Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2012-03-19 21:22:27
(#42678) [Link] Csinálok egy D-Gray Man FanMade-et! Akit érdekel az nézze meg a blogom!
akkor is maximum hullámzó a teljesítményük, mert neten viszont tényleg vannak olyan videók, amikre nincs mentség (Pray for Plagues a 2011es Rock am Ringen pl)
persze ha az ember ott van a koncerten, akkor szarik az ilyesmire, főleg most, hogy van a repertoárjukban egy halom azonnal ütő szám egészen súlyos riffekkel meg egyből kántálható refrénekkel a legutóbbi albumról (Alligator Blood pl), itthon a székből könnyű kritikusnak lenni
azt viszont nem is tudom, hogy Weinhofen mit keres a BMTHban (vagyis de, pénzt, höhö)
én igazából arra lennék a leginkább kíváncsi, hogy a korán érkező Rise Against fanok tudnak-e majd bármit kezdeni vele
egy ismerősöm is megy, életében nem hallott még róluk, kíváncsi leszek a reakciójára
persze ha az ember ott van a koncerten, akkor szarik az ilyesmire, főleg most, hogy van a repertoárjukban egy halom azonnal ütő szám egészen súlyos riffekkel meg egyből kántálható refrénekkel a legutóbbi albumról (Alligator Blood pl), itthon a székből könnyű kritikusnak lenni
azt viszont nem is tudom, hogy Weinhofen mit keres a BMTHban (vagyis de, pénzt, höhö)
én igazából arra lennék a leginkább kíváncsi, hogy a korán érkező Rise Against fanok tudnak-e majd bármit kezdeni vele
egy ismerősöm is megy, életében nem hallott még róluk, kíváncsi leszek a reakciójára
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mindenki szarnak tartja őket élőben a neten lévő videók alapján. Én is azt hittem, hogy szarok, de azért elmentem, mert hát a BMTH az mégis csak BMTH. Erre kellemes meglepetés volt az egész. Végig kommunikáltak a közönséggel, utasítgattak, Oli is beadta a screameket például Pray for Plaguesben. Az tény, hogy Jona nagyon durván leénekelte Olit.
Amúgy arra leszek marha kíváncsi, hogy a Pecsában hogy fog szólni a Touché Amoré. A screamot nem ekkora sínpadra találták ki.
Amúgy arra leszek marha kíváncsi, hogy a Pecsában hogy fog szólni a Touché Amoré. A screamot nem ekkora sínpadra találták ki.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
legutóbb a BMTH előtt voltak itt, nem?
őket azért nem lehet túl bonyolult lenyomni élőben, Oli zsenialitása minden élő felvételen lenyűgöz, meg az is hogy Weinhofen minden adandó alkalommal meggyalázza kb
őket azért nem lehet túl bonyolult lenyomni élőben, Oli zsenialitása minden élő felvételen lenyűgöz, meg az is hogy Weinhofen minden adandó alkalommal meggyalázza kb
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2012-03-18 19:46:30
Miattuk is. Architectset már láttam egyszer és szerintem most is le fogják nyomni a főzenekart.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
arra a koncertre az ember Touché Amoré miatt megy
Én most orrba-szájba Architectset nyomatok, holnap koncert, höjj!
hallgatnád inkább az új Cannibal Corpset, eszedbe se jutna a fórum
vagy várnád reménykedve minden nap a Koloss leaket
mindegy, már csak öt nap amúgyis
vagy várnád reménykedve minden nap a Koloss leaket
mindegy, már csak öt nap amúgyis
beküldve: 2012-03-18 00:04:14
(#42670) Én azért naponta nézem a fórumot. Nincs mihez hozzászólni.
beküldve: 2012-03-17 22:14:13
(#42669) nagyon cink
beküldve: 2012-03-17 21:57:41
(#42668) A trú mangafanok eltűntek,a fiatalabb utód izék meg...elvannak a saját kis nekik való topikjaikban ;)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2012-03-17 21:47:26
(#42667) egy hónapja egy post se?
stay classy
stay classy
Realisztikus még egy-másfél év után is a Wot.
