Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2012-01-29 12:15:32
(#42618) Amikor én megkérdeztem az osztálytársaimat hogy kiről írtak vagy 10-nek pókember jutott az eszébe(pedig nem kifejezett pókember fanok, csak az ugrott be)
Nekem a külalakkal gyűlt meg a bajom mert nem tudok szépen és gyorsan írni egyszerre.... Na mindegy annyira nem lett vészes.
Nekem a külalakkal gyűlt meg a bajom mert nem tudok szépen és gyorsan írni egyszerre.... Na mindegy annyira nem lett vészes.
lala-chan
Szerk: lala-chan 2012-01-29 12:16:58
Regényhős/filmhős kellett legyen tudtommal. Szerintem egy történelmi regényben szereplő alak, mittomén Bornemissza Gergely is lehetett. Egyébként érdekelne, hogy a mai gyerekek kit tartanak hősnek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-01-29 01:26:30
(#42616) Bocs a közbevetésért, de... Kritérium volt, hogy a fogalmazás központi alakja kitalált alak legyen?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2012-01-27 13:58:32
(#42615) beküldve: 2012-01-25 10:44:58
(#42614) Annyira megbántam, hogy nem a Gaararól írtam.....
Az egyik osztálytársam meg a Nanáról.
Kíváncsi vagyok mit szólnak majd hozzá.
De végül is az a lényeg, hogy felvegyenek.
Az egyik osztálytársam meg a Nanáról.
Kíváncsi vagyok mit szólnak majd hozzá.
De végül is az a lényeg, hogy felvegyenek.
beküldve: 2012-01-23 14:50:47
(#42613) én Sasukére gondoltam elsönek (ö a kedvenc ) de gondoltam nem csinálnék magamrol tul jo benyomást ha egy bosszuállót választok kedvenc hősömnek :)
beküldve: 2012-01-23 14:17:08
(#42612) haha ezvicces : DD. egyik osztálytársam spongyabobrólírt XD. a másik meg narutoról:). és vagy 5en az én osztályomból és egy jópár a másikból, plusz pár ismerősöm is pókemberről írt XD. és a legjobb barátnőm is, pedig kb 10 percet látott a filmből. érdekes :3
Szerk: misszi 2012-01-23 14:18:16
beküldve: 2012-01-22 19:37:45
(#42611) hu akkor te nem tul szerencsés tanárt fogtál ki.A miénk jo volt bár a mateknál az egyik gyereket puskázáson kapta mire a gyerek azt mondta hogy nem vette észre (hogy ott van a padon elötte a papír amiböl a szünetben tanult )
Én a fogalmazásnál Aragornról irtam (gyürük ura).Amúgy Garfild nem tudom mennyire tartozik az "én hősöm" kategóriába
Én a fogalmazásnál Aragornról irtam (gyürük ura).Amúgy Garfild nem tudom mennyire tartozik az "én hősöm" kategóriába
beküldve: 2012-01-22 15:36:35
(#42610) jóneked://. nálam a matek ment jobban. a fogalmazást meg se tudtam írni rendesen... és a tanár még ott szórakozott velünk: megkérdezett egy fiú, hogy mennyi az idő és 44 volt. erre elkezdi, hogy utolsó simítások blablabla , de ó hát mégsem hiszen 45 van, fejezzétek be. én meg elkezdtem őrülten kapkodni, mert már az utolsó mondatot írtam és erre leordított... :< elvette tőlem az az utolsó percet is :'( igen, rosszul esett :)
beküldve: 2012-01-22 15:29:23
(#42609) Én először teljesen bepánikoltam! Azért a magyar jobban ment mint a matek. A felügyelőtanár még azt is megengedte, hogy susmorogjunk, vagy puskázzunk. Kár, hogy nem volt miből. A magyarban a fogalmazás is nagyjából megvolt. Az osztálytársam, akivel a buszmegállóban futottam össze hazafele, a Garfildot írta fogalmazásként. Hát ez is egy megoldás.... Remélem azért mindenkit felvesznek oda, ahova jelentkeztek.
beküldve: 2012-01-21 21:15:19
(#42608) Nekem egész jól ment :) Ha jol számoltam akkor kb 10 pontot vesztek a magyarban és a matekban is :) A Szent Lászlóban irta valaki?
beküldve: 2012-01-21 19:25:45
(#42607) kinekhogysikerült?^^ nekem sz*rul... rájöttem, hogy valójában hülye vagyok :/ ráadásul kifogtuk a legszigorúbb tanárt és a legkisebb termet az egész iskolában.
amilyen gyilkos tekintettel nézett rám, inkább visszaraktam azt a csokit.
amilyen gyilkos tekintettel nézett rám, inkább visszaraktam azt a csokit.
beküldve: 2012-01-20 19:13:35
(#42606) Erről eszembe jut, hogy anno, nyolcadikos koromban a felvételi első tíz-tizenöt percét csokibontogatással töltöttem, megettem és utána láttam neki a feladatoknak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-01-20 18:14:50
(#42605) sok szerencsét
nekem szalagavatóm lesz holnap, de ahogy állnak a dolgok, nem hiszem, hogy sok mindenre emlékezni fogok belőle
nekem szalagavatóm lesz holnap, de ahogy állnak a dolgok, nem hiszem, hogy sok mindenre emlékezni fogok belőle
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2012-01-20 17:07:31
(#42604)