Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2012-05-15 21:51:26
(#42738) Én basszeren tolom sokat mostanában, kb albumokat tanultam meg végig nagy lelkesedésemben. Szólógitárt kicsit hanyagolom, bár ma próbálgattam pár matekosabb számot rajta, azért még van hova fejlődni. Drop G# ftw!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-05-15 13:57:35
(#42737) beküldve: 2012-05-14 17:46:51
(#42736) Szerintetek belevágjak a One Piece Omnibusokba?
"We fear that which we cannot see"
Ez vmi gecinagy,amit művel Clapton mester x) Jó,én soha nem fogok így gitározni...de gyakorolni attól szabad,nem?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ohh, azt hittem valami tradicionálisabbal fogsz indítani, Smells Like Teen Spirit vagy valami ilyesmi
én a Laylát tanulom most Claptontól (mert úgy két napja megint nekiálltam gitározni), de már a tököm kivan a vén buzival, amikor ő csinálja olyan egyszerűnek tűnik
én a Laylát tanulom most Claptontól (mert úgy két napja megint nekiálltam gitározni), de már a tököm kivan a vén buzival, amikor ő csinálja olyan egyszerűnek tűnik
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Luna Sea-Dir En Grey-HYDE-Vamps négyes közül választok vmi szépet.
Jrockban utazom inkább,de a jó öreg Guns számok nsincsennek elfelejtve.
Jrockban utazom inkább,de a jó öreg Guns számok nsincsennek elfelejtve.
kíváncsian várom
mit fogsz játszani?
mit fogsz játszani?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem fényképezett le senki :/ Különösebben nem is izgat x)
Más.Összekötöttem a gitáromat a PC-vel és készülök életem első gitár cover videójára! Sok sikert! Majd ha készlesz,Háté,feltétlen rakni fogok linket és nézd meg!
Más.Összekötöttem a gitáromat a PC-vel és készülök életem első gitár cover videójára! Sok sikert! Majd ha készlesz,Háté,feltétlen rakni fogok linket és nézd meg!
Szerk: Souichiro 2012-05-13 08:28:35
Vasárnap Conon ott leszek,Vampire Knight cosplay,Shiki.
vagy lehet be sem öltözöm,ha nem lesz Rima cosplayer társ.
Azt se tudom,am,miért is megyek conra,ismerősök erőltetik,menni kéne.
vagy lehet be sem öltözöm,ha nem lesz Rima cosplayer társ.
Azt se tudom,am,miért is megyek conra,ismerősök erőltetik,menni kéne.
Véletlen nem akart téged lefényképezni két fiatal lány?????
Még lenne valami. Ugyancsak, hogy fényképeztek e le valakit conon. Pl: Haku, Naruto, Gaara, Lee, Orihime, Konan?
Szerk: csizmazia luca 2012-05-11 17:31:06
beküldve: 2012-05-02 16:02:17
(#42729) Mivel akkora kihaltság van itt úgy döntöttem nem keresem meg h ezt melyik topicba kéne postolni (elnézést a lustaságomért^^" ): Most kezdtem el olvasni a Read or Die mangát és az lenne a kérdésem hogy mennyiben hasonlít rá az anime?
-
Dragon ball mangákat láttam eladóakat az eladnék/vennék témában, amúgy conocon, vagy anime/képregényes szaküzletekben biztos vannak vagy be tudnak neked rendelni, pl comicsinvest-en nézted már?
Ha filmeket akarsz azt vagy torrent vagy DC külföldi hub, de netes lin kis akard csak Megaupload halála óta nehezebb megtalálni, sorozat elérhető a freevlogon, és indán is.
vásárlásra bárhol szinte,de ha csak átmész a határon egy pár kilométert első könyvesbolt, és találsz Dragon Ball-t én Grazban vettem, egy naygszereű kötetet belőle, volt több is, legszivesebben mindet elvittem volna. [/QUOTE]
Köszi!!! Mindet megnézem majd!! (A mangkat csak akkor, ha nagyobb városba tévedek!)