Francia tankok jöttek be újításként,amik a beígért papírtankok szöveg ellenére irtó erősek lettek,mondanom sem kell,20000 francia játékos lett így a Wot rabja.Pár Patch múlva meg megint borul az erőviszony xD
A Ferdinand meg csak oldalról lőhető,szemből sok tank lövése pattog róla szépen x) Királytigris (Tiger II) is csak oldalról gyenge,ja és 1 km-ről eltalálni őket...látni sem lehet semmit,legalábbis a játékban.4-500 méterről is 90% esélye annak,h mellélőni,lepattan xD
Ruszki KV tankot egész jól irányítom már,tizenöt ellenségből egy-egy meccs alatt kilővök hetet minimum :)
Az IS-7 tank meg a kezdetek óta ott van pedig a Wot-ban,én meg csak fél éve játszok vele...de amikor rámlő,durran akkorát,lánc is leesik,meg fél életem oda...rohadna meg! xD Bár azért abba is sikerült beleengednem pár lövést ksiebb tier tankokkal.
Francia tankok jöttek be újításként,amik a beígért papírtankok szöveg ellenére irtó erősek lettek,mondanom sem kell,20000 francia játékos lett így a Wot rabja.Pár Patch múlva meg megint borul az erőviszony xD
A Ferdinand meg csak oldalról lőhető,szemből sok tank lövése pattog róla szépen x) Királytigris (Tiger II) is csak oldalról gyenge,ja és 1 km-ről eltalálni őket...látni sem lehet semmit,legalábbis a játékban.4-500 méterről is 90% esélye annak,h mellélőni,lepattan xD
Ruszki KV tankot egész jól irányítom már,tizenöt ellenségből egy-egy meccs alatt kilővök hetet minimum :)
Az IS-7 tank meg a kezdetek óta ott van pedig a Wot-ban,én meg csak fél éve játszok vele...de amikor rámlő,durran akkorát,lánc is leesik,meg fél életem oda...rohadna meg! xD Bár azért abba is sikerült beleengednem pár lövést ksiebb tier tankokkal.
Anno pedig a realitás volt a játék egyik húzóereje...
Mondjuk Pz IV kilőné a Tigrist, de nem mindegy milyen irányból és távról (kb 1 km oldalt). A Ferdinand meg könnyen kilőhető elvileg mert nagy felülete van. Ruszki csodákban nem vagyok otthon.
Mondjuk Pz IV kilőné a Tigrist, de nem mindegy milyen irányból és távról (kb 1 km oldalt). A Ferdinand meg könnyen kilőhető elvileg mert nagy felülete van. Ruszki csodákban nem vagyok otthon.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Hát persze,h emlékszem a régi motorosokra :)
A Wot-ban meg nem lehetettlen semmi sem,tier 10 a maximum szint,én múltkor egy PzIV-el,ami tier 5 szintű,szétlőttem egy Tiger II-t,ami tier 8 és egy Ferdinand-ot,ami szintén tier 8 x) Csapattársak szidtak is,mik képzelek magamról kis tankkal itt leégetem őket,ők meg balfék módjára alig bírtak el az említett két tankkal xD
Sok időt elvesz am a game,hál istennek nem játszom vele mindig,de azért tök realisztikus game.
Is7 meg brutális egy tank,ruszki csoda,de állítólag a következő patch-el jön az IS-8...ajaj.
A Wot-ban meg nem lehetettlen semmi sem,tier 10 a maximum szint,én múltkor egy PzIV-el,ami tier 5 szintű,szétlőttem egy Tiger II-t,ami tier 8 és egy Ferdinand-ot,ami szintén tier 8 x) Csapattársak szidtak is,mik képzelek magamról kis tankkal itt leégetem őket,ők meg balfék módjára alig bírtak el az említett két tankkal xD
Sok időt elvesz am a game,hál istennek nem játszom vele mindig,de azért tök realisztikus game.
Is7 meg brutális egy tank,ruszki csoda,de állítólag a következő patch-el jön az IS-8...ajaj.
Szerk: Souichiro 2012-02-15 19:13:13