetek. ha más nem, legkésőbb február környékén. hát nem nagyszerű?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez a kép nagyon awesome szerintem, és meg is tenném, amit kérsz ha lennék Facebook-on... Sorry : /
-