Ha filmeket akarsz azt vagy torrent vagy DC külföldi hub, de netes lin kis akard csak Megaupload halála óta nehezebb megtalálni, sorozat elérhető a freevlogon, és indán is.
vásárlásra bárhol szinte,de ha csak átmész a határon egy pár kilométert első könyvesbolt, és találsz Dragon Ball-t én Grazban vettem, egy naygszereű kötetet belőle, volt több is, legszivesebben mindet elvittem volna. [/QUOTE]
Köszi!!! Mindet megnézem majd!! (A mangkat csak akkor, ha nagyobb városba tévedek!)
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-30 00:06:59
(#42727) Na én is kaptam egy gyönyörű szövegű spamot /olyat, amilyet már az előttem lévők is írtak./ Elég vicces a szövege:
Én Maita,
Láttam a profilodat ezen az oldalon, mangafan.hu és én mélyen, azt hiszem, hogy te egy nagyon érdekes ember. Szóval úgy döntöttem, hogy használni a lehetőséget, hogy megismerjék jobban. Nem hiszem, hogy a kor megjelenés nagyon fontos, a legfontosabb az, ami benned van, és hogyan érzed magad az életben.
Tudom, hogy ez az élet sok oldalról, és én inkább érett már, hogy tudom, hogy boldog az ember, azt hiszem, fel kell használni minden lehetőséget, hogy megtaláljuk a boldogságot. és én vagyok a kapcsolatot, nyilvánvaló ok, amely meg fogja érteni a kellő időben. Ezért kérjük, szíveskedjen válaszolj nekem az én személyes e-mail címét, maita_awori@yahoo.com
Majd küldöm az én képek és további részletek magamról, mert ez a honlap nem tartalmazhat sok részleteket, és nem tudom csatolni a fényképem itt.
Várom, hogy hallani rólad.
Legyen egy kellemes napot
Láttam a profilodat ezen az oldalon, mangafan.hu és én mélyen, azt hiszem, hogy te egy nagyon érdekes ember. Szóval úgy döntöttem, hogy használni a lehetőséget, hogy megismerjék jobban. Nem hiszem, hogy a kor megjelenés nagyon fontos, a legfontosabb az, ami benned van, és hogyan érzed magad az életben.
Tudom, hogy ez az élet sok oldalról, és én inkább érett már, hogy tudom, hogy boldog az ember, azt hiszem, fel kell használni minden lehetőséget, hogy megtaláljuk a boldogságot. és én vagyok a kapcsolatot, nyilvánvaló ok, amely meg fogja érteni a kellő időben. Ezért kérjük, szíveskedjen válaszolj nekem az én személyes e-mail címét, maita_awori@yahoo.com
Majd küldöm az én képek és további részletek magamról, mert ez a honlap nem tartalmazhat sok részleteket, és nem tudom csatolni a fényképem itt.
Várom, hogy hallani rólad.
Legyen egy kellemes napot
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A múltkor kisegítettetek az FMA-s mangákkal, tehát most megint hozzátok fordulok
Szóval Dragon ball mangákat és filmeket keresek mindenhol, de én balga marha seholsem találok ezért ha netán valaki tud oldalt, ahol angolul vagy magyarul meg tudom venni (ill. az anime csak magyar) az legyen olyan kedves jelezze nekem lécci
köszönöm
Szóval Dragon ball mangákat és filmeket keresek mindenhol, de én balga marha seholsem találok ezért ha netán valaki tud oldalt, ahol angolul vagy magyarul meg tudom venni (ill. az anime csak magyar) az legyen olyan kedves jelezze nekem lécci
köszönöm
Dragon ball mangákat láttam eladóakat az eladnék/vennék témában, amúgy conocon, vagy anime/képregényes szaküzletekben biztos vannak vagy be tudnak neked rendelni, pl comicsinvest-en nézted már?
vásárlásra bárhol szinte,de ha csak átmész a határon egy pár kilométert első könyvesbolt, és találsz Dragon Ball-t én Grazban vettem, egy naygszereű kötetet belőle, volt több is, legszivesebben mindet elvittem volna.
beküldve: 2012-04-28 16:23:09
(#42725) beküldve: 2012-04-26 21:00:34
(#42724)